hamile kalabilir miyim yardım edin lütfen:(

--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

yok mızmızcım,adet gördüm...
inşallah senin de benim de istediğimiz zaman olur bebeklerimiz.

merhaba adet günüm bittikten 2 gün sonra eşimle ilişkiye girdik 3 kere içime boşaldığını söyledi hamile kalma riksim varmı şuanda aşırı derecede devamlı yemek yiyorum sanki hiç doymuyorum belimde sırtımda agrılar var kasıklarımda yaklaşık 10 gündür sancı ve karnımda sanki dolaşan bişeyler batmalar gibi hastalığıma daha 1 hafta var fakat bu şüphe kafamda olduğundan rahat olamıyorum test yapsam çıkarmı ayrıca hamile kalma riksim varmı nolur yardımcı olun cevabınızı bekliyorum iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…