• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kadın

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .

Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum

Bu zihniyeti ben de anlamıyorum. Aynı zihniyet evlenirken iç çamaşırı seçmeye gelir. Düğün gecesi ne olacağını bile bile herkes oynamaya gelir. Ama hamile olunca hemen akla başka şeyler gelir. Sokakta onca insan var. Onlar nasıl oluştu acaba? Hepsine bakılıp başka şeyler düşünmek gerekiyor.

Bu zihniyeti ben de anlamıyorum. Aynı zihniyet evlenirken iç çamaşırı seçmeye gelir. Düğün gecesi ne olacağını bile bile herkes oynamaya gelir. Ama hamile olunca hemen akla başka şeyler gelir. Sokakta onca insan var. Onlar nasıl oluştu acaba? Hepsine bakılıp başka şeyler düşünmek gerekiyor.
Ben anneme babama bile gitmedim sen gezıyorsun demeye getirdi bana
İnsanlar nasıl üredi sanırım bir haber

Teyzeye iyi laf soylemissin ama.

Diger konuya gelecek olursak dunyadaki bilmem kac milyar insan sevismenin eseri zaten.

Bunu ayip gorenlerin zihniyeti belli
Takmiyorum ben
Yıllarca gelinine cektırmediği kalmadı
Aılece bır olup kafını cocuklarının gozunun onunde dovduler ve hamılesın gezme dıyor bana
Ben degıl sen utan dedım kısaca bende

Hamile kadınları o kadar çok beğeniyorum ki .
Hepsine sarılasım geliyo .
Hatta göbeğini okşamak ( ama asla yapmam :D )

- Eşim akrabalarında da var bu . Yengesı hamıleydı eşimin ayy yengeee hayırlı olsun dedim .
Bana herkes sus sus dedı :deli:
Noldu be dedim .
Ayıp dediler :deli:

günümüze göre haklısın, ama hamile bayanların tayt giymeleri, karınlarını açarak gezmeleri ve facalerde tamamen karınları açık şekilde resim çekinmeleri, nerdeyse doğururken bile resim vermeleri, hoş görüntüler değil bnm için.
Benin iğreneceğim şeyler değil açıkçası
Ayıplamıyorum

Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
He zaten insanlar da kiraya biri ortak olsun diye evleniyor. Sizin teyze de böyle "ayıp" şeyler hiç yapmamıştır.

Back
X