hamile kalabilir miyim yardım edin lütfen:(

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.698
36.998
1.123
39
arkadaşlar merhaba,yine yardımınıza ihtiyacım var...
burdan öğrendiklerimden sonra bir şey olmayacağını düşünerek eşimin de baskısıyla adetimden 24 gün geçtikten sonra(yani normal şartlarda da yeni adetimden 2-3 gün önce) eşimle korunmadan ilişkiye girdik.bu şartlarda hamile kalınır mı?adetim 2 gün gecikti,meğer hiç hazır değilmişim,hayırlısını versin rabbim ama baya psikolojim bozuldu,korkuyorum.daha evleneli 5 ay oldu,biraz daha beklemek istiyordum ama olan oldu işte....bir de eğer o gece hamile kaldıysam bu adetime yansır mı,yani hemen adetim kesilir mi?(test yaptım ama güvenemiyorum,çok kısa zaman oldu henüz)adetleri de çok düzenli giden bi insanım,en fazla 1 gün oynar....ne olur fikir verin böyle beklemek çok zormuş.:Saruboceq:

ne zaman yumurtlama olucağı belli olmaz
ama muhtemelen stresten gecikmiştir sizinki

ilonacım sağol,ben de öyle umuyorum ama korkuyorum işte...hesaplamalarıma göre yumurtlama dönemi olması imkansız ama:S
başka kimse yok mu yaa fikir verecek?

kaç kişi bakmış ama yorum yok(((

test yap için rahatlasın
stresten gecikmiş olabilir

ooffff,,ben o istisnalardan olmak istemiyorum:)))
test yaptım ssabah ,negatif çıktı ama daha çok erken sanırım testin güvenirliği için,baktım bazı yerlerde 10 gecikmesi gerekir falan yazıyor,benim daha o kadar olmadı.ay zaten 10 gün gecikse testi napıyım yaa,bellidir zaten:)))

canım o tarihlerde hamile kalma şansın çok çok az gerçekten.. Bazen geç döllenme olabiliyor ama sınır yine de 20 gün diye biliyorum. Bence kafana çok taktığın içinde gecikmiş olabilir. ki büyük ihtimalle öyledir stres yapma ve rahatına bak herzamanki günler gibi. Birşey çıkmaz bence..

yumurtlama gününde %25 hamile kalma riskin var
ama senin yumurtlama günün değildir büyük ihtimalle.
rahat ol adet olmayı aklından çıkar stresten biraz gecikmiştir

canım bencede çok düşük bir ihtimal adet sonrası 14-16 gün gibi hamile kalma şansın. bir adet dönemi içinde 4 günmüş zaten hamile kalabileceğin gün sayısı(tv de izlemiştim). Sıkıntı stres te çok etkiler kafana taktıkça gecikecektir adetin. Yada yılda 1-2 kere bir sorun olmadan da gecikme olabiliyormuş. Benimde 10 gün gecikti ilk defa ama hamilelik yok diyolar. bilmiyorum bende bekliycez sadece başka çare yok.

Canim strestendir meraklanma daha fazla stres yapip geciktirme

sağolun kızlar,ben de öyle umuyorum ama kafaya takmayım diye uğraştıkça her dk aklıma geliyor.bakalım artık haftasonu geçsin hala olmazsa dr a gideceğim.

sanmıyorum ki pek mümkün olsun... stresten gecikiyor bence...

takma kafana degilsindir biz yumurtlama günlerini hiç atlamıyoruz yinede yok bence kafana taktıgın için gecikiyor olursun adet belirtilerin yokmu anlaşılır

kızlar teşekkür ederim hepinize,nihayet bugün adet gördüm,ergenliğimden bu tarafa ilk defa gecikiyor ya çok bunaldım.
belirtiler vardı ama hamilelik belirtileri de neredeyse adet belirtileriyle aynı olduğundan panikledim.ahsecim inşallah istediğin gibi olur,biz yaza kadar düşünmüyorduk da o yüzden canım sıkılmıştı,inşallah istediğimiz zaman olur bizim de bebeğimiz.

mrb cnm bende 1,buçuk yıllık evliyim
bizde arada böyle ilişkiye gireriz ve snra adet olurum sen kafana taktın galiba ondan gecikti diye düşünüyorum
ama olma olasılığı düşük olsada var.rabbim hayılrısını versin sıkma kendini
diye yazdım ama adet olmuşsun hadi hayırlısı tatşım

evet e-packcim oldum adet çok sağol...adetimin önxcesi bişey olmaz dedim ama ne kadar korktum yaa,hem dua ettim hayırlısı olsun diye ama şu an planlanmadık bir dönem olduğu için içim de hiiiç rahat etmedi...bi daha mı?bebek isteyene kadar asla:))))

hamile kalmak isteyenlere bi formül arkadaşlar : adetiniz bittikten 3 gün sonra belinize kupa tutturun (kupa tutturmanın ne demek oldugunu biliyosuzdur)hemen akabinde yakı vurun o bölgeye sonra da ilişkiye girin bacaklarınızı ayakta tutun ve sabahlayın duş almayın allahında izniyle olur inşallah böle hamile kalan pek çok tanıdıgım var hadi hayırlısı

sen varya kesın hamıle kalırsın gor bak cunku bızler o akdar calısırız ısterız olmaz bazılarıda ıstemez ama olur bu ısler nedense bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…