- 31 Mayıs 2018
- 715
- 580
- 53
Evet. Mesela ben ve eşim. Hiçbir problem çıkmadı kaç aydır kontrole gittim o da gitti. Allah vermezse olmuyor işte. Demek ki zamanı var. Bende çok dert ediyordum çok mutsuzdum hergün düşünüyordum. Sonra düşündüm kendi adıma. acaba bebeğim olsa bakabilir miyim diye. Babası Suriye de ben sürekli göçebe. Bir kayınvalidem bir annem. Şuan kendi evimdeyim ama yalnızım mesela. Bakamazdım sanırım. Kendimi çocuk bakacak kadar tecrübeli ya da nasıl denir bir çocuğum olsa kendime nasıl güvenirim tek başıma napabilirim diye düşündüm. O yüzden Allah a dua ediyorum. En hayırlı zamanda olsun diye. Şuan zamanı değil belki o yüzden olmuyor. Bu benim kendi hayatım tabi sizin de kendinize göre sorunlarınız ya da ne bileyim daha hayırlı olabilecek bir vaktiniz vardır. Allah a şükredin. Bebek düşünmeyin akışına bırakın ben öyle yaptımMerhaba kızlar 6 aylık evliyim yaşım 33 ekim ayında doğum kontrol hapını bıraktım bebek istiyoruz doktora gittim 1 seneden önce hastalık araştırmıyoruz dedi test bile yapmadı yumurtlama testleriyle yumurtlama günümü takip ediyorum bu 2. Ayım hala hamile kalamadım yaşım ilerliyor yumurtlama ve çatlama olduğu halde gebe kalamayan oldumu yada ne yapmalıyım adetlerim düzenli