- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
- 98
- Konu Sahibi Balkizin annesi
-
bi umuttu sadece rabbimin işi bilinir mi o istesin yeter kii ama olmaz diosun hayırlısı olsun :)olasılık cok dusuk canım ama tabı RABBIMIN ısı bu bılınmez - zaten adet olmussun yumurtanın dollenmesıne ımkan kalmamıs spermler ıcındeyken senın rahım duvarın spermı yumurtaya ıletıcek sekılde degılmıs - rahım duvarın kanlıymıs kı adet oldun- kı yumurtanda dollenmedıgı ıcın atılmıs durumda adetınle bırlıkte- o yuzden dusuk bır olasılık
bi umuttu sadece rabbimin işi bilinir mi o istesin yeter kii ama olmaz diosun hayırlısı olsun :)
yok canım ya henüz daha başlamadık eşim biraz gönülsüzbıyolojık acıdan bıraz zor grunuyor canım - siz calısmaya mı basladınız bebek ıcın - eger baslaadıysanız simdiden hayırlı olsun :) nasıp olsun ınsallah
yok canım ya henüz daha başlamadık eşim biraz gönülsüzbebek için hazır hissetmiyor kendini sanki kendi doğuracak
allahım sana ve eşine bağişlasın canım inşallah bebeginizi sağ salim kucagınıza alırsınız bizdede tam tersi işte eşim korkuyor ben hazır hissediyorum kendimi benim eşimde 30 ben 24 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli artık çok sıkıldım bebek için konuşmaktan evde sadece ikimiz varız bebek olsa ses olur soluk olur bize o annelik duygusunu tatmak istiyorum eşimde istiyor ama korkuyor sorumluluk alabilir miyiz diye bulunduğumuz yerde tekiz kimse yok yanımızda anne ve babalarımız farklı şehirdeler artık hayırlısı ama maddiyat olarak bebek için birikim yapmaya çalışıyoruz artık kısmet belki seneye bende alırım bebişimi kucagımza :)
amin canım çok sağol ilk zamanlar baya strese sokuyordum kendimi üzülüyordum aklıma herşey geliodu aglıodum ama şimdi o kadar değilim zamana bıraktıminsallah canım benım bolca dua et - RABBIM zaten onun zamanını belırlemıstır sen kendını strese yada uzuntuyede sokma - RABBİM en guzel en hayırlı zamanda hayırlı bır evlat nasıp etsın sızede
allahım sana ve eşine bağişlasın canım inşallah bebeginizi sağ salim kucagınıza alırsınız bizdede tam tersi işte eşim korkuyor ben hazır hissediyorum kendimi benim eşimde 30 ben 24 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli artık çok sıkıldım bebek için konuşmaktan evde sadece ikimiz varız bebek olsa ses olur soluk olur bize o annelik duygusunu tatmak istiyorum eşimde istiyor ama korkuyor sorumluluk alabilir miyiz diye bulunduğumuz yerde tekiz kimse yok yanımızda anne ve babalarımız farklı şehirdeler artık hayırlısı ama maddiyat olarak bebek için birikim yapmaya çalışıyoruz artık kısmet belki seneye bende alırım bebişimi kucagımza :)
sağol canım inşallah sizinkide gercek olur rabbim sağsalim bebiş nasip eder en kısa zamandaInsallah dileklerin duan gerceklesir canim.. bizde 11 aydir deniyoruz 7 ayin denememde dusuk yaptim.. bakalim hala denemelere devam..
adetimden 1 gün önce eşimle ilişkiye girdik ertesi gün adet gördüm kasıklarımda batma ve sancilarım oluyor şimdi ve leke geldi çok az iç çamaşırımda gördüm sizce adetten 1 gün önce ilişkiyle hamile kalma olasılığı varmı
not: iki yıllık evliyim ilk defa eşim spermlerini bıraktı içime ve pek anlamıyorum bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?