Hamile Kalamama Psikolojisi

aysunsedat

Herşeyin Hayırlısı Olsun.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
1.386
3
66
Bursa
Selam kızlar 2 senedir hamile kalamıyorum hamilelik fikrini kafamdan atamıyorum en ufak şeyde aklıma geliyo bi hamile bi bebekli birini görsem acaba bende böyle olabilecekmiyim diyorum hiç bi sorunumuz yok ne eşimde ne de bende nasıl atabilrim kafamdan bu fikriii yardımcı olabilecek var mı başka şeylerle ilgilensem detv de görüyorum yine aklıma geliyo :ssz::ssz:

aysunum cnm arkadaşım bende de durum aynı hep gebeleri görüyorum yada bebekli çiftleri eskiden dikkatimi bu kadar çekmezdi buna algıda seçicilik deniyor heralde ,ne zmn bebek istemeye başladım reklamlarda bile ağlıycak kıvama geliyorum
kafamı hep başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum,fiziksel olarakta yoruyorum kendimi ama çok da başarılı değilim

aysunum cnm arkadaşım bende de durum aynı hep gebeleri görüyorum yada bebekli çiftleri eskiden dikkatimi bu kadar çekmezdi buna algıda seçicilik deniyor heralde ,ne zmn bebek istemeye başladım reklamlarda bile ağlıycak kıvama geliyorum
kafamı hep başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum,fiziksel olarakta yoruyorum kendimi ama çok da başarılı değilim

ne yapıcaz peki hilalim ya biz böle nereye kadar hep aynı kelimeler 'aklımdan çıkarttığım gibi hamile kaldım ' bunu nasıl yapıyolar anlamıyorum yaaa offf ne olacak bizim halimizzz:ssz:

Back
X