Hamile kalacam diye strese girip de hamile kalamayanlar buraya

adetten belirti falan yok henüz ama test yaptım öğlen ( nöbetçi eczane aradık taradık ) ama negatif çıktı. heralde yarına hastalanırım.
iyi geceler ..

selam canım nasılsın haber vermedıgıne gore sanırım regl oldun. bugun bende oldum malesef yıne olmadı :14:

selam canım nasılsın haber vermedıgıne gore sanırım regl oldun. bugun bende oldum malesef yıne olmadı :14:

valla canım kaç tane test yaptım negatif çıktı . dün tam doktora gidecektik sabah wc de bi baktım kahverengi akıntı var bende gitmekten vazgeçtim . ama halen adetim gelmedi arada bir kahverengi akıntı sürüyor bugün yarın gelir sanırım. böyle birşeyde ilk defa başıma geldi. tam 9 gün oldu. hayırlısı olsun.. haftaya memlekete gidiyoruz tanıdığımız bir doktor var ona gitcem artık niye olmuyosa tedaviye başlayacam.

selam.yarışı berabere bitirdik ama istediğimiz sonuçla değil:)) ben valla bebekle ilgili stres yapmıyorum ama işim stresli o etkiliyor olabiliir

selam.yarışı berabere bitirdik ama istediğimiz sonuçla değil:)) ben valla bebekle ilgili stres yapmıyorum ama işim stresli o etkiliyor olabiliir

canım kesınlıkle iş ortamının stresıde etkıler tabıkı ınsanı. ben bu ay gayet rahat hıswsedıyorum kendımı kasmıyorum olmalı dıye.

Ben 1.5 sene bekledim.Herhangi bi sorunum yoktu.Artık eşimi bi dr .a gösterelim spermlerde mi sorun var diye düşünüyordum.
Benim evliliğim sorunlu .hep Allah ım bebeğim annesiz babasız büyümücekse hamile kalayım ben diye dua ederdim hep.
Artık bebeksizliğe dayanamadım ne olursa olsun minik bi yavrum olsun benim de dedim.
EŞİmle hayat zor dayanamadım annemın evine gittim.1 ay kaldım .Sonra barıştık tekrar deneyelim dedik.Hatta korunduk bile sayılır.çünkü yeni barıştık ve yine değişir diye korkuyordum.Meğersem gelir gelmez hamile kalmışım bile.
az kaldı doğumuma.Ve evet eşim hala aynı malesef. hamileyken bile hakaretlerini küfürlerini duyuyorum.Kızımın doğmasını bekliyorum.o olunca herhalde evin içinde bağıramaz hakaret edemez.,
Ne zaman vazgeçiyorsun bi bakıyorsun hamilesin belki kısa ayrılıklar da işe yarayabilir.özlem giriyo araya bi bakkıyon bebek oluşmuş karnında.Allah kimseye evladın yokluğunu yaşatmasın tüm isteyenleri bebekle müjdelendirsin inş.

Ben 1.5 sene bekledim.Herhangi bi sorunum yoktu.Artık eşimi bi dr .a gösterelim spermlerde mi sorun var diye düşünüyordum.
Benim evliliğim sorunlu .hep Allah ım bebeğim annesiz babasız büyümücekse hamile kalayım ben diye dua ederdim hep.
Artık bebeksizliğe dayanamadım ne olursa olsun minik bi yavrum olsun benim de dedim.
EŞİmle hayat zor dayanamadım annemın evine gittim.1 ay kaldım .Sonra barıştık tekrar deneyelim dedik.Hatta korunduk bile sayılır.çünkü yeni barıştık ve yine değişir diye korkuyordum.Meğersem gelir gelmez hamile kalmışım bile.
az kaldı doğumuma.Ve evet eşim hala aynı malesef. hamileyken bile hakaretlerini küfürlerini duyuyorum.Kızımın doğmasını bekliyorum.o olunca herhalde evin içinde bağıramaz hakaret edemez.,
Ne zaman vazgeçiyorsun bi bakıyorsun hamilesin belki kısa ayrılıklar da işe yarayabilir.özlem giriyo araya bi bakkıyon bebek oluşmuş karnında.Allah kimseye evladın yokluğunu yaşatmasın tüm isteyenleri bebekle müjdelendirsin inş.

canım benım eşinin sana yasattıkları için üzüldüm ama bebişin olacagı için de sevindim. insallah eşinde bebişle beraber senın ıstıgın gıbı bıri olurda bundan sonra seni üzmez. herşey gönlünce olsun:34:

küfür akaret gibi bir sorun yok bizde ama bende ayrılırsamda bir çocuğum olsun istiyoruml

Kızlar merhaba aradan baya zaman geçmiş ama aranızda varmı stresi yenipte hamile kalan varsa nasıl başardı bilgi verirseniz çok iyi olur :)

Back
X