Bende de hiç bir sorun yokken 8 ay hamile kalamadim . Hamile kaldım fakat düştü 4 ay sonra yeniden hamile kaldım çok şükür bu hamileligimij neredeyse sonlarına geldim artık birkaç hafta kaldı ama ben çok stres yapıyordum neden olmuyor diye . Sürekli bebek dusuncesi vardı tabiki normal olarak olmadı sonra ne zaman ki kafamdan attım o ay hamile kaldım çok klişe bir laf biliyorum ama o düşünceyi stresi kafandan attığın an oluyor . Kendini oyalayacak mesgaleler bul canım kitap oku bı hobi edin vs. Vs. İnşaallah Rabbim hem sana hem isteyen herkese bekletmeden tez zamanda müjdeli haberler versinİyi geceler arkadaşlar dertleşmek için mi açtım desem bilemedim. İsyan etmek de değil niyetim ama bu yolda çektiklerimizi ancak benim gibi kardeşlerim anlar. Haziranda 1 sene olacak çocuk deneyeli. Evliliğimizin dr 3.yılı ağustosta artık etrafımdaki insanlar çok kısa sürede hamile kalmalarına rağmen neden ben diyr sormadan edemiyor insan. Hormonlarıma bakıldı, eşime bakıldı, rahmim temiz gebe kalmak için hiçbir engel yok diye 4 5 aydır ovülasyonla deniyoruz zaten konu geldi hsgye bu ay çekileceğim inşallah. Bu hsgden sonra çok umutluyum nedense inşallah bi sorun çıkmaz ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum. Çocuk evin neşesi bereketi sanki böyle de aileyiz ama eksiğiz. Sizler de yazın nasıl süreçlerden geçtiğinizi ya da benim gibiler dökün içinizi de umut olalım birbirimize.
Valla canim her şeyin bir vakti saati var sen rabbim hayırlı olanı işte gerisi ni düşünme benimde tam 3uncu yıl oldu kızım şuan 5 yaşına girecek geçen yıl korunmayı bıraktım tam 1 yıl sonra hamile kaldım ama bebeğinin kalbi durdu ve alındı şimdi istiyoruz ama henüz olmadi rabbim hayırlı sağlı sıhhatli efkârlarla doldursun evini insallahİyi geceler arkadaşlar dertleşmek için mi açtım desem bilemedim. İsyan etmek de değil niyetim ama bu yolda çektiklerimizi ancak benim gibi kardeşlerim anlar. Haziranda 1 sene olacak çocuk deneyeli. Evliliğimizin dr 3.yılı ağustosta artık etrafımdaki insanlar çok kısa sürede hamile kalmalarına rağmen neden ben diyr sormadan edemiyor insan. Hormonlarıma bakıldı, eşime bakıldı, rahmim temiz gebe kalmak için hiçbir engel yok diye 4 5 aydır ovülasyonla deniyoruz zaten konu geldi hsgye bu ay çekileceğim inşallah. Bu hsgden sonra çok umutluyum nedense inşallah bi sorun çıkmaz ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum. Çocuk evin neşesi bereketi sanki böyle de aileyiz ama eksiğiz. Sizler de yazın nasıl süreçlerden geçtiğinizi ya da benim gibiler dökün içinizi de umut olalım birbirimize.
Ben rahim filmimi de çekildim artık tüplerim de açık çıkto eşim vr bende şu an sağlıklı olduğumuzu anladık çift taraflı kontroller tamamlandı artık her şey rabbimin ol demesi. Ya da biraz tıbbi destek alacağız klomen çatlatma iğnesi gibiSebepsiz bişey yoktur arkadaşım. Bana da tam 2 yıl boyunca gittiğim bütün doktorlar herhangi bir sorun olmadığına inandırdılar. 2. yılın sonunda tüplerimin tıkalı olduğunu acı bi şekilde öğrendim ve ameliyat oldum. İşinde uzman bir doktor bulun derim. Ve gerçekten ne sorun olduğunu ciddi ciddi konuşabileceğiniz bir doktor bulun kendinize.
