İnşallah ağrı acı oluyor mu biraz korkuyorum daHsg nin ilk ayında kimyasal gebelik geçirdim Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim şuanda hamileyim darısı başına inşallah canım
Temmuzda iki sene olacak benimle evlenen arkadaşlarım ikinciye hamile diğerlerinin hepsinin çocukları neredeyse yürüyecek çevremdeki herkes hamile 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım 1 aşılama yaptırdım hsg çekildim testler yapıldı eşimde sıkıntı yok olmadı son 4 aydır adetim azalınca test yaptım hormonlarim hafif yükselmiş bı bıraksam takmasam olacak gibi ama takıyorum malesef istedigimiz zaman olacak bişey değilmiş ben evlenmeden önce öyle zannederdim hemen olur olmadi ama olmayacak anlamına gelmez Rabb'im inşallah saglikli bebisler nasip eder hepimizeİyi geceler arkadaşlar dertleşmek için mi açtım desem bilemedim. İsyan etmek de değil niyetim ama bu yolda çektiklerimizi ancak benim gibi kardeşlerim anlar. Haziranda 1 sene olacak çocuk deneyeli. Evliliğimizin dr 3.yılı ağustosta artık etrafımdaki insanlar çok kısa sürede hamile kalmalarına rağmen neden ben diyr sormadan edemiyor insan. Hormonlarıma bakıldı, eşime bakıldı, rahmim temiz gebe kalmak için hiçbir engel yok diye 4 5 aydır ovülasyonla deniyoruz zaten konu geldi hsgye bu ay çekileceğim inşallah. Bu hsgden sonra çok umutluyum nedense inşallah bi sorun çıkmaz ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum. Çocuk evin neşesi bereketi sanki böyle de aileyiz ama eksiğiz. Sizler de yazın nasıl süreçlerden geçtiğinizi ya da benim gibiler dökün içinizi de umut olalım birbirimize.
Biz 2 seneye yakın denedik olmadı. Bir yıl bitince doğal kürler de denedim ovülasyon testleri de denedim olmadı. Sonra hsg çekildi 4 ay şansın yüksek dediler yine olmadi. Sonra klomene başladım yine olmadi, aşılama yapalım dediler yine olmadi. Tüp bebek tedavisiyle oldu şükürler olsun. Ama çok yıprandık bu süreçte tabi.İyi geceler arkadaşlar dertleşmek için mi açtım desem bilemedim. İsyan etmek de değil niyetim ama bu yolda çektiklerimizi ancak benim gibi kardeşlerim anlar. Haziranda 1 sene olacak çocuk deneyeli. Evliliğimizin dr 3.yılı ağustosta artık etrafımdaki insanlar çok kısa sürede hamile kalmalarına rağmen neden ben diyr sormadan edemiyor insan. Hormonlarıma bakıldı, eşime bakıldı, rahmim temiz gebe kalmak için hiçbir engel yok diye 4 5 aydır ovülasyonla deniyoruz zaten konu geldi hsgye bu ay çekileceğim inşallah. Bu hsgden sonra çok umutluyum nedense inşallah bi sorun çıkmaz ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum. Çocuk evin neşesi bereketi sanki böyle de aileyiz ama eksiğiz. Sizler de yazın nasıl süreçlerden geçtiğinizi ya da benim gibiler dökün içinizi de umut olalım birbirimize.
Ben hissediyorum bu yaz olacak şeninde bebişTemmuzda iki sene olacak benimle evlenen arkadaşlarım ikinciye hamile diğerlerinin hepsinin çocukları neredeyse yürüyecek çevremdeki herkes hamile 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım 1 aşılama yaptırdım hsg çekildim testler yapıldı eşimde sıkıntı yok olmadı son 4 aydır adetim azalınca test yaptım hormonlarim hafif yükselmiş bı bıraksam takmasam olacak gibi ama takıyorum malesef istedigimiz zaman olacak bişey değilmiş ben evlenmeden önce öyle zannederdim hemen olur olmadi ama olmayacak anlamına gelmez Rabb'im inşallah saglikli bebisler nasip eder hepimize
AmiiiiiiinTemmuzda iki sene olacak benimle evlenen arkadaşlarım ikinciye hamile diğerlerinin hepsinin çocukları neredeyse yürüyecek çevremdeki herkes hamile 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım 1 aşılama yaptırdım hsg çekildim testler yapıldı eşimde sıkıntı yok olmadı son 4 aydır adetim azalınca test yaptım hormonlarim hafif yükselmiş bı bıraksam takmasam olacak gibi ama takıyorum malesef istedigimiz zaman olacak bişey değilmiş ben evlenmeden önce öyle zannederdim hemen olur olmadi ama olmayacak anlamına gelmez Rabb'im inşallah saglikli bebisler nasip eder hepimize
Doğal kürler aynı tıp daki gibi herkese etki etmiyor canım umarım olur hayırlıylaBiz 2 seneye yakın denedik olmadı. Bir yıl bitince doğal kürler de denedim ovülasyon testleri de denedim olmadı. Sonra hsg çekildi 4 ay şansın yüksek dediler yine olmadi. Sonra klomene başladım yine olmadi, aşılama yapalım dediler yine olmadi. Tüp bebek tedavisiyle oldu şükürler olsun. Ama çok yıprandık bu süreçte tabi.
