Hamile kalamiyorum neden ?

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Sadece hap kullanarak adet olabiliyorum kadın doğuma gittim yumurtaliklarima baktı çok iyi boyutları falan süper ama kilo vermen lazım dedi ama ben uğraşıyorum bir türlü veremiyorum kilo benim durumunda olan hamile kalan var mı bu halde de hamile kalma miyim ben ya çok korkuyorum 2 yılım doldu herkes hamilelik haberi bekliyor bende tık yok

S
Sadece hap kullanarak adet olabiliyorum kadın doğuma gittim yumurtaliklarima baktı çok iyi boyutları falan süper ama kilo vermen lazım dedi ama ben uğraşıyorum bir türlü veremiyorum kilo benim durumunda olan hamile kalan var mı bu halde de hamile kalma miyim ben ya çok korkuyorum 2 yılım doldu herkes hamilelik haberi bekliyor bende tık yok
Stresten uzak durun bence ve çok kafanıza takmayın rahat olun.. hayırlısıyla olur

Stres bütün olumsuz durumların tetikleyicisi maalesef, o yüzden aklınızın iplerini salmalısınız.
evet biliyorum böyle rahat ol diyince olmuyor ama rahat olmalısınız.
bide size hormon testleri vs. yapıldı mı? eşinize sperm testi yapıldı mı?

Stres bütün olumsuz durumların tetikleyicisi maalesef, o yüzden aklınızın iplerini salmalısınız.
evet biliyorum böyle rahat ol diyince olmuyor ama rahat olmalısınız.
bide size hormon testleri vs. yapıldı mı? eşinize sperm testi yapıldı mı?
Yok yapılmadı ikiside

Öncelikli olarak hormon testleriniz ve endokronolojı ile ilgili tahlillerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim . Eşinizinde aynı şekilde sperm testi ve diğer tahlilleri çok önemli zayıflama konusuna gelince doktorların her zaman istediği şey bu bende yaklaşık 10 12 kilo civarında zayıflamıştım.

Korkma canım yaşın çok genç bir gün olacak Allah nasip ederse, ama 2 yıldır düzenli ilişkiye rağmen olmadıysa dra eşinle gitmende fayda var sana ilk aşamada hormon tahlili eşine de sperm testi yapılacak hormonda bir şey yoksa eşinin değerleri de normalse rahim filmi çekilir tüpler açıksa bu sefer yumurta takibi, aşılama vs. olaylarına sırayla doktorunuz girer, benim sana tavsiyem ilk aşamada Dr a gidip hormon testini yaptırmanız ve senin de bu süre zarfında kilo vermen, çünkü vücudunu gebeliğe hazırlaman hamilelik sürecini ve doğumunu etkiler, zaten kilo alacaksın kilolu hamile kalmamak için mücadeleni vermelisin :KK66:

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum testleri yaptırmalısın.
İlaçlar ile regli oluyorsun . Hormonlarına bakılmalı. Diyet yapamazsan bile hergün yürü reglide olsan yürü . Ben öyle hamile kaldım

Back
X