• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum bunalıma girdim

elify45

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
145
Puanlar
23
Hanımlar neredeyse bir sene olacak, her türlü tahlili yaptırdım her şey temiz ama hamile kalamıyorum. Çok üzülüyorum. Üç aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep pik günleri değerlendiriyorum ama nafile. Adet olduğumu gördüğümde oturup ağlıyorum, elimde değil. Bu ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, reglimden iki gün önce kahverengi leke geldi yerleşme sandım ama bugün söküldü adetim. O kadar moralim bozuk ki, isyan etmek istemiyorum ama evlendiği gün gebe kalanlar, istemeden gebe kalanlar varken biz bu kadar uğraşa rağmen gebe kalamıyoruz. Çok canım sıkkın çok

Rahim filmi çekildiniz mi?

Rahim filmi çekildiniz mi?
Hayır, onu da yeni öğrendim doktor gerek görmemişti iki ay önce gittiğimde. Biraz korkuyorum açıkçası narkoz veriliyormuş sanırım. Ama çektirmem gerekiyor bi o kaldı zaten

Hayır, onu da yeni öğrendim doktor gerek görmemişti iki ay önce gittiğimde. Biraz korkuyorum açıkçası narkoz veriliyormuş sanırım. Ama çektirmem gerekiyor bi o kaldı zaten
Ben narkozsuz çekildim. Çekilmende fayda var bana da hiçbir doktor söylemedi 3. Yılın sonunda akıl ettiler sağolsunlar :) sonuç olarak hem tıkanıklık hem de çoklu polipler nedeniyle kimyasalları ve gebe kalamama yaşıyormuşum

Ben narkozsuz çekildim. Çekilmende fayda var bana da hiçbir doktor söylemedi 3. Yılın sonunda akıl ettiler sağolsunlar :) sonuç olarak hem tıkanıklık hem de çoklu polipler nedeniyle kimyasalları ve gebe kalamama yaşıyormuşum
Çok geçmiş olsun. Peki nasıl tedavi ediliyor gebelik şansı var değil mi?

Çok geçmiş olsun. Peki nasıl tedavi ediliyor gebelik şansı var değil mi?
Tıkanıklığı ya operasyonla açıyorlar ya da o an film çekilirken gönderilen ilaçla açıyorlar. Polipler için de histereskopi olunuyor. Ben histereskopi olduktan 2 ay sonra hamile kaldım şu an kızım 11 aylık :)

Hanımlar neredeyse bir sene olacak, her türlü tahlili yaptırdım her şey temiz ama hamile kalamıyorum. Çok üzülüyorum. Üç aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep pik günleri değerlendiriyorum ama nafile. Adet olduğumu gördüğümde oturup ağlıyorum, elimde değil. Bu ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, reglimden iki gün önce kahverengi leke geldi yerleşme sandım ama bugün söküldü adetim. O kadar moralim bozuk ki, isyan etmek istemiyorum ama evlendiği gün gebe kalanlar, istemeden gebe kalanlar varken biz bu kadar uğraşa rağmen gebe kalamıyoruz. Çok
Allah en kısa sürede inşallah kucağınızı doldurur isteyen herkese inşallah 1 buçuk yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmasız ilişki yaşadığımız halde hamile kalamıyorum şubat ayında bi tane kimyasal gebelik geçirdim Altan muayene oldum o zaman yumurtalıklarında bişey yok denildi karından muayenedede dedi yumurtalıkların çiçek gibi bu ay dr gittim takviye ilacı yazdı ben ve eşim için kullanın istiyorsanız dedi kullandık ama bu ay da adet oldum Salı günü gidip hormon testi vericem bakalım bundan sonrası nolucak bir kez kimyasal geçirdim demekki hamile kalabiliyormuşum ama neden olmuyor

Tıkanıklığı ya operasyonla açıyorlar ya da o an film çekilirken gönderilen ilaçla açıyorlar. Polipler için de histereskopi olunuyor. Ben histereskopi olduktan 2 ay sonra hamile kaldım şu an kızım 11 aylık :)
Maşallah Allah bağışlasın, devlet hastaneleri direkt çekiyor mu rahim filmi acaba?

Maşallah Allah bağışlasın, devlet hastaneleri direkt çekiyor mu rahim filmi acaba?
İstanbulda yaşıyorsanız Zeynep Kamil kadın doğuma gitmenizi tavsiye ederim. Orası ilgileniyor

Eşiniz yaptırdı mı testleri peki ?

