canım ilk açtıgın sayfayı yeniden oku bakalım yazını ben okuyunca yani hamile kalamayanlar. adet olamayanlar.diye okuyunca bir an ümitlendim ama vitaminden ibaret oldugunu ögrenince geri vazgeçtim.ben 6 yıllık avliyim 3 yıllık evliyken 1.aşılamada bir kız çocuk dünyaya getirgim .şu an ordaki kızım vefat eden çocugum .26 nisan 2009 da zatüreden dolayı kaybettim. sonra yine aşılama denedik sıkıntı ettigimden tutmadı diye düşünüyorum .sonra yeniden bir aşılama denedik hamileydim düşük yaptım 17 ekimde... canım denemekten zarar gelmez diyorsun o hapı kullanınca canım ister istemez ümit baglayacaksın.olur gözüyle bakacaksın ama olmayınca ne olacak yine sen üzüleceksin. ben çok sıkıntılar atlattım hiç kolay degil 2 yaşındaki evladını kaybetmek.kara topragı bizden önce evladımızın görmesi....senağlamasenağlamasenağlama seni üzdümsem özür dilerim canım dünyada o kadar kısırlıgı yaşayan insan varki bende içine dahilim bir hapla olacagına inanmayıp yazdım ama seni bilmedende olsa üzdüm canım özür diliyorum.haaa karamsarlıgıma gelince ufacık bir hapa inanmıyoruz ama ottanda vazgeçemiyoruz .sabah akşam 1 bardak hayıt tohumu içiyorum sadece kendiligimden adet olmak için ilaçla adet oluyorum ilaç kullanmazsam adet olmuyorum ama tedavi gördügüm zaman hamile kalmam tez oluyor ...sabah akşam 1 bardak bögürtlen kökü suyu içiyorum rahmi kuvvetlendiriyor ve yumurtalıkları çatlatıyor diye ...adaçayı içiyorum oda rahime kuvvet veriyor diye..... bunun yanında bal tarçın ve çörek otu karışımı günde 1 tatlı kaşıgı yiyorum ve keçi boynuzu pekmezinin içine zencefil karıştırdım eşim ve ben yiyorum canım bayramdan sonra son aşılamayı deneyecez olmazsa tüp bebege gidecez ankaraya...aslında karamsar olan biz degil sadece hayat bence......birazda kendinden bahset canım....AYRICA TOPİGİN HAYIRLI OLSUN.....ben genelde birçok kişi hamile kalacak topigine takılıyorun canım.....