hamile k alamiyorum :(

İnsallreme1988, post: 47140551, member: 515543"]bnde bir saat beklmiştm snra silik cıktı kan verdım 11.8 cıktı adet oldm snra yıne kan verdm negatıf cıktı.ama senınkı gıbı lekelnme falan olmadı.inş hamişsndr
İnsallah canim gittimde malum awrupa oldugu icin bi kagidim eksikti yapamadim testi yarn tekrar qidicem[/QUOTE]
bende avrupadayim malesef burdada hemen yapmyorlar :(

Kimyasal gebelik geçirmişsin canım sen inşaAllah bundan sonra tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
düşük olmuo dimi daha önce ıki aylık bebgımı dusurdum onun gıbı kotu bısı degıkdr nedwn boyle oluo biliyr msn

adete 3 gun kalagebelık testi sonuç verır mı yaptım negatif cıktı. hiç adet olcak gıbı değilim

adete 3 gun kalagebelık testi sonuç verır mı yaptım negatif cıktı. hiç adet olcak gıbı değilim
vallh benim burda ögrendgım kadar onun için erken gebelik testi alcaksın.ama yerlesmesi anca oluomus adettn snra yapcakmışız hatta adet zamanında lekelenme de oluo nıe acele ettın belırtın mı vardı

düşük olmuo dimi daha önce ıki aylık bebgımı dusurdum onun gıbı kotu bısı degıkdr nedwn boyle oluo biliyr msn
bu normal bişi canım her kadında olurmuş ama adetle atıldığı için farkedemezmişiz bize bir zararı yok düşük gibi değil embriyo oluşmuyor henüz tutunmadan atılıyor bir sebebi yok büyük ihtimalle sağlıksız döllenmiş yumurtayı rahim kabul etmediği için başlamadan sonlanıyor gebelik bu yüzden regly geçmeden test yapmak iyi değil bilmemek en iyisi çünkü ;)

bu normal bişi canım her kadında olurmuş ama adetle atıldığı için farkedemezmişiz bize bir zararı yok düşük gibi değil embriyo oluşmuyor henüz tutunmadan atılıyor bir sebebi yok büyük ihtimalle sağlıksız döllenmiş yumurtayı rahim kabul etmediği için başlamadan sonlanıyor gebelik bu yüzden regly geçmeden test yapmak iyi değil bilmemek en iyisi çünkü :KK66:
benimki gecmişti 45. günmdü artık.daha oncekı bebegımde gelısemıyordu.allahım ne yıyım ne yapım kı saglıklı dollenme olsun

Kızlar cok heycanliyim uyuyamiyorum cok tuaf bisey oldu ben bugun uue olmadan once lekenlendim acik bir kahverengi leke umitsizloge kapldm bunayda hasta oldum sandim uye oldum daha snra lekenin ardi gelmedi hic byle bisey olmazdi snra test yaptm sonuc negatif atmadm ara ara gidip baktim 4 5satin sonumda cok silik bir cozgi olusti esimde gordu buqune kadar cok test yaptm ama gnlerde gecse baktqmda byle bisy gormemistim sizde leke yeelesme kanamasi olabilirmi ve testin dogruluk payi varmidr doktora gidicem test yapmaya ama bu sitede daha once 4 5 satn sonunda silik cizhi gorupte hamile olan varmi dualarinizi eksik etmeyin kitfen insallah hepimiz anne oluruz
Lekelenme ve ardinin kesilmesi yerleşme kanamasıda olabilir yani hamilelige adim atmış olursunuz...İnşallah oyledir... =)

Hanımlar streste çok etkin bi faktör,oldu olmadı kaldım kalmadm derken birazda biz geciktiriyorz Adeti.Olabildiğince kafanızdan atın bu fikri beklerken bebek zor tabi ama bende her ay testler ay belim ağırdı ay göğsüm acıdı bi test negatif, böyle geçti haftalar sonra dedm olmıycak benim heralde Rabbim vereceği zamanı bilir dedm birazDa hevesm kırıldı oluruna bıraktm yoğunlaşmayınca bu fikre Rabbim nasip etti şükürler olsun Sevenlerin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Arkadaşlar ne olur yardım edin 7 aydır evliyim ve çocuk olmadı daha geçen ay klomen kullandim gene olmadı bu ayda adetim ilk defa duzensizlesti belki ustuge gorme olur dedim doktor hormon testi falan yaptı herşey normalis esin sperm testi sana da rahim filmi çekelim dedi ama şimdilik durmuş gene klomen vermedi sizce ne yapmaliyim klomen alıp icsemmi yada başka bi doktora film çekmeye mi gitsem ne yapmaliyim sizce ben şöyle düşünüyorum eşimi ikna edip sperm testi yaptırım sonra da sonuca göre klomen falan ne gerekiyorsa yapım diyor bi yanimda hiç bişey yapma doktora da gitme diyor ne yapmalıyım psikolojik bozuk oldum sanki hiç olmuyacakgibi :KK43:
Son gittiğim Dr bana da rahim filmi demişti çektirmedik catlatm a ignesi yaptı 3 aylik hamileyim . Bnce erken rahim filmine hem de zormuş diyorlardı dua et esin sperm testi versin yumurtlama takibi yapılsın rahim filmi en son bnce

Kızlar merhaba benmde ocakta kürtajım oldu o zamandan beri hamile kalamıyorm. Bi ay bişiler deniyorum bi ay hevesim kırılıyo takmıyorm ama yine olmuyo.
Bu ay eşime keçiboynuzu özü ve çakşır yaprağı suyu içiricem. Kendimde maydonoz süt viks kaynatıp buharına oturucam bide belime bardak çektircem regl biterken.
İnşallah bu ay işe yarar da bende sizinle paylaşırım yaptıklarımızı..

Arkadaşlar ne olur yardım edin 7 aydır evliyim ve çocuk olmadı daha geçen ay klomen kullandim gene olmadı bu ayda adetim ilk defa duzensizlesti belki ustuge gorme olur dedim doktor hormon testi falan yaptı herşey normalis esin sperm testi sana da rahim filmi çekelim dedi ama şimdilik durmuş gene klomen vermedi sizce ne yapmaliyim klomen alıp icsemmi yada başka bi doktora film çekmeye mi gitsem ne yapmaliyim sizce ben şöyle düşünüyorum eşimi ikna edip sperm testi yaptırım sonra da sonuca göre klomen falan ne gerekiyorsa yapım diyor bi yanimda hiç bişey yapma doktora da gitme diyor ne yapmalıyım psikolojik bozuk oldum sanki hiç olmuyacakgibi :KK43:
7 ayda klomene mi başlattı dr?Yumurtlama sorununuz mu var?1 yıl folikasit yazıp yolluyor drlar geneldeo_O

Back
X