hamile kalamayıp çaresizliğe düşen arkadaşlar aslında her sey kafamızda:)

ARMYY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
484
898
158
39
Merhaba,

Kızlarrr ben siteye yeni üye oldum...

Hamile kalamıyoruz çünkü herseyi kafamıza çok takıyoruz. Doktorlar bile diyor stres cok buyuk etken diye
Biz farkında olmasak bile bu çocuk işini çok kafamıza takıyoruz..
Kafamızdan silip de atmamızda mumkun değill.. Allah hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin..

İşimiz çok zor..

Gelin birlikte sorunlarımızı konuşalım dertleşelimm... Ben 3 yıldır evliyim 11 aydır olmuyor.. Eşimin sperm testi düzgün benimde bır sorunum yokmuş ama olmuyor:(

Selam canim , topigin hayirli olsun, gobislerimizde bebisle dolsun insallah..soylediklerin cok dogru, ama kafadan atmak o kadar zorki, bende 1yildir evliyim, hic korunmadim, bende pko var hafif, esimde de hafif sperm haraketliliyi zayif, klomenle falan cok ugrasdim, olmadi ama ((( insallah bi gun olur, bu ay sonuncu tedavi ayim, olmadiysa burakacam tedaviyi falan, kendliyinden olursa olur..fakat kurleri yapmayi dusunuyorum gelecek aylarda.sem kac yasindasin ?

26 yaşındayım canım ben artık rahim filmi çektirmeye karar verdim.. Rahim filmi zor evet ama en garantisi hersey apaçık çıkıyor klomeni bende 1 ay kullandım ama o ilaçtan korkuyorm kist falan yapar diye.. Bence en iyisi tüplerimizin açık olup olmadığına baktırmak...

selam kızlar
bende de pko var 3 yıldır korunmuyoruz bebiş için klomen puregon gonal-f ve çatlatma hepsini oldum.bir süre bekleyeyim dedim yani bir sene kadar yine yok yine yok...ne yapcağımı bilmiyorum tüp denesek diyoruz onda da tutmaz diye korkuyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.kucaklarımız bebişlerle dolsun.her hamile gördüğümde nasıl kıskanıyor ve üzülüyorum bu ruh hali beni mahvedecek neyse kızlar kendinize iyi bakın

Merhaba;
işyerim var ana cadde üzerinde.....Şimdi sizi okurken bir bayan geçti kendi zayıf ama göbeği kocaman....Önden gidiyor....Yanındaki çoluk çocuğun ellerinde bebek eşyaları....Bir telaş...Yüzlerde gülücük....İmrendim......Baktım sadece arkalarından.....9 yıl ....Hiç hamile kalamamak....Bu da bir imtihan......İnşallah başarıyla geçeriz de Rabbim de razı gelirse ödülümüz hayırlı sağlıklı evlatlar olur.....:43:

canım cok uzuldum ve cok ıyı anlayabılıyrum ben de 9 yıl olmamışım düşün bundan 26 yıl önce.. Annemin bır yumurtalıgı yokmuş digerı ıse beş yaşındaki bir cocugunkı kadarmış tedavı gorunce olmuş o zamandan bu zamana artık her şey daha kolay bence tüp bebek dene.. Başarı oranları cok fazla.. elimizden geleni yapmalıyız çaresizliğe kapılmadan denemeliyiz inşallah en kısa zamanda müjdeli haberin alırız cnm saglıklı bır bebeğin olur..

26 yaşındayım canım ben artık rahim filmi çektirmeye karar verdim.. Rahim filmi zor evet ama en garantisi hersey apaçık çıkıyor klomeni bende 1 ay kullandım ama o ilaçtan korkuyorm kist falan yapar diye.. Bence en iyisi tüplerimizin açık olup olmadığına baktırmak...

merhaba tatlım rahim filminden korkman gerekmez normal muayane gibi çok fazla acı hissetmiyorsun.ki ben filmi çektirip gezmeye gittim bie :)
umarım rabbim yüzümüze bakar da bebişlerimiz olur.klomen kist yapmaz canım

bu ay klomen içtim normalde reglimin günü hiç değişmez günü geldi olmadım ertesi gun yıne olmadım derken iyice umutlandım öyle bi heveslendim ki 3. gun yine olmadım artık emin olmaya başladım tam bir test yapıcam regl oldummmmm offff hayallerim suya düştü anlatılamaz bir durum yine cok üzüldümm... klomenden dolayı reglim gecikti bende bunu hamileyim sandımm:(:(

selam kızlar
bende de pko var 3 yıldır korunmuyoruz bebiş için klomen puregon gonal-f ve çatlatma hepsini oldum.bir süre bekleyeyim dedim yani bir sene kadar yine yok yine yok...ne yapcağımı bilmiyorum tüp denesek diyoruz onda da tutmaz diye korkuyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.kucaklarımız bebişlerle dolsun.her hamile gördüğümde nasıl kıskanıyor ve üzülüyorum bu ruh hali beni mahvedecek neyse kızlar kendinize iyi bakın

kıskanılmayacak gibi değil ki tatlım ıns en kısa zamanda mujdeli haberini alırız bende cok üzülüyorumm sen rahim filmi çektirdin mi peki cnm?

