ben abur cubur manyağııı bı ınsanımmmm akşamlarıııı tv izlerken kola cips çikolatam eksik olmazdııı şimdi şekersiz çayımın yanına tad versin diye bı kuru incir kemiriyorummmmm hayattaki en çok istediğim şeye bebeğime kavuşmak için elimden geleni yapacağımmm lütfen başaralımmm bebeklerimizi alalımmmm kucaklarımızaaa yemeyınn hamilelikte yersinizzzzzzzz ben oyle yapacamm hamile kalırsam eğer tadını çıkarıcam hamileleiğin kocamdan gece yarısıııı avakado istemessem ne oliiimmmm:))))))))))))gece gece burger kıng mcdonalds dominos istemessem ne oliiiimm:)))))))
ah ahhhhhhh ah hiç sorma o akşam fasıllarını.
bizim sigara problemimiz var. tv karşısında değiliz, balkondayız her akşam eşimle. ikimiz de içiyoruz maalesef.
allah ne verdiyse artık :)) cips, çikolata, içecek bişeyler (alkollü de olabilir alkolsüz de).. sonra meyve faslımız... sonra çerez faslımız.... hem muhabbet hem yeme içme... o gece fasılları beni bitiriyor asıl. gündüz daha hafif abur cuburlarım var benim. bisküviler, kekler börekler falan... ama akşam olunca azıtıyoruz resmen.
eşimde kilo milo yok, vücudu kilo tutmuyor. çok iyi formu. ama ben gittikçe genişliyorum

aynı şeyi ben de hamişken yaptım.
hayatım boyunca hep kısıtlamışım kendimi. aman kilo almıyım aman deforme olmıyım, aman güzel olıyım.. derken hep mahrum kalmışım yemekten içmekten...
hamile kaldım. ilk 3 ayda 16 kilo aldım. gelsin lahmacunlar, gitsin pideler pizzalar. gelsin hamburgerler gitsin kızartmalar... derken derken...... 9 ayın sonunda 32 kilo almıştım.
zorla verdim. bi ben bi allah bilir neler çektiğimi...
bir daha hamile olursam, asla yapmam aynı hataları. maksimum 20 kiloyla tamamlamanın yollarını bulurum muhakkak.
sen de öyle yap, benim tavsiyem bu. sonrası berbat.
hamileyken, şirin oluyor kadın. sevimlisin... hamilesin, içinde bebek var.. şişebilirsin.
ama o bebek çıkıverince.. geriye sen kalıyorsun. sensin yani, olduğu gibi yağ torbası gibi... ne sevimlilik kalıyor bebek çıktığı andan sonra, ne şirinlik.... salt iticilik oluyor ortada sadece :)
aman diyim, yapma aynı hataları.