hamile kalamayanlar fertilaidi denemelisiniz..

Nekadar zamandır hamile kalmaya çalışıyoruz?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
ayrıca bu resim deki vefat eden kızım zeynep .2 yaşında öldü ama bu resimde 1 yaşında .resmin üzerine tıkladıgınızda daha net görünür canım.çok gelişken bir çocuktu. 2 yaşındaki hali 3-4 yaşında bir çocuk gibi görünüyordu

evet canım ya gercekten büyük gösteriyomuş.ben tahmin etmiştim zaten senin kızın olduğunu.rabbim kucağına doldursun inşallah kısa zamanda kızının yerini tabiki doldurmaz ama evlat o da yüreğine su serper.

arkadaşlar bende çok merak ettim bu bitkisel karışımı .Umut dünyasında olduğumuz için hemen umutlanıyoruz ama kafamda soru işaretleride olmuyo değil.
Acaba zararı olurmu diye korkuyorum.
bende ilaçla adetleniyorum eskiden 2 - 2,5 ayda olurdum şimdi kafama takdığımda en son 26 ağustosda hasta olmuştum daha olamadım yani 3 ay ..
ilaç içmek istiyorum adetlenmek için.bende hastalanamamak karnımda şişlik yapıyor beni çok rahatsıaz ediyo.hemde sıkıntı yapıyorum morellerim bozuluyo
iş yerinde arkadaşlarımın artık hasta olacağı günleri ezberler oldum hepsi 28-30 günde oluyorlar onlar oldumu çok canım sıkılıyo.Bu ilaçdan alırsam acaba düzene girermiyim almak istiyorum ama eşimle görüşmem lazım pimpiriklidir kendisi int. üzerinden alışveriş yapmaz ne olcak bilmiyorum.

biz de eşimle ilaç hakkındaki yazılanları okuduk ve ümitlendik baya bi...

ancak 4-5 gün sora doktora bu ilacı sorup, tavsiye edip etmediini soracağım...

emin değilim kullanmak konusunda henüz ama ilaç reklamında yazılanlar ne kadar mutluluk verici...

inş kullananlar faydasını siz de görür ve bizlere de rehber olursunuz...

biz de eşimle ilaç hakkındaki yazılanları okuduk ve ümitlendik baya bi...

ancak 4-5 gün sora doktora bu ilacı sorup, tavsiye edip etmediini soracağım...

emin değilim kullanmak konusunda henüz ama ilaç reklamında yazılanlar ne kadar mutluluk verici...

inş kullananlar faydasını siz de görür ve bizlere de rehber olursunuz...
bende cok düzensiz adet oluyorum sizler gibi ama arkadaşlar size şöyle söyleyim ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum,yumurtlama olduğu zaman ateşim yükselir herkeste olduğu gibi ama en son hamile kaldığım ay ateşim yükselmişti 7 ay geçti hiç ateşimde artış olmuyodu sağlıklı yumurtlama olmadığı ordan belli zaten ve ilk defa bu ay fertilaid i kullanınca gene yükseldi.ben memnunum şimdilk bu durumdan zararınıda görmedim.

arkadaşlar bende çok merak ettim bu bitkisel karışımı .Umut dünyasında olduğumuz için hemen umutlanıyoruz ama kafamda soru işaretleride olmuyo değil.
Acaba zararı olurmu diye korkuyorum.
bende ilaçla adetleniyorum eskiden 2 - 2,5 ayda olurdum şimdi kafama takdığımda en son 26 ağustosda hasta olmuştum daha olamadım yani 3 ay ..
ilaç içmek istiyorum adetlenmek için.bende hastalanamamak karnımda şişlik yapıyor beni çok rahatsıaz ediyo.hemde sıkıntı yapıyorum morellerim bozuluyo
iş yerinde arkadaşlarımın artık hasta olacağı günleri ezberler oldum hepsi 28-30 günde oluyorlar onlar oldumu çok canım sıkılıyo.Bu ilaçdan alırsam acaba düzene girermiyim almak istiyorum ama eşimle görüşmem lazım pimpiriklidir kendisi int. üzerinden alışveriş yapmaz ne olcak bilmiyorum.
canım bence ilaç kullanmaktan daha mantıklı bu.sonuçta tamamen doğal.eşini ikna etme konusuda sana kalmışşşkaydirigubbakcemile5

kırmızılım;

o kadar herşeyi deniyoruz. Bence bu ilacı öğle çok düşünme al ve içmeye başla... çünkü içeriği bitkisel denemnde fayda var. bence ne kaybedersin bak yeşimde almış denemiş .. ve olumlu sonuç almış. kocanda pirpiriği bıraksın bende ilaçsız hiç adet olamayanlardanım....içim rahat bir şekilde başladım içmeye kasıklarımdada hareketlenmelerde oluyo.... akıntım fazlalaştı sonucuda bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz canım bak burcumucizemin bu ay ateşinde artış olmuş belki yakında bebiş haberinide alırız inşallah..
o yüzden eşinlede konuş ve kullanmaya başla derim ben

Kullanılacak olan malzemeler,2 adet büyük havuç ve 20 adet kuru incirdir.

