hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Kendimden başlayım 22 yaşındayım,1 yıllık evliyim,7 ay önce bir düşüğüm oldu ilk denememde hamile kalmıştım ama hevesim kursağımda kaldı kısmet olmadı,ondan sonrada hiç korunmadım ama olmadı tekrar hamile kalamadım.artık takıntı haline geldi bu hamilelik bende dr a gitmeyi düşünüyorum psikolojik destek alsam rahatlarım belki.fertilaid 1 kutu bitirdim ikinciye başlayamadım bi 10 gün içinde başlıcam ama.ve bir daha aksatmadan devam ettiricem dr kontrollerime başlıcam

kızlar bende fertilaid'i araştırıyorum biz sebepsiz infertilite grubundayız ve fertilaid ile fertilcm yi beraber kullanmayı düşünüyorum.siperişi verdim.hayırlısı artık

Kızlar bir araştırma daha yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum bunu hiçbiyerde bulamazsınız..Fertilaid i sürekli kullanalım deneyelim diyorum ya şimdide bunu niye sürekli söylediğimi anlayacaksınız.İŞTE Fertilaid in içindeki vitamin ve bitkiler, bunların bize etkileri, yararları nedir.Bizim hamile kalmamıza nasıl yardımcı olacaktır ben inceledim.
Buyrun sizde inceleyin...opuyorumnanaktan

fertilaaidsuppfacts.gif

CHASTEBERRY veya VITEX
Ovulasyonu sağlayan hormonları çalışmaya teşvik eder ve kadın hormonal dengesini yeniden oluşturmayı sağlar.Vitex,östrojen ve progesteron düzeylerini dengeleyen hipofiz bezi fonksiyonlarını normalize eder.Vitex birçok infertilite sorunu için bitkisel tedavi olarak ve özellikle kadınlarde düzensiz adet döngüleri yada kısaltılmış bi luteal faz(edet döngüsünün ikinci yarısı) ile adet döngüsünü düzenlemek için kullanımı yararlıdır.Kullanılmaya devam ettikçe vitex in üreme sistemimiz üzerindeki etkisi artacaktır.
Buda fertilaid i düzenli kullanmamız gerektiğini gösteriyor arkadaşlar.

RED CLOVER
Sinir sistemimizin dinlenmesine ve hormonal dengemizin oluşturulmasına yardımcı olur.Red Clover östrojen hormonumuzun üretimini teşvik ederek kadınlarda doğurganlığı arttırabilir.Östrojen eksikliklerinin giderilip östrojen seviyemizin yükseltilmesi için östrojen bileşikleri içerir.Ayrıca kırmızı yonca sinir sistemimizi rahatlatmak için kalsiyum ve doğurganlığımızı geliştirmek için magnezyum içerir.

SİBİRYA GİNSENG
Çin tıbbında vücudun enerji mekanizmalarını güçlendirmek için geleneksel olarak kullanılan önemli bir bitkidir.Sibirya Ginsengi hormon seviylerini olumlu bir şekilde destekleyerek rahim fonksiyonlarının sağlığını arttırıp,rahim kaslarını güçlendirerek doğurganlımızı arttırır ve destekler.

GİNKGO BİLOBA

Geleneksel tıp alanında dolaşım bozukluklarını tedavi etmek ve belleği güçlendirmek için çok uzun yıllardır kullanılmaktadır.Ve yapılan son bilimsel çalışmalarda Gingko ile ilgili iddialar şaşırtıcı ve mükemmeldir.Laboratuvar çalışmalarında Gingko ile ilgili bulunanlar şunlardır; kan dolaşımını artırır ve üreme organları için periferik kan akışını artırarak sağlıklı kan damarları oluşturur böylece üreme sistemimizin sağlıklı olmasını sağlar.Ayrıca temizlik,antioksidan işlevi gerçekleştirir.

PABA
Vücudumuzda sentezlenen B kompleks vitaminidir.yani B vitaminin dışardan aldığımız şeklidir.PABA doğurganlık yeteneğimizi arttırmak ve hamile kalmayı kolaylaştırmak için östrojen seviyemizi ayarlar.Bazı infertil kadınların hamile kalma yeteneğini artırır.Hatta bir klinik 12 ila 16 kadının dışardan yapılan PABA takviyesiyle birkaç ay içinde hamile kaldığını bildirmiştir.