merhaba hanımlar.
burada herkesin derdi aynı.biz de 1.5 senedir korunmuyoruz ve ne zaman adet günüm gecikse ümitleniyordum.bugün rahim filmi çektirdim.tüplerim tıkalı cıktı.bir ilaç yazmadı doktor.demek ki tüpleri açan bi ilaç yok die düşündüm ben de.ama hsg hem teşhis hem tedavi imiş.3.seferde tüpleri açılan hastalarım oldu dedi doktor.inşallah bugünkü işlemin tekrarına gerek kalmaz , açılmıştır . bi ümüt.ama bu ay yine olmazsa yine gitmek zorundayım.Allah hepimize şifa versin.

evet canım rahim filmimde herhangi bir problem yok benim.önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve fiyatı var mı

evet rahim filmi zor ama abarttıkları kadar da değil.ben ne zamandır korkumdan gidememiştim.3 4 dakka dişimiz sıkmamız gerek.keşke daha önce gitseydim die düşündüm..

evet rahim filmi zor ama abarttıkları kadar da değil.ben ne zamandır korkumdan gidememiştim.3 4 dakka dişimiz sıkmamız gerek.keşke daha önce gitseydim die düşündüm..

geçmiş olsun ne güzel atlatmışsın peki nerde yaptırdın benimde doktorum herşeyin iyi gittiğini söylüyor fakat içimde sanki tüpler tıkalı gibi bir his var doktorumda 1,5 sene olmasına rağmen daha erken diyor şaşırdım kaldım

canım doktorlar aslında 1 yıl deneyip hamile kalamayanlardan rahim filmi istiyor ama bu doktordan doktora da değişebiliyor çünkü bu biraz zor bir test.. İlk başta hemen istemiyorlar yani.. Benim bir yıl olmasına az kaldı doktor klomenle kalırsın gerek yok dedı ama ben kafamdaki soru işaretleri kalksın diye bir an önce bu testi yaptırıcam... Bence cok yararlı ayrıca tedavi özelliği de var tüplerdeki yapışıklıkları açabiliyor ve tüplerin durumunu görüyosun.. Zaten eğer bu testim de düzgün çıkarsa artık allaha dua edip beklemekten başka yapcak bişeyim yok...

merhaba hanımlar.
burada herkesin derdi aynı.biz de 1.5 senedir korunmuyoruz ve ne zaman adet günüm gecikse ümitleniyordum.bugün rahim filmi çektirdim.tüplerim tıkalı cıktı.bir ilaç yazmadı doktor.demek ki tüpleri açan bi ilaç yok die düşündüm ben de.ama hsg hem teşhis hem tedavi imiş.3.seferde tüpleri açılan hastalarım oldu dedi doktor.inşallah bugünkü işlemin tekrarına gerek kalmaz , açılmıştır . bi ümüt.ama bu ay yine olmazsa yine gitmek zorundayım.Allah hepimize şifa versin.

canım geçmiş olsun bende cuma günü çektiricem biraz korkuyorum arkadasım anesteziyle yaptırdı bana da tavsiye etti sen nasıl yaptırdın ve cok acıdı mı? Bi de arkadasımın da tüpleri kapalı çıktı o ameliyat oldu canım inşallah sana gerek kalmaz..

canım cok uzuldum ve cok ıyı anlayabılıyrum ben de 9 yıl olmamışım düşün bundan 26 yıl önce.. Annemin bır yumurtalıgı yokmuş digerı ıse beş yaşındaki bir cocugunkı kadarmış tedavı gorunce olmuş o zamandan bu zamana artık her şey daha kolay bence tüp bebek dene.. Başarı oranları cok fazla.. elimizden geleni yapmalıyız çaresizliğe kapılmadan denemeliyiz inşallah en kısa zamanda müjdeli haberin alırız cnm saglıklı bır bebeğin olur..

Amin inşallah..Denemedim mi..Hem de iki kere...Tedavi süreci süper geçen ama sonucu 1 bile olmayan iki başarısız tüp bebek denemesi geçirdim..... :26:

merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 1 yıllık evlıyım hiç korunmadım ve doktora başvurunca pko oldugumu ögrendim aylarca hastalamamı bekledik kan vermeler rahim filmi ardından geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım sonuç yine negatif tabi :( artık kimsenin beni anladığını düşünmüyorum ve öyle yoruldum bunla nasıl başa çıkıyorsunuz??? lütfen bana anlatın şuan gerçekten bunalıma girmiş bi durumdayım....

meraba kızlar herkese selam..Burda yazan çoğu kişiyle durumlarımız birbirine benziyo.Ben de 26.5 yaşındayım ve 2.5 yılı aşkın bi süredir evliyim.İlk 1.5 yıl falan işten güçten ve hazır olmadığımız için bebek düşünmedik ve şimdi de biçok kişide olduğu gibi biz istesek de Allah vermiyo :( 12-13 ay oldu sanırım korunmayı bırakalı ama gittikçe korkmaya başladım.Yani hiç aklıma gelmezdi bigün hamile kalmakta zorlanıcam!!! 2 ay önce ilk defa doktora gittik kan tesleri,smear testi,eşimin sperm testi falan hepsi normal çıktı.Doktor sperm hareketliliği normalin altında dedi gerçi ama biz netten araştırdıgımızda hiç de düşük gelmedi.Bi de sadece mantar için ilaç verdi ve o da geçti.O ay ümitlenmiştim baya ama yine olmadı ondan sonra :( Şimdi rahim filmi için telefon ettim 2 gün önce ama doktor önce bi gelin ilaçlarınızı yazıyım dedi.Yani şimdi rahim filminden önce kullanılması gereken ilaçlar mı var anlamadım ???Sizin bi fikriniz var mı arkadaşlar?

Back
X