YMURTA ÜRETMEK ıÇıN KÜR ÖNEMLı

Her ikisninin de ayrı kaplarda hazırlanması şarttır.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine 2 adet taze ve gevrek olan iri havucu 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 20 dak.kısık ateşte kaynatınız.kaynadıktan 1-2 dak. sonra süzünüz.

Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız. Su kaynadıktan sonra içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 15 dak. kısık ateşte kaynatınız.
kaynattıktan 1-2 dak.sonra süzünüz.

2 ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirleri kaşıkla bastırarak içeriğindeki suyu da alınız.ıncir-havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye dodurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız.

25 gün boyunca her gün sabah kahvalısından 15 dak.önce aç karnına 1 su bardağı içiniz.
25 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
25 gün tamamlandıktan sonra 1 hafta ara veriniz.1 hafta aradan sonra aynı kürü 25 gün olarak tekrarlayınız.

Not:Kuru inciri kaynatmadan önce,dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.

SAĞLIKLI GÜNLER DıLERıM

HEKıM KONTROL VE ÖNERıLERıNı ıHMAL ETMEYıNıZ.

NOT:KÜRÜNÜZ BıTTıKTEN SONRA BıZıMLE TEKRAR ıRTıBATA GEÇıNıZ.

NOT:HEKıMıZNıZıN ÖNERDıĞı ıLAÇLAR VAR ıSE MUTLAKA KULLANINIZ.

UNUTMAYINIZ Kı HASTALIK YOKTUR HASTA VARDIR.HER HASTALIĞIN SEYRı ıNSANDAN ıNSANA DEĞıŞıR.TEŞHıSı KOYACAK OLAN ANCAK HEKıMDıR.

kırmızılım;

o kadar herşeyi deniyoruz. Bence bu ilacı öğle çok düşünme al ve içmeye başla... çünkü içeriği bitkisel denemnde fayda var. bence ne kaybedersin bak yeşimde almış denemiş .. ve olumlu sonuç almış. kocanda pirpiriği bıraksın bende ilaçsız hiç adet olamayanlardanım....içim rahat bir şekilde başladım içmeye kasıklarımdada hareketlenmelerde oluyo.... akıntım fazlalaştı sonucuda bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz canım bak burcumucizemin bu ay ateşinde artış olmuş belki yakında bebiş haberinide alırız inşallah..
o yüzden eşinlede konuş ve kullanmaya başla derim ben

güzelim karar veremiyorm aslnda ama alsam iyi olcak 3 ay oldu daha adet olamdım.nzsıl sipariş vereceğim nerden vereceğim hiç bilgim yok.
canım senin çocuk varmı ? 2. çocuk içinmi kullanıyorsun bu ilacı

Son düzenleme:
AradaŞlar mııuguru .com sıtsıde getırmıŞ bu ılacın tÜm tÜrlerını. Oradanda alabılırsınız tÜrkıyede tÜrkÇe sıte dÜn gÖrdÜm. EĞer yurt dıŞı ıle uĞraŞmak ıstemesessenız. Bende pcoluyum hemde tam. Lh hormonum yÜksek fsh dÜŞÜk . Mıuguruya gırın bence ınceleyın bır. Ben oradan vıtamın almıŞtım maıl atmıŞlar oradan gÖrdÜm orasıda sanırım amerıkan Şırketı ama tÜrkıyedede ofıslerı var.

kızlarr kullanmaya karar veren yokmu hala içinizde ya.ben tek başıma kaldım burda bakın bi ben kullanıyorum.bir an önce kararınızı verinde banada destek olucak birileri olsun yaa..bakın bende sizi bilgilendirmek için elimden gelenş yapıyorum.sormak istediğiniz herşeyi yazın lütfen.paylaşalım problemlerimizi.öyleyse şimdiden başlayalım.hepimiz biraz kendimizden bahsedelim yaşımız.kaç yıldır evli olduğumuz,kaç yıldır cocuk istediğimiz,düşüğümüz oldumu,pco varmı yokmu..

Back
X