Hamile kalamıcam diye çok korkuyorum

Canım benim fsh 5 di mi 13 du şuan hamileyim

Rabbim kucagına almayı nasip etsin canım inşallah kacıncı ayda hamile kaldın belirtilerin neydi
Canım bende Insiliun direnci var di mi lh 13 fsh 5 tiroid de 5 civarıydı herseyden vardı azda olsa 1 yıl denedim 1 yil olmadı ama ama ben7 ay doktora gitmedim hata ettim ilaçlara başladım 7 8 ay sonra oldu

Canım bende Insiliun direnci var di mi lh 13 fsh 5 tiroid de 5 civarıydı herseyden vardı azda olsa 1 yıl denedim 1 yil olmadı ama ama ben7 ay doktora gitmedim hata ettim ilaçlara başladım 7 8 ay sonra oldu
Daha çok yeni 7 haftalık daha yeni kaldım ama benim âdetlerim 48 50 günde bi oluyordu polistik over demediler hiç ama hani öyle gibiydin kistik yok tu hiç ama senin hormonların nasil

Senin sonuçların çok kötü değil ki ilaçla yada basit bi tedavi ile allah izin verdikçe hamile kalırsın canım benimkini bile 13 doktor hafif bi dengesinin var dedi doktorun ne dedi sana tam o umutsuzluğu anlıyorum ben çok kotu çok etkiliyor insani

Evet canım gerçekten öyle.Doktor 6 ay normal yollarla deneyelim olmazsa kucuk bir tedavi uygularız dedi.

Evet canım gerçekten öyle.Doktor 6 ay normal yollarla deneyelim olmazsa kucuk bir tedavi uygularız dedi.
Kilo etkiliyor diyolar varmı öyle sorunun bilmiyorum ama dikkat et olur Iñslalah düşünme inan düşündükçe olmuyor stres hormonları etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…