5-6 aylık bir süre çok geç değil ..kimisi hemen kalıyor kimi 6 ayda kiminin bir yılı buluyor..ilk gebe kalisim 10 ayı buldu benim..şimdilerde ikinciyi istiyoruz iki gebelik geçirdim ama düşük oldu biri diğeri kalbi durdu falan araları 6 ay sürdü..kalırsınız yani bence erken henüz..dediğim gibi herkesin değişir gebe kalma süresi ..stres yapmayın stres çok etkiliyor düşünmemeye çalışın o zaman daha kolay oluyorMerhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
5-6 aylık bir süre çok geç değil ..kimisi hemen kalıyor kimi 6 ayda kiminin bir yılı buluyor..ilk gebe kalisim 10 ayı buldu benim..şimdilerde ikinciyi istiyoruz iki gebelik geçirdim ama düşük oldu biri diğeri kalbi durdu falan araları 6 ay sürdü..kalırsınız yani bence erken henüz..dediğim gibi herkesin değişir gebe kalma süresi ..stres yapmayın stres çok etkiliyor düşünmemeye çalışın o zaman daha kolay oluyor
Kusura bakma yeni gördüm :) tabiiki hemen kullanmaya başla gebelikten 3 ay önce folik asit kullanımına başlanılması bebekte oluşabilecek hasarları en aza indiriyormuş ve gebeliğin ilk 3 ayında.. hem de senin vücudunun alması gereken folik asit besinlerden alınamıyorsa ilaç bunu karşılayacaktır. Ben ilk kullanmaya başladığımda kendimi oldukça dinç ve sağlıklı hissediyordum. Kilo aldırıyor diye kullanmak istemiyor bazı anne adayları MalesefSağol canım tavsiyelerin için Rabbim herkesin kucağını doldursun.Folik asit aldım kullanmaya başlamadim hemen başlıyim mı?
Merhaba canım 2 senedir evliyim hiç korunmadim eşimde de bende de bı sıkıntı yoktu son 4 aydır adetimde azalma olunca hormonlara bakıldı PROLAKTİN değeri yüksek çıktı onun için ilaç tedavisi görüyorum öncesinde 3klomen 2catlatma iğnesi 1asilama yaptırdım hepsi olumsuz sonuçlandı bende hemen kalınır zannedenler denim malesef öyle olmuyormuş şuan hormon tedavisi+ clife kullanıyorum siz test yaptırdınız mi
Merhaba canım benimde göğüs ağrım oluyordu benim 159 çıktı bu ay geçen ay 19 çıkmıştı 19u bile yüksek bulmuştu doktor düşün artık doktor ne dedi sizeMerhaba
Ben de bugün doktora gittim her şey normal sadece prolaktin 40 çıkmış biraz önce öğrendim. Benim adetlerim şok düzenlidir kanama da normal ancak adete bir hafta kalan göğüs ağrım çok olur prolaktinle ilgili demekki diye düşündüm. Çok mu yüksek sizin değeriniz kaçtı acaba belki bilginiz vardır
Merhaba canım benimde göğüs ağrım oluyordu benim 159 çıktı bu ay geçen ay 19 çıkmıştı 19u bile yüksek bulmuştu doktor düşün artık doktor ne dedi size
Aynen doktor bana engelliyor dediBen bugün tahlil verdim biraz önce kendim girip baktım diğerlerime. Yarın soracağım artık. 19a bile yüksek dedi ise demekki gebeliğe engel bizim bu değerler değil mi
Aynen doktor bana engelliyor dedi
Önümüzde ki pazartesi günü kontrole gidecem bakalım inşallah düşmüştürÇok da değişken bir hormon çok gıcık oldumsiz ilaç kullanınca mı düşmüştü peki
Başladım canım teşekkür ederimKusura bakma yeni gördüm :) tabiiki hemen kullanmaya başla gebelikten 3 ay önce folik asit kullanımına başlanılması bebekte oluşabilecek hasarları en aza indiriyormuş ve gebeliğin ilk 3 ayında.. hem de senin vücudunun alması gereken folik asit besinlerden alınamıyorsa ilaç bunu karşılayacaktır. Ben ilk kullanmaya başladığımda kendimi oldukça dinç ve sağlıklı hissediyordum. Kilo aldırıyor diye kullanmak istemiyor bazı anne adayları MalesefHalbuki ne kadar çok faydası var
Benim hemen başlamak gibi bir imkanım olmadı adını bilmediğim vajinismusu yenmeye çalıştım1 sene oldu hala deniyoruz olmadi. Esimde de bende de bir sorun yok. Hatta hsg çektirdim gecen ay hala olmadi. Yani hemen olmuyormuş. Valla şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez hemen yapmaya baslardim.
Göğüs ağrısı hamileliğe engel olur mu? Benim de aşırı dokununca acıma hissi oluyor.Bazen adete yakın bazen adetim geçmiş bile olsa oluyor.Merhaba
Ben de bugün doktora gittim her şey normal sadece prolaktin 40 çıkmış biraz önce öğrendim. Benim adetlerim çok düzenlidir kanama da normal ancak adete bir hafta kalan göğüs ağrım çok olur prolaktinle ilgili demekki diye düşündüm. Çok mu yüksek sizin değeriniz kaçtı acaba belki bilginiz vardır
Göğüs ağrısı hamileliğe engel olur mu? Benim de aşırı dokununca acıma hissi oluyor.Bazen adete yakın bazen adetim geçmiş bile olsa oluyor.
Üzülme canım ya bak burda senin gibi olan arkadaşın çok hepimiz birbirimize destek olalim moral olalım güzel haberleri burda paylaşalim inşallahBen de çok istiyorum. 6 aydır deniyoruz. Doktor muayenede hiçbir sorun olmadığını söyledi. Yine de film çektirdim. Üzerinden üç ay geçti. Ovülasyon testi kullanmama, pikleri değerlendirmenizi rağmen aylardır olmuyor. O kadar üzgünüm ki anlatamam...
Bunun için kadın doğumami gitmem gerekiyor.Evet benim de adete bir hafta kala başlıyor genelde.çoğunlukla ağrıyor ama bazı döngülerimde de hiç ağrı olmuyor. Demekki o ağrıdığı zamanlar prolaktin yüksekmiş. Doktora sormadım henüz ama söylenene göre engelmiş. Siz de bi baktırın prolaktin değerinize
Evet o yönlendirir. Ben de dün ilk kez gidip kontrol ettirdim. Siz hiç daha önce gitmiş miydiniz.Bunun için kadın doğumami gitmem gerekiyor.
İnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız. Beklenen adet tarihim yarın ama dün eşim istediği için test yaptım. Negatif çıkınca çok üzüldüm.Üzülme canım ya bak burda senin gibi olan arkadaşın çok hepimiz birbirimize destek olalim moral olalım güzel haberleri burda paylaşalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?