Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben bu hafta sadece 1 kilo daha eksilerek 93 oldum.
sanırım bundan sonra yavaş yavaş vereceğim.
dukana başlamıştım zaten güzel gidiyor bir sıkıntım yok
hedefim önce 80leri görmek büyük bi hedefim yok çünkü insülin direncim olduğu için çok fazlada kilo veremem
veririm ama ancak 1 yıla yayılmış bi şekilde.sporada başlayamadım bir türlü.
shaun t. diye bir spor eğitmeninin insanity diye bir çalışma programı var ona başlayacağım
ama bir türlü cesaretimi toplayıp başlayamıyorum.
nöbet usulü çalıştığım için enerjim kalmıyor pek fazla
bu arada HAYATSIN aynı mesleği yapıyormuşuz canım bende hemşireyim
öpüyorum sizi görüşürüz
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...04HgBA&usg=AFQjCNE3n8exkFI5xkoeiGcLmVttg2FLZA
spor yapmak isteyen kızlar bbu adamı kaçırmayın... ben 5-6 gündür yapıyorum ve yememede dikkat etmeye dewam ediyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum artık...
kadınlar için incelme programı var girip okuyun bence ve inanılmaz faydasını görürsünüz ben çok swdim..hareketlerimizi bilinçli yaptığımızda hem selülitlerden kurtulup hem etlerimizi sıkılaştırıp hemde zayılmak mümkün ve daha yararlı bence... bi bakın okuyun 15-20 dakikanızı alır en fazla......
wideolu nlatımda war zaten... ben bunu yapıyorum
tek kötü yanı hamlamış olduğu için vicudum ilk bikaç gün kaslarım ağrıdı ama artık geçti ve hiç zorlanmıyorummm.... popomdaki kaslar bile ağroyodu walla
ama ben kas yapmasından korktum ve adama mesaj attım 2 saat içinde cewap werdi kas yapmaz şekilli bi şekilde zayıflamanızı sağlar diye....
diceğim oki merak ettiklerinizide sorabilirsiniz... denemekten bişi çıkmaz kızlar adam profösyenel...![]()
selam kizlar nasilsiniz?diyetler ne alemde??
canımm ne güzel ben aslında hemşire diil ATT yim çok kişi bilmediği için hemşire diyorum aynı meslek sayılır az çok nöbetlerden fırsat bulup buaralar hiçbişey yapamıyorum ben yemek dahi yok diyebilirim
ben şuan jillian yapıyorum ilk 10 günü tamamladımm bi müsait olsam diğer levellerinede geçicem inşAllah ama bi ara bakıcam bunada
benişm buaralar çok düzensizz
aynen yaa bendede diyet miyet kalmamisti 3 gun sapittim ama sonra kendime geldim ...oyle devam etsem verdigimden fazlasini alirdim cunku malesefki donup dolasip ayni kiloya geldimkızlarrr ben geldimmm 1 haftadır misafirim vardııı kk ya pek giremedimmmmm rejimimde gitti sayılırr:)) ekmek yedım bu hafta ama genelde gunduzleri yıne akşam yemeklerınde ekmek yemedım ama kızartmalar makarnalar baya abarttımmm:))) malum en yakın arkadaşım gelmiş taa trabzonlardann keyifim yerindeydıııı yıne bı kilo verme surecine girmem lazımmm ama bakalım ne zaman konsantire olurummm:)))kilo veren varmı bakam ben aynı kiloda devam edıyorummm 68:))hayatsın benıde bu hafta eklermimisin tartıldım bende aynıyımm 68:))
merhaba kızlar dıyette salı gunu 2.haftam dolacak bugun ögle yemegınden sonra tartıldım 77.1 çıktım çok sevındımazar azar gıdıyor bu arada 80.3 başladım dıyete hedef kılom 60 inşşşşşş gorurum bu aksam kızkardeşımın dogum gunu var pasta yemeyecegım ama bıraz kısır yemeyı düşünüyorum akşam yemegımdekı 2dılım ekmegi yemeyecegim yürüyüş yaparım sonrada ...salı gunu dıyetısyene gıdecegım verdım kılolar yagdan gıtmış olurda daha mutlu olurum
![]()
günaydınnn kimsecikler yok ama ben yinede bu sayfayı canlı tutmakta kararlıyım
sabah
08:30 birbardak sıcak su 5-6 adet karanfil- kabuk tarçın - 2 kalın dilim limon - küçük bir parça kök zencefil li su + 1 kupa 9 otlu çay aç karnına içilmiştir
09:00 bir dilim kepekli ekmek peynir bir haşlanmış yumurta yenilmiştir
3 litrelik suyada sabahtan başladım içmeyee
evt canım ya giremiyorum bayadır iş güç bayram derken baya yoğun geçti dünden beri sıkıca asıldım yeniden zatende kış geliyo evdende çıkamama sık sık buralardayım artıkkgünaydınnn canımm nasılsın uzun zamandır görüşmüyoruzzz ... bende aynı senın gibi ipin ucunu kaçırdım fakat yediklerime dikkat ettim evet yedim itiraf ediyorum :))))))) ama yerkende hesaplı yemeye çalıştımmmm şuan 66 kilodayımmm :) bu aralar az yıyorum çok çabuk doyuyorum ya da ben oyle hissediıorumm bilmiyorumm:)) genelde salataaa ağırlıklı beslenmeye devam edip ekmek yemıyorummm....
tam benlik bir konu açılmış ama geç farkettım bende tobbik bir bayanım benide listeye ekermisin şuan itibariyle 81,9 kg ramım en son 84 kiloydum şeker ilacı içtiğim için biraz daha rahat kilo veriyorum ama ilacımı bıraktığım zaman hemn kilo alıyorum geçen hafta aldığım bluzum bu gun olmadı ve moralim çok bozuldu ve 2 kere tüp bebek yaptım malesef olmadışimdı se çok kararlıyım kilo verip inşş normal yolla hamile kalmak istiyorum benide listeye eklermisin