Hanımlar neredeyse bir sene olacak, her türlü tahlili yaptırdım her şey temiz ama hamile kalamıyorum. Çok üzülüyorum. Üç aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep pik günleri değerlendiriyorum ama nafile. Adet olduğumu gördüğümde oturup ağlıyorum, elimde değil. Bu ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, reglimden iki gün önce kahverengi leke geldi yerleşme sandım ama bugün söküldü adetim. O kadar moralim bozuk ki, isyan etmek istemiyorum ama evlendiği gün gebe kalanlar, istemeden gebe kalanlar varken biz bu kadar uğraşa rağmen gebe kalamıyoruz. Çok canım sıkkın çok
Merhaba ben de hamile kalamıyordum rahim filmi sonrası tüpümde su oldugu anlaşıldı(hidrosalpenks)
Önce tüpüm alındı sonra hamile kaldım.baska bir doktora git,rahim filmini iyi bilen birine göster..bir de sadece kendinle ilgili olmayabiliyor eşinin tahlillerine bakıldı mı belki onda vardır bır sorun

Merhaba ben de hamile kalamıyordum rahim filmi sonrası tüpümde su oldugu anlaşıldı(hidrosalpenks)
Önce tüpüm alındı sonra hamile kaldım.baska bir doktora git,rahim filmini iyi bilen birine göster..bir de sadece kendinle ilgili olmayabiliyor eşinin tahlillerine bakıldı mı belki onda vardır bır sorun
Rahim filmi çektirmedim doktor gerek duymamıştı ama çektirmem gerekiyor sanırım. Peki çok acılı mıydı film biraz korkuyorum da

Ben 6. yılımda hamile kaldım, eşimde bir takım sıkıntılar vardı ama eğer eşinde bir problem yoksa, her gece uyumadan çay kaşığının ucu kadar eşin arı sütü kullansın,sperm hareketliliğini arttırıyormuş,sende reglin bittikten 1 hafta sonra maydanoz ve ısırgan otunu kaynatıp bir bardak iç regl zamanı bırak, iltihap tüplerde tıkanıklık varsa açar diyorlardı, ben bunları denedim ve hamile kaldım,eşimde sıkıntı vardı ama belki benimde tüplerim tıkalıydı açıldı,denemekte fayda var,umarım en hayırlı vakitte sağlıkla gelir bebişin, stres yapma bak benim 6.yılımda oldu daha yeni evlisin, olur Allahın izniyle ❤️

E bütün sorumluluğu neden siz yükleniyorsunuz bi arkadaşım vardı kocası övünüp duruyordu ilk geceden hamile kalırsın sen diye yıl oldu gebelik olmadı meğer erkekte sorun varmış morfolojisi 0 çıktı. En kısa zamanda eşiniz de gitsin doktora. Siz de rahim filmi çektirin amh bakıldı mı bu arada ?

Eşiniz neden vermedi? Tek yumurta ile hamile kalınmıyor ki spermde aynı şekilde önemli 😊 eşiniz önce bir sperm testi versin. Sonrasında mutlaka rahim filmi çektirin. Çok kısa 15-20 dk lık bir anestezi uygulanıyor. Benim de sorun rahim filminde çıkmıştı. Ama dediğim gibi burada önceki basamak eşinizin testi.

Rahim filmi çektirmedim doktor gerek duymamıştı ama çektirmem gerekiyor sanırım. Peki çok acılı mıydı film biraz korkuyorum da
Korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok narkozlu çekiliyor zaten kısa bi işlem

Vitaminler de çok önemli benim d vitaminim çok düşüktü onuda kullanmıştım gebelik öncesi,mutlaka vitaminlere baktırın oda engel olabiliyor gebeliğe,bitkisel yöntemleri deneyin kendinize biraz zaman verin eşinizde testlerini yaptırsın son çare rahim filmi çekersiniz

Ben 6. yılımda hamile kaldım, eşimde bir takım sıkıntılar vardı ama eğer eşinde bir problem yoksa, her gece uyumadan çay kaşığının ucu kadar eşin arı sütü kullansın,sperm hareketliliğini arttırıyormuş,sende reglin bittikten 1 hafta sonra maydanoz ve ısırgan otunu kaynatıp bir bardak iç regl zamanı bırak, iltihap tüplerde tıkanıklık varsa açar diyorlardı, ben bunları denedim ve hamile kaldım,eşimde sıkıntı vardı ama belki benimde tüplerim tıkalıydı açıldı,denemekte fayda var,umarım en hayırlı vakitte sağlıkla gelir bebişin, stres yapma bak benim 6.yılımda oldu daha yeni evlisin, olur Allahın izniyle ❤️
Maşallah Allah bağışlasın. Teşekkür ederim deneyeceğim dediklerinizi, her türlü doğal yöntemi denedim ama bazen olmayınca olmuyor

Back
X