Hamile kalamayanlar naptiniz ?

Soğan suyu içtim saraçoğlunun sitesindeki hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu hiç beklemiyordum hamile kalmayı
Rabbim ins en yakin zamanda saglikli bir gebelik nasip eder... sagliksiz gebelik kendini imha edermis.... umarim en yakin zamanda tekrar hamile kalirsiniz hepimiz kalalim ins sogan suyu uygulamadan once bekleme sureniz oldumu acaba ne kadar sure sonra olusmustu gebelik

Arkadaslar 15 aydır hamile kalamıyorum artik napmaliyim asilamami tup bebek mi icimden tedavi olmak hic gelmiyor korkuyorum hemde cok
Jinekolojik muayenelerim normal hormonlar normal adetler duzenli esimin sperm sayisi iyi ama ileri hiz biraz dusuktu en son doktor bu degerler yeterli demisti ama olmuyor ...
Sizce napmalayim yada siz naptiniz ankarada bu konuda iyi bi doktor bilen varmi 😓😓😓😓😓
Etlik zubeydeye gidiodum bn gayet guzel ilgileniolar gazi uni yede gidebilirsin orasida cok iyimis zaten asilama derler önce kontrol rahim filmi sende tmm dersen asilama diolar bnde öle oldu sadece bn cok sanssizdim 2 asilamada tutmadi enfksyon oldum sansima 😔

Ben bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur 🙏
Bugun bu tarifi gordum kuru inciri duz yiyodum yag ile yapcam bnde ne yazkki esim yemez kndi cabamla tutarsa yapcam bide yakı denicem 😍

Amin inşallah isteyen herkeze nasip etsin 🙏 soğan suyundan sonra bi kere adet oldum sonra hamile kaldım yanı içtigım ay adet oldum sonra hamile kaldım
Anladim dusuklerden sonra daha cabuk gebelik elde edilio detler hep ins saglikla gelsin bebegin ve pihtilasma testi yaptir canim oyle sebepsiz dusuklerin cogusunun sebebi kan pihtilasmasi oluyo ... ben seyi sormak istedim kacinci ay hamile kaldiniz

Etlik zubeydeye gidiodum bn gayet guzel ilgileniolar gazi uni yede gidebilirsin orasida cok iyimis zaten asilama derler önce kontrol rahim filmi sende tmm dersen asilama diolar bnde öle oldu sadece bn cok sanssizdim 2 asilamada tutmadi enfksyon oldum sansima 😔
Gazide hocalarada muayene olunabiyorya oda aklimda acikcasi burdada baya ankarali varmis 🙏 iste canim gercekten nasip kimisi kackez tuo bebek denio olmuyo sonra kendiliginden oluyo.. ins sanada banada nasip etsin rabbim. Incire ben basladim ilk incirimizi yedik esinde yesin ya erkekleri anlamitorum vala bizim kdr takmiolar ama yemesi lazim benimkide macun yemio 😂 midesi bulandi ama artik yedirebildigimi yediricem 🙈 sogan kurude denicem 1 2 ayda boyle deneyelim... nasip bellimi olur

Ben bi büyüğümüzün tarifini denedim canım kurumuş inciri zeytinyağında 1gün bekletip her gün aç karnına bir tane yedik eşimle. 7ay denemeden sonra bu tarifle hamile kaldım sende dene inşallah faydası olur 🙏
Kaç gün yediniz ki

Aslinda oyle filmden sonra hamile kalan cok oluyomuş hemde en azindan bende sorun yok diye dusunmek rahatlatabilir veya bi sorin varsa cozulur ama hicbisey yapmadan vajinal ultroson bile cekinmeden hamile kalanlar cok sansli 💜
Ben çekildim ama size tavsiyem anestezi alın

Ankara baskentte çektirdim hsg şubat ayinda. Hicbisey hissetmedim anestezisizdi. Hsg den sonra hamile kalirsin dediler ama kalamadim. Esimde ve bende sorun yok. Temmuzda asilama yapılacak herhalde. Baskentte kimi onerirsiniz kizlar ??
Hsg hakkinda sorusu olan varsa yardimci olmaya çalışırim

Ankara baskentte çektirdim hsg şubat ayinda. Hicbisey hissetmedim anestezisizdi. Hsg den sonra hamile kalirsin dediler ama kalamadim. Esimde ve bende sorun yok. Temmuzda asilama yapılacak herhalde. Baskentte kimi onerirsiniz kizlar ??
Hsg hakkinda sorusu olan varsa yardimci olmaya çalışırim
Bende adana başkentte çekildim 1 yıl oldu bi sorun yok ama hala gebelikte yok 😔

Klomen yada asilama yapilmadi mi ?
Ben bi kere hamile kaldim kaybettim .2 yil olacak bidaha kalamadim
Hsg den sonra 4 ay bekle olmazsa asilama dediler bana.
bi düştüğüm var benim de miyom dan dolayı düşük yaptım sonra amaliyat oldum 3 ay sonra hsg çekildi bi proplem yok esimde de bende de kullandım cnm ama benim eşim sürekli görev için gidiyor yumurtlama günlerini yakalayamiyoruz 😊

bi düştüğüm var benim de miyom dan dolayı düşük yaptım sonra amaliyat oldum 3 ay sonra hsg çekildi bi proplem yok esimde de bende de kullandım cnm ama benim eşim sürekli görev için gidiyor yumurtlama günlerini yakalayamiyoruz 😊
2. Gebelik Cabuk olur diyorlar ama olmadi bi türlü.

Gazide hocalarada muayene olunabiyorya oda aklimda acikcasi burdada baya ankarali varmis 🙏 iste canim gercekten nasip kimisi kackez tuo bebek denio olmuyo sonra kendiliginden oluyo.. ins sanada banada nasip etsin rabbim. Incire ben basladim ilk incirimizi yedik esinde yesin ya erkekleri anlamitorum vala bizim kdr takmiolar ama yemesi lazim benimkide macun yemio 😂 midesi bulandi ama artik yedirebildigimi yediricem 🙈 sogan kurude denicem 1 2 ayda boyle deneyelim... nasip bellimi olur
Yok kiz dedim incir yemiosan keciboynuzu ye sonunda keciboynuzuna ikna ettim 😂😂 onada sukur bn her seyi yiyom olsun die o yok migdem bulanio yok sekerli yok tuzlu deliriorum 😂😂 insallah saglikla hayirli evladimiz olur hepimizin bnde gaziye gitcem guatiri cok guzl kontrol edio orasi bu seferde orda tedawi istiorum asilama fln

Back
X