Gebeliğe Hazırlık hamile kalamıyorum tavsileriniz varmı bana ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var ve iki yıldır da ikinciyi istiyoruz ama olmadı.zaman zaman akışına bıraktık zaman zaman ilaç kullandım ve bir kaç kür yaptım ama nasip olmadı.her ay bir hüsran.ben de hipotroidi var değerler en son gittiğimde normaldi devamlı ilaç kullanıyorum acaba o mu en gel oluyor diye düşünüyorum.bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım oda kist yaptı bende.bana başka neler önerirsiniz? şimdiden teşekkürler

ahh canım ahhh
ben 20 ay senın gıbı hamıle kalayım dıye ugraştım rabbim çok şükür verdi ,

bir sorunun yoksa bol bol dua et tez zamanda kalırsın inşalllahhh

ahh canım ahhh
ben 20 ay senın gıbı hamıle kalayım dıye ugraştım rabbim çok şükür verdi ,

bir sorunun yoksa bol bol dua et tez zamanda kalırsın inşalllahhh
sağol canım tavsiyelerin için bir sorun var mı aslında onu bile bilmiyorum eşim test vermedi bir tane var o da olur diye klasik kafa yapısı işte:) ben rahim filmi bile çektirdim hormonlarım normal.sadece tsh yüksek hipotroididen dolayı.senin yaptığın birşey varmıydı bu süreçde canım.insan takmayacağım diyorda işte elden gelmiyor malesef ya

biraz da güzel bir tatil yapılması hamile kalmamayı hatırlatan şeylerden uzak durulması lazım.takmıyor olabilirsin fakat bulunduğun ortam bunu hatırlatıyor olabilir. tabi tatil diye çok değişik atraksıyonlar yapmaya gerek yok önemli olan senin bile isteye mutlu gidip stresini atıp gelmen.bakalım bu ay olmazsa iznimde olur belki benimde.

soğan suyu yapıp içtim ben canım ama senın için uygun olurmu bilmiyorum

aslında bayramda plan yapıp gidebiliriz en azından bir kaç gün olsada.dediğin gibi takmıyorum diyorum ama etrafımda bir sürü hamile var bu yüzden ister istemez aklıma geliyor.İnşallah Rabbim bu mübarek günlerde isteyen herkese nasip eder.

işte bende becerebilsem keşke
hamilelik bir süreç sonuçta bir olabilsek
geri kalan ömrümüzü hamile geçirmeyeceğiz.ancak hamile kalıp doğurana kadar.

Allah kabul etsin şimdiden oku canım birde benim yengemde 13 senelik evli tüp bebek felanda çok denedilet olmadı ama 9 sene sonumda nurtopu gibi çok güzel bi oğlu oldu allahtan umudunu kesmr canım senin ve iyi miyetli olan herkesin duslarını kabul etsin allahım

aynen öyle canım inşallah Rabbim çok bekletmez hepimizi.
inşallah kendi vücudumu da dinliyorum normal gibi geliyor her şeyim çünkü sıkıntılarımda ucunda böyle kronik değil.olmaması ilginç geliyor eskiden insanlar ne çabuk çocuk yaparmış ya.

işte bende çok şahit oldum.tedaviler yapılırken yıpranan sonuç elde edemeyen fakat bi şekilde olmama sebebini etkileyen hormon ameliyat ilaç her neyse sayesinde kaç sene sonra çocuğu olan.

böyle örnekler o kadar çok varki etrafta canım akşama başlayacağım inşallah duanın sayısının önemi varmı sence.ben elimden geldiğince okumak istiyorum şu sayı bu sayı değilde içten gelerek okumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…