Hamile kalacam diye strese girip de hamile kalamayanlar buraya

cimbom33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
3.705
10
0
Ordu
evet kızlar başlıktada belirttiğim gibi hamile kalmak için ugrasıp stres yüzünden hamiş kalamayanlar .stresi nasıl aşacagız birlikte paylasalım yardımcı olalım birbirimize

Valla dogru kizlar ben bir doktora gittim yarin gene gidicem
esimde sorun yok arastirma hastanesine gittik
bugunlerde yumurtlama tarihlerine dikkt etmeye calisiom
doktora sorcm su siralar stresm azaldibgbi ama
hic yok diyemem belli etmioruz birbirimize sanirim

ben de sizdenim Eylül'ün 5inde bu yüzden Laparoskopi olcam benim ustelik bi kızım var nerdeyse 5 yasinda bi buçuk senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen bi kardeş tutturamadik:27:

Valla dogru kizlar ben bir doktora gittim yarin gene gidicem
esimde sorun yok arastirma hastanesine gittik
bugunlerde yumurtlama tarihlerine dikkt etmeye calisiom
doktora sorcm su siralar stresm azaldibgbi ama
hic yok diyemem belli etmioruz birbirimize sanirim

canım stres hepimizin belası. ah bi sakin olabilsek hersey daha güzel olcaktır eminim ama bebek olmayacak endisesi yok mu bizi bitiren bu zaten

ben de sizdenim Eylül'ün 5inde bu yüzden Laparoskopi olcam benim ustelik bi kızım var nerdeyse 5 yasinda bi buçuk senedir hiçbir sorun olmamasına rağmen bi kardeş tutturamadik:27:

hosgeldin canım. umarım bir an önce sen 2. ye bizlerde 1. ye hamile kalırız da göbüslerimiz bebisle dolar :)

canım stres hepimizin belası. ah bi sakin olabilsek hersey daha güzel olcaktır eminim ama bebek olmayacak endisesi yok mu bizi bitiren bu zaten

Aynen oyle cnm stres iste off sorun yok demisti banada doktor
ama emin olmak icin arkdasim metetti o yuzden son kez gitcem
hayirlisi

Aynen oyle cnm stres iste off sorun yok demisti banada doktor
ama emin olmak icin arkdasim metetti o yuzden son kez gitcem
hayirlisi

git canım için daha da rahat olsun, bu bile ne kadar stresli olduğunun göstergesi. doktor sorun yok demesine rağmen içinde yinede bi süphe oluyor insanın rahat edemiyor sürekli stres iste

evet kızlar başlıktada belirttiğim gibi hamile kalmak için ugrasıp stres yüzünden hamiş kalamayanlar .stresi nasıl aşacagız birlikte paylasalım yardımcı olalım birbirimize

Merhaba bu stres olayını ben yıllardır çözemedim belki burda arkadaşların tavsiyesiyle aşarım bende

Back
X