Anlıyorum süreç gerçekten yıpratıcı ve yorucu hem maddi hem manevi. Sonunda muradınıza ermişsiniz allah evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bana da nasip etsin bir an önceBiz 2 seneye yakın denedik olmadı. Bir yıl bitince doğal kürler de denedim ovülasyon testleri de denedim olmadı. Sonra hsg çekildi 4 ay şansın yüksek dediler yine olmadi. Sonra klomene başladım yine olmadi, aşılama yapalım dediler yine olmadi. Tüp bebek tedavisiyle oldu şükürler olsun. Ama çok yıprandık bu süreçte tabi.
Allah razı olun askoo inşallah olur rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder inşallahBen hissediyorum bu yaz olacak şeninde bebişhergün dua ediyorum sana
Olacak olacak inşaAllahAllah razı olun askoo inşallah olur rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder inşallah
Ayrıca benn kafaya takma muhabbetini beceremiyorum size de takmayın diyemicem aklın kalbin her şeyin delicesine isterken bir şeyi nasıl kafaya takmaz ki insan ilk denryişimden ilk aydan beri her şeyi takıyorum okuyorum belki d ebu yüzden nasıl yol alıcağımı da öğreniyorum bu kadar kafaya takıp okumasaydım belki çok daha fazla vakit kaybedicektim en azından şimdi bi sorun olmadığını biliyoruz her nasip vaktine esir derler bize de bu düşmüşTemmuzda iki sene olacak benimle evlenen arkadaşlarım ikinciye hamile diğerlerinin hepsinin çocukları neredeyse yürüyecek çevremdeki herkes hamile 3klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım 1 aşılama yaptırdım hsg çekildim testler yapıldı eşimde sıkıntı yok olmadı son 4 aydır adetim azalınca test yaptım hormonlarim hafif yükselmiş bı bıraksam takmasam olacak gibi ama takıyorum malesef istedigimiz zaman olacak bişey değilmiş ben evlenmeden önce öyle zannederdim hemen olur olmadi ama olmayacak anlamına gelmez Rabb'im inşallah saglikli bebisler nasip eder hepimize
Hsg nedirHsg nin ilk ayında kimyasal gebelik geçirdim Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim şuanda hamileyim darısı başına inşallah canım
İlaçlı Rahim filmi demekHsg nedir
Film çekiliyo nasıl ondan sonra hamile kalınıyor ki anlamadımİlaçlı Rahim filmi demek
Film çekilirken rahminize iyorlu ilaçlı su sıkıyorlar bu da herhangi bi sorun yoksa bile spermin yolunu açıyp rahim temizleniyo spermle yumurta daha kolay buluşuyp o yüzden filmden sonraki 4 ay ihtimal yüksek diyor doktorlarFilm çekiliyo nasıl ondan sonra hamile kalınıyor ki anlamadım
Peki yumurtlama günündemi film çektiriyoruzFilm çekilirken rahminize iyorlu ilaçlı su sıkıyorlar bu da herhangi bi sorun yoksa bile spermin yolunu açıyp rahim temizleniyo spermle yumurta daha kolay buluşuyp o yüzden filmden sonraki 4 ay ihtimal yüksek diyor doktorlar
Hayır adet bitiminden hemen sonra yumurta oluşmadan çekiyorlar yumurtaya bir şey olmasın diye bitiyo bir iki gün içinde çekiyolar sonra sizde yumurtlama zamanını değerlendiriyosunuzPeki yumurtlama günündemi film çektiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?