• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kadın

Çocuk olana kadar o iş yapılmıyor mu sanki. Bi çocuk olunca mı biliniyor yapıldığı. :işsiz: Hamile görünce bende bakıyorum çünkü çok hoşuma gidiyor.:KK76: Çok şükür bana da nasip oldu. Göbeğim tam çıksın da net belli olsun artık hamileliğim istiyorum. :anneadayı:

Onlara takilma canim eskiden evet oyleymis ama artik zaman degisti.ben hamile oldugumu duydugumda annemide babamida sevincle ben aradim ve haberi ben verdim onlarda cok sevindi.hamileleligim yaza gelmisti ve ben en guzel hamile kiyafetlerini alip dogurana kadar gezdim tozdum.kimseyide takmadim.bence hamileliginin tadini cikar

Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .

Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum

Çünkü allah onlara beyin vermiş ama kullanmayi bilmiyolar canım. Sen takma hiç kimseye bakma tabiki edep var karnini gere gere her yere boy boy resim koyanlara bende taviz vermiyorum. Ama nedemek dışarı çıkma babana söyleme. Bu güzel haberi sevdiklerinle ailenle neden paylasnayain ki sonuçta sen evlisin. Helalin olan eşinden hamileisn bu doğanın kanunu onlari doğuran ana hamile kalmadan hemenmi doğurmuş. Ya insanlar nasil yobaz oldular vallahi anlamıyorum. Ayip dencek şeylere laf etmezler. Insaarin özel hayatlarina karisirlar.

çok haklı bnc cnmmmm
sonuçta yani hamiş kadının yeri kocişinin yanıdır diye düşünorum bn.
yani şimd bebişin olcak ve kimse kocişinle o işi yaptığını bilmk istmz cnm bnc kendine biraz çekidüzen ver,öpyrmmm karnın bebişlerle dolsun allah nasip ederse :*

Bu bildiğin trol :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .

Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum

Boş ver onların anası da yapmış :skandal::rolleyes:

Bu teyze sadece çocuğun ana rahminde yer edinmesinin hemen öncesinde mi tek cinsel birliktelik oluyor sanıyor ki? Sokakta gördüğü insanların en iyi ihtimalle dörtte biri bir önceki gece sevişmiş haberi yok.:KK37::-)

Gerçekten böyle düşünen insanlar kaldı mı ? hayat çoğu insana birşeyler verememiş demek ki ne acı oysa ki bize hep yaşlı insanların bilgiler cehaletten değil de ilimden gelir derlerdi yazık :(

Ben böyle zavallıca konuşan insanlara direk "Yazık size de ya. Ne kadınlığınızı bilmişsiniz, ne hamileliğinizi, ne lohusalığınızı, ne anneliğinizi. Hep baskı hep baskı. İlgi alakayı bırak hep hor görülmüşsünüz. Çok üzülüyorum size" diyorum.. :KK45:

Önceden sadece hamile olundugunda degil normal zamanda da anne babadan cekinirmis buyukanne-babalarimiz.

Kendilerinin yapmadigini bu nesil yapinca garipsiyorlar. Ne kadar bizi dumura ugratsa da bu dusunceleri kendilerince bunu gorup ogrendikleri icin bi kiyas yapiyorlar. Bizde bizden sonraki bi kac nesile diyeceklerimiz vardir eminim, her nesil bir gun cagin gerisinde kalacak. Onlar da bize der mi ya ne kadar gerisiniz diyeeeeee?

Yasli deyin gecin, amam ne de zavallisiniza gecmeye gerek yok. Zaten gonlunce yasamamis birde biz vurmayalim. Onlar hosgorulu olmasa da biz olalim.

Bama resmen dışaroda gezme demek istiyor
Ayıp günahmış :KK53:
Teyzecim onlar eskidendi şimdi insanlar daha bilinçli öyle düşünmek ayıplanıyor demeniz yeterdi kadın kendi devrini anlatmış siZin laf sokmanıza gerek yoktu.
İnsanlar dünyaya geldiğinden beri üreyerek çoğaldıklarına göre beyhude uğraş bunlar. Sapık zihniyet her devirde var

Ya bu konu her yenilendiğinde aklıma şu video geliyor .

Yahu karnında , koca bir kainattan daha değerli bir varlığı taşıyan kadının ayağının altına cennet serilmiştir cennet .

Bunu hazmedemeyen şeytanlar tabi mutluluğunuza haset eder çomak sokar .

He deyin geçin . Allah hepinizin doğumunu kolaylaştırsın hatunlar :anne:

:deli: cocuklarini da ilerde disari cikarma normal dogum yaparsan :anne::emir_bebek:...

Back
X