ANTİOKSİDAN DESTEK:VİTAMİN C
Vitamin C ve E vitaminleri hasar gören ve yaşlanan hücreleri tamir etmekte antioksidan desteği olarak hayati bir rol oynamaktadır ve serbest radikallerin hasar gören hücreleri oksitleyici etkisini engellemektedir.E vitamini genel üreme sağlığımız için önemli bir antioksidan ve sağlıklı yaşam merkezidir.İnsanlar üzerinde bir ön deneme olarak kullanıldığında infertil çiftlerin doğurganlığında önemli bir artış göstermiştir.

FOLİK ASİT(B9 VİTAMİNİ YA DA FOLAT)

Folik asit hamilelik öncesi ve gebelik erken dönemlerinde kullanıldığında spine bifida ve nöral tüp defektleri gibi kalp kusurlarını ve diğer fetal malformasyonlar gibi doğum kusurlarını önleyebilmektedir.Fertilaid gebe kalmaya çalışan kadınların günlük Folik Asit ihtiyacını karşılamaktadır.Başka bir folik asit takviyesine gerek yoktur.

Çeviri: Burcu Ş.
İzinsiz Kopyalanamaz.

kızlar bende fertilaid'i araştırıyorum biz sebepsiz infertilite grubundayız ve fertilaid ile fertilcm yi beraber kullanmayı düşünüyorum.siperişi verdim.hayırlısı artık

Hayırlı olsun canım umarım en kısa zamanda elinde olur ve verimli etkisini görürsün. Gelişmelerden bizi de bilgilendirmeyi ihmal etme :emir_bebek:

kirmizilim

Merhaba ne yaptın fertilaid için eşini ikna edebildin mi ? en son yazışmamızın üzerinden birkaç gün geçti o yüzden merak ettim.

Fertilaid in içeriği hakkında yeni çeviriler yaptım belki herkez için daha yararlı olur. Okudunmu? Karar vermende belki etkili olur. Sonuçta hepimiz anne olmak istiyoruz.

Kızlar bir araştırma daha yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum bunu hiçbiyerde bulamazsınız..Fertilaid i sürekli kullanalım deneyelim diyorum ya şimdide bunu niye sürekli söylediğimi anlayacaksınız.İŞTE Fertilaid in içindeki vitamin ve bitkiler, bunların bize etkileri, yararları nedir.Bizim hamile kalmamıza nasıl yardımcı olacaktır ben inceledim.
Buyrun sizde inceleyin...opuyorumnanaktan

fertilaaidsuppfacts.gif

CHASTEBERRY veya VITEX
Ovulasyonu sağlayan hormonları çalışmaya teşvik eder ve kadın hormonal dengesini yeniden oluşturmayı sağlar.Vitex,östrojen ve progesteron düzeylerini dengeleyen hipofiz bezi fonksiyonlarını normalize eder.Vitex birçok infertilite sorunu için bitkisel tedavi olarak ve özellikle kadınlarde düzensiz adet döngüleri yada kısaltılmış bi luteal faz(edet döngüsünün ikinci yarısı) ile adet döngüsünü düzenlemek için kullanımı yararlıdır.Kullanılmaya devam ettikçe vitex in üreme sistemimiz üzerindeki etkisi artacaktır.
Buda fertilaid i düzenli kullanmamız gerektiğini gösteriyor arkadaşlar.

RED CLOVER
Sinir sistemimizin dinlenmesine ve hormonal dengemizin oluşturulmasına yardımcı olur.Red Clover östrojen hormonumuzun üretimini teşvik ederek kadınlarda doğurganlığı arttırabilir.Östrojen eksikliklerinin giderilip östrojen seviyemizin yükseltilmesi için östrojen bileşikleri içerir.Ayrıca kırmızı yonca sinir sistemimizi rahatlatmak için kalsiyum ve doğurganlığımızı geliştirmek için magnezyum içerir.

SİBİRYA GİNSENG
Çin tıbbında vücudun enerji mekanizmalarını güçlendirmek için geleneksel olarak kullanılan önemli bir bitkidir.Sibirya Ginsengi hormon seviylerini olumlu bir şekilde destekleyerek rahim fonksiyonlarının sağlığını arttırıp,rahim kaslarını güçlendirerek doğurganlımızı arttırır ve destekler.

GİNKGO BİLOBA

Geleneksel tıp alanında dolaşım bozukluklarını tedavi etmek ve belleği güçlendirmek için çok uzun yıllardır kullanılmaktadır.Ve yapılan son bilimsel çalışmalarda Gingko ile ilgili iddialar şaşırtıcı ve mükemmeldir.Laboratuvar çalışmalarında Gingko ile ilgili bulunanlar şunlardır; kan dolaşımını artırır ve üreme organları için periferik kan akışını artırarak sağlıklı kan damarları oluşturur böylece üreme sistemimizin sağlıklı olmasını sağlar.Ayrıca temizlik,antioksidan işlevi gerçekleştirir.

