Artik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum
bebeğe de adam gibi davranabilicek mi çok çaresiz hissediyorum
Tabii haklisiniz,polise sikayet edince fazla uzatmamak lazim,uzulmesin zavalli adam.Artik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum
Bilmiyorum , ailesini sevmiyorum o olabilirkeşke şiddet gördüğün birinden çocuk yapmasaydın ama artık olan olmuş, derdi neymiş, yani bu kadar kinli olmasının altında yatan nedir bişey olmalı
evlenmeden saygısızdı madem neden evlendin. hadi evlendin çocuğu neden yaptın :/Artik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum
Bugünki konularda tam insan sınamalık
Birinizde şiddet görmeyin madem görüyorsunuz bebek yapmayın !!!
Yok zorla insanı geriyorlarcidden bugün yazdığım her şeyde sanki çok sert konuşmuş gibi hissettim kendimi hep ama cidden konular insan delirtecek cinstendi. ben mi çok gerginim diye düşünmeye başlamıştım...
EvlenmeseydinEvlenmeden öncede saygisizdi
İngiltere'de yaşıyorsun.Artik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?