hamile kalabilir miyim

hamile kalabilir miyim?

• evet

OY: 1 25,0%
  • hayır

OY: 3 75,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
118
60
98
adetimden 1 gün önce eşimle ilişkiye girdik ertesi gün adet gördüm kasıklarımda batma ve sancilarım oluyor şimdi ve leke geldi çok az iç çamaşırımda gördüm sizce adetten 1 gün önce ilişkiyle hamile kalma olasılığı varmı

not: iki yıllık evliyim ilk defa eşim spermlerini bıraktı içime ve pek anlamıyorum bunlardan

olasılık cok dusuk canım ama tabı RABBIMIN ısı bu bılınmez - zaten adet olmussun yumurtanın dollenmesıne ımkan kalmamıs spermler ıcındeyken senın rahım duvarın spermı yumurtaya ıletıcek sekılde degılmıs - rahım duvarın kanlıymıs kı adet oldun- kı yumurtanda dollenmedıgı ıcın atılmıs durumda adetınle bırlıkte- o yuzden dusuk bır olasılık

bi umuttu sadece rabbimin işi bilinir mi o istesin yeter kii ama olmaz diosun hayırlısı olsun :)

bi umuttu sadece rabbimin işi bilinir mi o istesin yeter kii ama olmaz diosun hayırlısı olsun :)

bıyolojık acıdan bıraz zor grunuyor canım - siz calısmaya mı basladınız bebek ıcın - eger baslaadıysanız simdiden hayırlı olsun :) nasıp olsun ınsallah

bıyolojık acıdan bıraz zor grunuyor canım - siz calısmaya mı basladınız bebek ıcın - eger baslaadıysanız simdiden hayırlı olsun :) nasıp olsun ınsallah
yok canım ya henüz daha başlamadık eşim biraz gönülsüz bebek için hazır hissetmiyor kendini sanki kendi doğuracak

yok canım ya henüz daha başlamadık eşim biraz gönülsüz bebek için hazır hissetmiyor kendini sanki kendi doğuracak

baktıgın zaman büyük bir sorumluluk canım ama olduğu zamanda illaki RABBİM onun rızkınıda - annelık babalık duygusunuda verıyor ınsana - bızım evlılıgımızdede ben tam tersıydım ben hep hazır hıssetmıodum kendımı yasım 23 esımın yası 30 ; bu gectıgımız 20 eylulde 1.evlilik yıldönmuuz du erken dıyordum hep bırde korkum vardı annelık yapabılır mıyım o asamaya geldım mı dıye ama esım verdı o gücü - rahıme de düşünce işte daha sımdıden basladı korumacı duygum bıle -

Banada olmaz gibi geldi Can'ım. Bayanlarda hamile kalmak için riskli günler adet olduktan 12 gün geçtikten sonraki 5 günlük süreçtir. Bu dönemde yumurtalıklar döllenmeye hazır durumdadır. Tabi rabbimin büyüklüğünden de sual olunmaz

allahım sana ve eşine bağişlasın canım inşallah bebeginizi sağ salim kucagınıza alırsınız bizdede tam tersi işte eşim korkuyor ben hazır hissediyorum kendimi benim eşimde 30 ben 24 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli artık çok sıkıldım bebek için konuşmaktan evde sadece ikimiz varız bebek olsa ses olur soluk olur bize o annelik duygusunu tatmak istiyorum eşimde istiyor ama korkuyor sorumluluk alabilir miyiz diye bulunduğumuz yerde tekiz kimse yok yanımızda anne ve babalarımız farklı şehirdeler artık hayırlısı ama maddiyat olarak bebek için birikim yapmaya çalışıyoruz artık kısmet belki seneye bende alırım bebişimi kucagımza :)

insallah canım benım bolca dua et - RABBIM zaten onun zamanını belırlemıstır sen kendını strese yada uzuntuyede sokma - RABBİM en guzel en hayırlı zamanda hayırlı bır evlat nasıp etsın sızede

canım günaydın öncelikle bebişin hayırlı olsun .. nasıl hamile kaldın yumurtlama günümü takip ettinhangi günler ilşki oldu.
bu ay ilkkez yumurta takibi yaptım ve ovlasyonda kırmızıyı gördüğümde ve öncesinde ilişki oldu tutma ihtimalini merak ediyorum saçma mı oldu bilmiyorum ama . merak ettim
[

insallah canım benım bolca dua et - RABBIM zaten onun zamanını belırlemıstır sen kendını strese yada uzuntuyede sokma - RABBİM en guzel en hayırlı zamanda hayırlı bır evlat nasıp etsın sızede
amin canım çok sağol ilk zamanlar baya strese sokuyordum kendimi üzülüyordum aklıma herşey geliodu aglıodum ama şimdi o kadar değilim zamana bıraktım

Insallah dileklerin duan gerceklesir canim.. bizde 11 aydir deniyoruz 7 ayin denememde dusuk yaptim.. bakalim hala denemelere devam..

Ahha hh insallah canim dilegimiz duamiz bu hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.. bakalim bu ay 14.gunum ve 15.gunumde yunurtayi gordum calistik cabaladik beklemedeyiz bata son 12 gun..

Ben boyle hamile kalan duydum facebookta bi sayfadaydi hatta o kadin. O zamandan sonra yumurtlama gunune inanmiyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…