Hamile kalamayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gl_12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gl_12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
100
7
16
23
kızlar hamile kalamiyorsaniz lutfen bu urunu bi deneyin ben bunun sayesinde kaldim sizlere yardimci olmak isterim

Eklentiler

• image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 25
kızlar hamile kalamiyorsaniz lutfen bu urunu bi deneyin ben bunun sayesinde kaldim sizlere yardimci olmak isterim
Merhaba bu nedir ve hangi sebebpten dolayı olmuyordu çocuğunuz? Rica etsem bilgi verirmisiniz?

Merhaba bu nedir ve hangi sebebpten dolayı olmuyordu çocuğunuz? Rica etsem bilgi verirmisiniz?
Canim soyle anlatayim ben bundan iki sene once dis gebelik yasadim ve brnim tüpümün birini aldilar ic kanama gecirdim icin 5 haftalik hamileymissim bilmiyordum zehirlemis beni ve ondan sonra korunmadim hic olmadi cocogum ta ki bunu kullanana kdr yine tabiki en iyisini rabbbim bilir ama bundan sonra kaldim duzenli kullandim bir dene derim

Eklentiler

• IMG_5073.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 9
Yaaa ne güzel bende de polikistik over var. Ondan yumurtalarım büyümemek için direnio. Bu ilacı eczaneden bulabilirim değil mi? Bir de bunu kullandıktan ne kadar süre de hamile kaldığınızı öğrendiniz. Son olarak günde kaç kez içilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…