PABA
Vücudumuzda sentezlenen B kompleks vitaminidir.yani B vitaminin dışardan aldığımız şeklidir.PABA doğurganlık yeteneğimizi arttırmak ve hamile kalmayı kolaylaştırmak için östrojen seviyemizi ayarlar.Bazı infertil kadınların hamile kalma yeteneğini artırır.Hatta bir klinik 12 ila 16 kadının dışardan yapılan PABA takviyesiyle birkaç ay içinde hamile kaldığını bildirmiştir.

ANTİOKSİDAN DESTEK:VİTAMİN C
Vitamin C ve E vitaminleri hasar gören ve yaşlanan hücreleri tamir etmekte antioksidan desteği olarak hayati bir rol oynamaktadır ve serbest radikallerin hasar gören hücreleri oksitleyici etkisini engellemektedir.E vitamini genel üreme sağlığımız için önemli bir antioksidan ve sağlıklı yaşam merkezidir.İnsanlar üzerinde bir ön deneme olarak kullanıldığında infertil çiftlerin doğurganlığında önemli bir artış göstermiştir.

FOLİK ASİT(B9 VİTAMİNİ YA DA FOLAT)

Folik asit hamilelik öncesi ve gebelik erken dönemlerinde kullanıldığında spine bifida ve nöral tüp defektleri gibi kalp kusurlarını ve diğer fetal malformasyonlar gibi doğum kusurlarını önleyebilmektedir.Fertilaid gebe kalmaya çalışan kadınların günlük Folik Asit ihtiyacını karşılamaktadır.Başka bir folik asit takviyesine gerek yoktur.

Çeviri: Burcu Ş.
İzinsiz Kopyalanamaz.

Burcucum

bende kullanıyorum ya sanırım bu ılaÇtan 2-3 kutu kullanmak gerekecek dıye dÜŞÜnÜyorum.. Etkısını anca gÖsterebılır ...ılk kutumun yarısındayım elımde 1 kutu daha var olmassa sonra 1 kutu daha alayım dıye dÜŞÜndÜm ben bır kutuda fertılaıd cm alacaĞım oda bana Çok mantıklı geldı arkadaŞlar. Bırbırının tamamlayıcısı sanırım bu ıkı ılaÇ

nedersınız.??

Burcucum

bende kullanıyorum ya sanırım bu İlaÇtan 2-3 kutu kullanmak gerekecek dİye dÜŞÜnÜyorum.. Etkİsİnİ anca gÖsterebİlİr ...İlk kutumun yarısındayım elİmde 1 kutu daha var olmassa sonra 1 kutu daha alayım dİye dÜŞÜndÜm ben bİr kutuda fertİlaİd cm alacaĞım oda bana Çok mantıklı geldİ arkadaŞlar. Bİrbİrİnİn tamamlayıcısı sanırım bu İkİ İlaÇ

nedersİnİz.??
slm canım
Evet sürekli kullanıldığında etkisini daha iyi gösterecektir fertilaid.öyle bir kutu kullandım bitti ama hamile kalamadım diye birşey yok yani.Fertilaid CM de çok iyi gelicektir bence ikisi bir arada kullanıldığında hatta çayıda var.internette videolarını izlediğimde çayıyla birlikte kullananlar vardı.Olabilir tabi niye olmasın..

anladığım kadarıyla kızlar fertil cm embriyonun implantasyonu için rahimi hazırlıyor.benim gibi açıklanamayan infertilite implantasyon başarızlığı yaşanıyor. denemedik bişi bırakmadım 2 aşılama 2 tüp bide bunu deneyim kaybedecek bişim kalmadı

Fertilaid Cm daha cok rahmimizi etkileyen bir karışım,rahim ağzı salgısını geliştirerek hamile kalmayı kolaylaştıran,rahim kaslarımızı kuvvetlendiren,rahim içi dokusunu gebeliğe hazırlayan bir takviye ürünü.Fertilaid ile birlikte Fertilaid CM nin kullanımının çok daha etkili olacağını düşünüyorum..

merhaba burcu bu ilacı hangi siteden temin edebilirim bende kullanmak istiyorum fiyatı ebyda 28 dolar kargo ücreti falan ne kadara mal olur acaba bilginiz varmı siz nerden aldınız

Back
X