İnşallah bunlara getek kalmadan hamile kalırsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bi süreçBen rahim filmimi de çekildim artık tüplerim de açık çıkto eşim vr bende şu an sağlıklı olduğumuzu anladık çift taraflı kontroller tamamlandı artık her şey rabbimin ol demesi. Ya da biraz tıbbi destek alacağız klomen çatlatma iğnesi gibi
Önemli olan olup olmayacağı düşüncesini kafanızdan silmek zaten düşünmediğimiz gayet rahat olduğunuz zaman olacaktır eminim ki ciddi bir sıkıntınız yoksa bende sıkıntı yapardım doktorum bana dediki sen hastaneye gelsende olacak gelmesende olacak bebegin sadece oluyor veya olmuyor diye beyne sinyal gönderme kendini mesguledecek farklı şeylere odaklan demişti bırakın akışına vakti saati vardır rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman bu güzel duyguyu yatıracak rabbimden hayirliolani isteyinBenimde bu ay 1 sene oldu. ilk aylar deli gibi test yapardım yapmıyorum artık. Sinir oluyorum olmaması yetmiyor gibi bide gecikmeler oluyor tüy dikiyor yani. Aşılama vs denemek istemiyorum kesin o da tutmaz boşu boşuna ümitlenip uğraşmak istemiyorum
Keşke öyle olsa kafaya takmadıgım zamanlar da olmadı yapcak bisey yok inşallah sizin olurÖnemli olan olup olmayacağı düşüncesini kafanızdan silmek zaten düşünmediğimiz gayet rahat olduğunuz zaman olacaktır eminim ki ciddi bir sıkıntınız yoksa bende sıkıntı yapardım doktorum bana dediki sen hastaneye gelsende olacak gelmesende olacak bebegin sadece oluyor veya olmuyor diye beyne sinyal gönderme kendini mesguledecek farklı şeylere odaklan demişti bırakın akışına vakti saati vardır rabbim hayırlısı ne zaman ise o zaman bu güzel duyguyu yatıracak rabbimden hayirliolani isteyin
Benim 1 kızım var o zaman yoktu sonrasında çatlama iğnesi ile hamile kaldım sonra tekrar bebek istedik tam 1 yıl korunmayı bıraktıktan sonra hamile olduğumu öğrendim sizin gibi her ay olurmu bu ay acaba tuttu mu derken dedim nasıp olursa olur olmazsa hayırlısı derim dediğim ay hamile kaldım ama kalbi durdu 10 haftada demem o ki arkadaşım nasiplen öte köy yok kendini yıpratma rabbim vereceği vakti saati bilir sen tedbiri al taktiri allaha bırak tez vakitte annelik duygusunu tadarsın insallahKeşke öyle olsa kafaya takmadıgım zamanlar da olmadı yapcak bisey yok inşallah sizin olur
Amin inşallah yüce mevla kimseye aratmasın isteyen herkesin kucağını doldursunİnşallah bunlara getek kalmadan hamile kalırsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun zor bi süreç
İnşallahBenim 1 kızım var o zaman yoktu sonrasında çatlama iğnesi ile hamile kaldım sonra tekrar bebek istedik tam 1 yıl korunmayı bıraktıktan sonra hamile olduğumu öğrendim sizin gibi her ay olurmu bu ay acaba tuttu mu derken dedim nasıp olursa olur olmazsa hayırlısı derim dediğim ay hamile kaldım ama kalbi durdu 10 haftada demem o ki arkadaşım nasiplen öte köy yok kendini yıpratma rabbim vereceği vakti saati bilir sen tedbiri al taktiri allaha bırak tez vakitte annelik duygusunu tadarsın insallah
İnşallahAllah bağışlasın
Merhaba bende sizinle ayni düsüncedeyim galiba bu duyguyu tadamayacagız o kadar uzak geliyor ki düsüncesi bilebenimde 9 aydır olmuyor her ay aynı şekilde ümitlenmek sürekli negatifi görmek o kadar yıpratıcı ki.
eşim de her ay hevesleniyor ve sonuç yine negatif.
artık ne yapacağımı şaşırdım nasıl oluyor da insanlar tek seferde hamile kalabiliyor.
hamile kalmak gözümde o kadar büyüdü ki sanki hamile kalmak benim için imkansız gibi hissediyorum
Merhabalar.Ben de sizler gibi artık “olmayacak”düşüncesini kabullenmek için kendime baskı yapıyorum çünkü her ay beklemek daha zor sanki.Merhaba bende sizinle ayni düsüncedeyim galiba bu duyguyu tadamayacagız o kadar uzak geliyor ki düsüncesi bile
Benim durumum baya karmaşık aslında bazen galiba doğal yolla gebe kalma konusunda fazla iyimserim kendimi kandırıyorum diyorum.geçirdiğim gereksiz ameliyatlar yüzünden rahimde yapışıklık var bir çok yöntem denedim hem tıbbi hem alternatif olarak.Kısacası tıbbi açıdan ihtimal çok çok düşük olmasına rağmen ben halâ neden deniyorm ve her ay umutla neden bekliyorm bunu da bilmiyorm hayal dünyasından çıkmam gerekiyor artık sanırım.Canim ben 3 kere hamile kaldim su zamana kadar. Sana verecegim tavsiye soyle. Adetin bittikten 2-3 gun sonra her iki gunde bir beraber olun. Ovulasyon zamaninda da her gun beraber olun. Boyle yaptigim her seferinde tuttu. Boyle yapmayip sadece ovulasyon takip ettigimde aylarca bekledim
Tüp bebek düsündünüz mü ya da aşılamaMerhabalar.Ben de sizler gibi artık “olmayacak”düşüncesini kabullenmek için kendime baskı yapıyorum çünkü her ay beklemek daha zor sanki.
9 yıl olacak ve ben artık bu yükü taşıyamıyorum altında adeta eziliyorum kendimi teselli edecek sözcüklerim de tükendi.Sanırım bu durumu en az hasarla atlatmanın en doğru yolu kabullenmek…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?