hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar, 5. micro denemesinden de eli boş döndüm.fsh 11-12 civarı ama her zaman yumurtam ve embriyom oldu.tranfseri hep yaşadım.ama tutunma olmuyor bir türlü.tutunmaya da etkisi var mı acaba?böyle birşeyden pek bahsedilmiyor ama içinde ki bitkiseller,özellikle de hayıt bizlere çok faydalı.
bahar gibi bir deneme daha yapacağım.öncesinde birşeyler kullanayım diyorum.bu biraz aklıma yattı.sizlerin de yorumlarını bekliyorum....

arkadaşlar selam;
benimde 3 hafta oldu ilacı kullanmaya başlayalı ilacımın bitmesine daha 1 hafta var sabırsızlıkla bekliyorum sormayım adetlenmeyi...ahhhh bir adet olsam. birde bende mantar sorunu var atamadım bir türlü fitil koyuyorum biraz azalıyo sonra tekrar başlıyo çok canım sıkılıyor sormayın....kronikleşti sanırım ne yapacağımıda şaşırdım bir öneriniz varmı?
inşallah kutunun sonunda bende adetlenirim çok umut ediyorum kafayı yicem valla....... geçen hafta çok göğüslerim acıyodu ama bu hafta azaldı acaba yumurtlamamı oldu ne bileyim...işte bekliyorum ya... akıntımda vardı çok bakıcaz artı olur olmaz müjdemi veririm en azından bu iyiye işaret derim
benim gibi ilaçsız adet olamayan biri için çok şey demek tabiki öncelikle

burcu o bile iyi isaret sonunda biseyleri yoluna koyucak demekki devam et derim canim insallah bende hamile kaldigimda kahverengi lekelenmeler geldi adetimi bekledim gelmedi 10 sonra test yaptim cikti ama senin adetinide duzene sokmaya calisiyor olabilir benimde ilk ay fazla gelmedi zaten

arkadaşlar, 5. micro denemesinden de eli boş döndüm.fsh 11-12 civarı ama her zaman yumurtam ve embriyom oldu.tranfseri hep yaşadım.ama tutunma olmuyor bir türlü.tutunmaya da etkisi var mı acaba?böyle birşeyden pek bahsedilmiyor ama içinde ki bitkiseller,özellikle de hayıt bizlere çok faydalı.
bahar gibi bir deneme daha yapacağım.öncesinde birşeyler kullanayım diyorum.bu biraz aklıma yattı.sizlerin de yorumlarını bekliyorum....

canım senin aradığın ürün FertileCM ve bu ürün ile birlikte fertilaid kullanırsan senin için daha yararlı olur. çünkü FertileCM rahim dokusunu gebeliğe yazırlıyor ve implantasyonun(tutunma) sağlıklı bir şekilde gerçekleymesini sağlıyor ve rahim ağzı salgısının miktarını ve verimini arttırarak spermlerin rahime geçiş mikkarını arttırıyor. Oldukça faydalı bir vitamin.:1hug:

slm kızlar bende denemek istıyrum 3yıllık evlıyım eşımde sperm azlıgı bende yumurta tembellıgı var 2başarısız aşılamam var nasıl sparış verebılırım lutfen yardım edın

slm kızlar bende denemek istıyrum 3yıllık evlıyım eşımde sperm azlıgı bende yumurta tembellıgı var 2başarısız aşılamam var nasıl sparış verebılırım lutfen yardım edın

selam canım,
malum açık arttırma sitesi xxxxxxxxxxx aradığın fertilaid bayan ve erkek mevcut. ayrıca fertileCM satışı bile vardı bu sabah gördüğümde.

Son düzenleyen: Moderatör:
burcu canim dr gittinmi gidince nasil duzenlemismi sole banada herkes solesin arkadaslar ben her zaman girip bakiyorum birine iyi gelmismi diye fertilaid cm yi ben kullanmadim cunku esimin spermlerinde sorun olmadigini yani buna ihtiyacim olmadigini biliyordum ama eger daha da iyi gelmeseydi onuda kullanicaktim

cok pahali xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx inanamadim bence kendi sitesinden alin 28 dolardi ben alirken bende ebayden aliyordum

burcu canim dr gittinmi gidince nasil duzenlemismi sole banada herkes solesin arkadaslar ben her zaman girip bakiyorum birine iyi gelmismi diye fertilaid cm yi ben kullanmadim cunku esimin spermlerinde sorun olmadigini yani buna ihtiyacim olmadigini biliyordum ama eger daha da iyi gelmeseydi onuda kullanicaktim
Daha gidemedim canım dr a önümüzdeki aya kaldı.düzenledimi bilmiyorum ama bu ay adetim cok uzun sürdü benim.kendi sitesinde 28 dolar canım ama tr yeye kargosuda 28 dolar gönderimi cok pahalıya geliyo.

