Gebeliğe Hazırlık Hamile Kalamama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
5-6 aylık bir süre çok geç değil ..kimisi hemen kalıyor kimi 6 ayda kiminin bir yılı buluyor..ilk gebe kalisim 10 ayı buldu benim..şimdilerde ikinciyi istiyoruz iki gebelik geçirdim ama düşük oldu biri diğeri kalbi durdu falan araları 6 ay sürdü..kalırsınız yani bence erken henüz..dediğim gibi herkesin değişir gebe kalma süresi ..stres yapmayın stres çok etkiliyor düşünmemeye çalışın o zaman daha kolay oluyor

Anladım teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla olur

Sağol canım tavsiyelerin için Rabbim herkesin kucağını doldursun.Folik asit aldım kullanmaya başlamadim hemen başlıyim mı?
Kusura bakma yeni gördüm :) tabiiki hemen kullanmaya başla gebelikten 3 ay önce folik asit kullanımına başlanılması bebekte oluşabilecek hasarları en aza indiriyormuş ve gebeliğin ilk 3 ayında.. hem de senin vücudunun alması gereken folik asit besinlerden alınamıyorsa ilaç bunu karşılayacaktır. Ben ilk kullanmaya başladığımda kendimi oldukça dinç ve sağlıklı hissediyordum. Kilo aldırıyor diye kullanmak istemiyor bazı anne adayları Malesef Halbuki ne kadar çok faydası var

Merhaba canım hiç korunmadım 6. Ayda hamile kaldım bünyeye göre değişiyor vücut hemen kabul etmeyebiliyor döllenmeyi

Merhaba
Ben de bugün doktora gittim her şey normal sadece prolaktin 40 çıkmış biraz önce öğrendim. Benim adetlerim çok düzenlidir kanama da normal ancak adete bir hafta kalan göğüs ağrım çok olur prolaktinle ilgili demekki diye düşündüm. Çok mu yüksek sizin değeriniz kaçtı acaba belki bilginiz vardır

Merhaba canım benimde göğüs ağrım oluyordu benim 159 çıktı bu ay geçen ay 19 çıkmıştı 19u bile yüksek bulmuştu doktor düşün artık doktor ne dedi size

Merhaba canım benimde göğüs ağrım oluyordu benim 159 çıktı bu ay geçen ay 19 çıkmıştı 19u bile yüksek bulmuştu doktor düşün artık doktor ne dedi size

Ben bugün tahlil verdim biraz önce kendim girip baktım diğerlerime. Yarın soracağım artık. 19a bile yüksek dedi ise demekki gebeliğe engel bizim bu değerler değil mi

Ben bugün tahlil verdim biraz önce kendim girip baktım diğerlerime. Yarın soracağım artık. 19a bile yüksek dedi ise demekki gebeliğe engel bizim bu değerler değil mi
Aynen doktor bana engelliyor dedi

Çok da değişken bir hormon çok gıcık oldum siz ilaç kullanınca mı düşmüştü peki
Önümüzde ki pazartesi günü kontrole gidecem bakalım inşallah düşmüştür

1 sene oldu hala deniyoruz olmadi. Esimde de bende de bir sorun yok. Hatta hsg çektirdim gecen ay hala olmadi. Yani hemen olmuyormuş. Valla şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez hemen yapmaya baslardim.

Başladım canım teşekkür ederim

1 sene oldu hala deniyoruz olmadi. Esimde de bende de bir sorun yok. Hatta hsg çektirdim gecen ay hala olmadi. Yani hemen olmuyormuş. Valla şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez hemen yapmaya baslardim.
Benim hemen başlamak gibi bir imkanım olmadı adını bilmediğim vajinismusu yenmeye çalıştım

Göğüs ağrısı hamileliğe engel olur mu? Benim de aşırı dokununca acıma hissi oluyor.Bazen adete yakın bazen adetim geçmiş bile olsa oluyor.

Göğüs ağrısı hamileliğe engel olur mu? Benim de aşırı dokununca acıma hissi oluyor.Bazen adete yakın bazen adetim geçmiş bile olsa oluyor.

Evet benim de adete bir hafta kala başlıyor genelde.çoğunlukla ağrıyor ama bazı döngülerimde de hiç ağrı olmuyor. Demekki o ağrıdığı zamanlar prolaktin yüksekmiş. Doktora sormadım henüz ama söylenene göre engelmiş. Siz de bi baktırın prolaktin değerinize

Ben de çok istiyorum. 6 aydır deniyoruz. Doktor muayenede hiçbir sorun olmadığını söyledi. Yine de film çektirdim. Üzerinden üç ay geçti. Ovülasyon testi kullanmama, pikleri değerlendirmenizi rağmen aylardır olmuyor. O kadar üzgünüm ki anlatamam...

Üzülme canım ya bak burda senin gibi olan arkadaşın çok hepimiz birbirimize destek olalim moral olalım güzel haberleri burda paylaşalim inşallah

Bunun için kadın doğumami gitmem gerekiyor.

Üzülme canım ya bak burda senin gibi olan arkadaşın çok hepimiz birbirimize destek olalim moral olalım güzel haberleri burda paylaşalim inşallah
İnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız. Beklenen adet tarihim yarın ama dün eşim istediği için test yaptım. Negatif çıkınca çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…