Hamile kalamayanlar yeni bir formül daha...

sersxoxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
103
2
96
Denizli
cumartesi günü kanal 7 televizyonunda dinledim.hamile kalamayanlar için.3-4 adet beyaz soğanı 1 litre suda haşlıyosunuz.bugusuna oturuyosunuz.buharı geçtikten sonrada haşladığınız soganı karnınıza sarıyosunuz.soguyunca çıkarıyosunuz.kılcal damarları açıyomuş.kanalların açılmasına yardımcıymış.ben dün denedim.denemek isteyenlerde tavsiye ederim...

cumartesi günü kanal 7 televizyonunda dinledim.hamile kalamayanlar için.3-4 adet beyaz soğanı 1 litre suda haşlıyosunuz.bugusuna oturuyosunuz.buharı geçtikten sonrada haşladığınız soganı karnınıza sarıyosunuz.soguyunca çıkarıyosunuz.kılcal damarları açıyomuş.kanalların açılmasına yardımcıymış.ben dün denedim.denemek isteyenlerde tavsiye ederim...

bende soğan suyu içiyorum şuanda 15 gün içicem bittikten sonra denerim bunuda. Bizim köyde yengem söylemişti aynen bunun gibi bişeyler ama uygulamadım denemek lazım eskiden köyyerlerinde böyle doğal yollarla hamile kalınırmış... Tabi bişeyler biliyorlardır...

ben bunu biliyordum bir tanıdığım söylemişti ama o adetliyken yapılmasını ne var ne yok söksün demişti yapmadım ama denemek lazım

ben dün denedim bakalım görücez.kanalları açıyomuş sogan buğusu...hiçbir yan etkisi yok sonuçta.denemekten zarar çıkmaz...

o kür bilindik bi kür arkadaşlar o adamın dediğine ,inanmayın o adam tıp fakültesine hiç gitmemiş yrd.doç.doktor deniyo ama doktor falan değil şaklabanın ta kendisi kanser hastalarınada sizleri iyi edicem deyip hatırı sayılır paralar alan ve verdiği bitkilerle komoterapinin etkilerini yok edip ölümlerine neden olmuş bir adam inanmayın arkadaşlar....

bu arada bu kür ve incir kürü ender saraçoğlunun kürü o adamın tavsiyesi değil yani inanmayın sakın...

eczacı oldugunu duydum.bilmiyorum.bi yan etkisi yok sonuçta dnemekten zaar çıkmaz diye düşünüyorum.ve denedimde bakalım görcez artık...

eczacı oldugunu duydum.bilmiyorum.bi yan etkisi yok sonuçta dnemekten zaar çıkmaz diye düşünüyorum.ve denedimde bakalım görcez artık...

yok eczacı falan değil bitkilerle ilgileniyor.o kürler bilindik kürler ve işe yarayan kürler soğanın ardındanda inciri yapman lazım

slm ben de bu çarşamba bi teyzeden böyle bi şey duydum.onun 22 yıl çocuğu olmamış.daha sonra soğanı ezip orasına bağlamış.biliyorum ilginç ama öyle dedi.ve 2 çocuğu olmuş.şimdi 65 yaşlarında çocukları büyümüş ve çocuğunun olma nedenini soğana bağlıyor.ne kadar doğru bilmiyorum denendikçe öğrenicez artık.şimdi sen denedin mi demeyin.denemedim çünkü yeni evli sayılırım ve şuanda bebek düşünmüyoruz.sadece duyduğum bişeyi paylaşmak istedim.umarım rabbim isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip eder.:Saruboceq:

slm arkadaşlar soğan suyu gerçekten mucize benim çikolata kistimi yok etti inanamadım aylarca ilaç kullandım sadece küçülüyodu hiç geçmiyodu şu anda miyomlarım var onlarıda küçültmüş mutlaka deneyin ben şu an tüp bebeğe başladığım için ara verdim hayırlısı Allahtan

kız buhusuna oturuyorsun demısınde sıcak olur yakar nasıl oturucan suyun ıcındekı soganı nereye bosaltıcanda oturucan nasıl olucak tencerının ustune oturmuycan herhalde demı. Hem dumanı sıcak olur dayanamasınkı nasıl oturcan lutfen bılgılendırın benı

suyun içine oturmıcan.suyun buharına oturcan bitencerenin içinde kaynatatcaksın soğanı.kaynadıktan sonra ocaktan indir yer koy ve üzerine etek giy veya battaniye sar beline.suyun izerinde dizleirin üzerinde dikeleceksin...

merhaba sersöz inşallah işe yarar hemen denicem inşallah hepimizde hayırlı sonuşlar alırız

soğanı neresine bağlamış..ezilen soğan kokar ..çalışan kadınlarız...nasıl olacak bu iş anlıyamadım....

soğanı neresine bağlamış..ezilen soğan kokar ..çalışan kadınlarız...nasıl olacak bu iş anlıyamadım....

canım öyle uzun süre kalmayacak soguyuncaya kadar yaklaşık 1 saat kadar falan kalıyo.kasıklarına sarıyosun pişmiş soğan zaen kokusu olmuyo...

slm.haftada kaçgün yapılıyormuş?bu konuda bilgin varmı?

Back
X