Daha gidemedim canım dr a önümüzdeki aya kaldı.düzenledimi bilmiyorum ama bu ay adetim cok uzun sürdü benim.kendi sitesinde 28 dolar canım ama tr yeye kargosuda 28 dolar gönderimi cok pahalıya geliyo.
evet arkadaşım yaaa .keşke ucuz olsada herkes alıp içse ve bu pahalılıkta olup ulaşımı kolat olsa en azından kargo ücreti o kadar olmazdı. 1 kutu alırsan bi r kutu fiyatı kadarda kargo oluyor

evet arkadaşım yaaa .keşke ucuz olsada herkes alıp içse ve bu pahalılıkta olup ulaşımı kolat olsa en azından kargo ücreti o kadar olmazdı. 1 kutu alırsan bi r kutu fiyatı kadarda kargo oluyor

Arkadaşlar ebay den alınan ürünlerin orjinalliği konusunda fertilaid in kendi sitesinde bir uyarı vardı. Site sahte olduklarına dair bir yazı yazmıştı, çunku kendi sitelerinde bile 28 dolara satılırken ebay de daha farklı fiyatlara satılıyormus. Bu yüzden söz konusu sağlığımız olduğunda ucuzu değil orjinal olanı tercih etmeliyiz. gittigidiyor daki kişiyle konuştuk ve bize amerikadan xxxxxxxxxxxxxx dan düzenlenmiş faturayı gönderdi.

aşağıdaki resim ise xxxxxxxx sitesindeki ürün fiyatı ve kargo fiyatı toplamı.
fertttt.jpg

bu fiyatın altında alınan üründen şüphelenirim :hulya::hooray:

ben ebayde aliyordum her zaman aldigim sirketin adi early pregnancy test diye bir sirketti cunku burda guvenilir sirketlerden birisi hicbir kotu sey yasamadim ama firmaya dikkat edin olabilir normalde fiyati bellidir fertil aid in 28 dolar daha ucuza satiyorlarsa vardir bisey turkiyeye gelme ihtimalim olsa getirirdim kizlar ama yok simdilik cok pahali kargo parasindan dolayi heralde umarim herkese iyi gelir burcu yani sen adet oldun olemi uzun veya kisa onemli degil sonucta adet oldun dimi

selam arkadaşlar
Ben ilk kutumu bitireli 1 hafta oldu 2. kutuma başladım yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ama bende tık yok .... dr gittim yumurtaların aynen duruyor dedi rahimdede kalınlaşma yokmuş..... ama bu tür ilaçlar en az 6 aydan sonra belkiii fayda edebilir dedi. çünkü ben ilaçsız adet olamıyordum tam pco yum yani elimde 3 kutu vardı devam ediyorum da bunlar bitince almam sanırım. bana yaramadı galiba multivitamin ağırlıklı bir ilaçmış drada sordum iç bir zararı olmaz ama faydada kesin bekleme belki çok uzun zaman diliminde olabilir dedi. farlutal içip adet görmeyi düşünüyorum artık ne yapalım.

ahudan merhaba ben de sipariş vereli 15 gün oldu daha gelmedi 2 ayda bir adet oluyorum kilo var pco var ve hatta sigara var bu ilaca çok ümit bağlamıştım bana nasıl etki eder bilmiyorum ama yazını okuyunca üzüldüm senin adına yine de devam et bence.Belki de hiç ummadığn bir anda yumurtaların tepki verir adet bile olmadan hamile kalırsın... inşallah...

leylant selam;

sağol canım iyi dileklerin için valla bende devam ediyorum işte bende kilo yok vardı verdim yani... şimdi 59 kiloyum. ama yumurtlamam yok tam pcoyum yani. sen nerden verdin siparişi ben kendi sitesinden vermiştim xxxxxxxxxxxxxxxxx 4 günde gelmişti elime...ama belki sende işe yarar en azından sen adet görebiliyormussun buda iyi bir şey sonuçta bende umutla bekliyorum tabikiiii. ama kendimide şartlamak istemiyorum bünyeye görede değişiklik gösterebilir canım bende çok umutlanıp almıştım hemende başladım vallla...olumlu bir gelişme olursa yazarım zaten hemen bende 15 gün çok geç kargo karışmasın okadar bekletmezlerkiii

Back
X