hamile kalamamak

ferosbodrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
114
39
118
Muğla
slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım benım de sorunum hamılelık ve bebek ıstıyorm artık 5 ay olduama yok bıse hala:50:artık morelım bozuluyo beklemekten

mrb, bende buralarda yeniyim hsg diyeyim sana :)) hehe
e daha 5 ay olmus dur hele bi Allah hayirlisini versin olur ins. merak etme..
doktorlar bir seneye kadar olmamasi normal diyor düsün artik gerisini sen...
bir senede olmazsa ondan sonra telaslanirsin:) ki o zamanda bir sürü yöntem var cok sükür.. :))

hersey normal ama esımde bende doktora gıttık ama olmadı ne bılıyım istiyoruzzzz işte ama tabıkı dedıgın gıbı nasıp 1 sene dedıler bızede

:44:ya ben burda yenıyım yolumu bulamıyorum kafam karıstı nasıl bulucam bana gelen msjları ne okuya bılıyorum nede yazabılıyorum cok zor burası:44:

Allah gönlüne göre nasip eder ins. :) moralini bozma o da cok önemli diyorlar ;)

merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza benimde alakasiz bir sorum olacak kusura bakmazsaniz bu altta koydugunuz resimli figurleri nasil yapiyorsunuz.hani su kadarlik evliyim sukadarlik bebegim var gibi cok hosuma gidiyor yapayim dedim kac defa yapamiyorum bilen varsa yardim lutfen tesekkurler

hosgeldın arkadasım bende bı cocuuugum olsun cok ıstıyordum kendımde sureklı sorun aramaya baslamıstım nerdeyse 1 seneye yakın cocugumuz olmadı bızde bı sorunda yoktu ama olmuyodu sımdı ıse 1.5 yasında bı erkek evladım var yanı gunu ve zamanını bız bılemıyoruz vaktı saatı gelınce ınsallah zaten olur:)))

olur canım olur seninde bebişin.. daha 5 ay olmuş sabret biraz daha.. doktora gittiniz madem.. herhangi bir sıkıntı var mı? eşinin sperm testi yapıldı mı?
tek tavsiyem sana rahat olmak.. aklına sürekli bu konu ile ilgili kuruntu yaparsan hormonlarının dengesini bozarsın, bu da zaten hamile kalamamak için yeterlidir..
rabbim herkese gönlündekini versin.. :nazar::nazar:

slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım benım de sorunum hamılelık ve bebek ıstıyorm artık 5 ay olduama yok bıse hala:50:artık morelım bozuluyo beklemekten

canım anlıyorum seni ben de aynı süreci yaşadım şimdi 8 aylık hamileyim darısı sizlere inşallah.ben bu konuda bitkisel şeylere çok güveniyorum senin için de eşin için de kullanabileceğiniz bitkiler var..bence araştır ve mutlaka kullanın çok işe yarıyor...

Back
X