Hamile kalamıyorum, testleri ücretsiz yaptırabileceğim İstanbul hastane doktor önerisi

skrn0987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
6
0
86
34
Herkese merhaba, denememize rağmen çocuğumuz olmuyor, daha hiçbir doktora gitmedik. İlk önce nasıl başlayacağım. İlk olarak testler için hangi doktoru önerirsiniz, aşamaları nelerdir, İstanbul Anadolu yakasındayım. Devlet hastanesinde sperm testleri ve benden istedikleri testler ücretsiz mi ? Önerdiğiniz bir devlet hastanesi yada üniversite hastanesi var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

İnfertilite bölümü olan bir devlet Hastanesi'ne giderseniz tahlillerin hepsini ucretsi yaptırabilirsiniz.
Anadolu yakasında Zeynep Kamil hastanesi var
Başka nerelerde var bilmiyorum.
6 aylık evliyseniz gidebilirsiniz.
Sizden adetli ve adetsiz kan tahlili , ve rahim filmi
Eşinizden sprem testi istiyorlar. Sonrası geliyor sonuçlara göre tedavi başlıyor.

İnfertilite bölümü olan bir devlet Hastanesi'ne giderseniz tahlillerin hepsini ucretsi yaptırabilirsiniz.
Eşinizden sprem testi istiyorlar. Sonrası geliyor sonuçlara göre tedavi başlıyor.
Cevap için teşekkür ederim Anadolu yakasında özel sağlık sigortası geçerli olan bildiğiniz başka bir hastane veya doktor var mı ? Zeynep Kamil çok yoğun oluyor diye duymuştum

Zeynep kamil yoğun evet ama İnfertilite bölümü direk bu işlere baktığı için daha seri ilerliyor kadın doğum olarak almayın randevuyu direk İnfertilite alırsanız testleri rahat yaptırırsınız. Yani rahim filmi için bişey diyemem ama diğer kan tahlilleri için rahat oluyor. Rahim filmi size bağlı özel de yaptırmak isteyen oluyor anestezili
Anestezisiz tercihe bağlı biraz. Ama Zeynep kamilin muayene olayı biraz zor bi özel kadar konforlu değil. Bir de asistanlar muayene ediyor. Avantajı dediğim gibi kan tahlilleri konusunda maddi anlamfa rahat ücretsiz sgknız varsa.

Ümraniye eğitim araştırma hastanesi var bu konuda yardımcı olabilir. Ayrıca Marmara eğitim arastırma hastanesi de var. Göztepe eğitim araştırma hastanesi inferlifite bölümüne gidebilirsin canım

Herkese merhaba, denememize rağmen çocuğumuz olmuyor, daha hiçbir doktora gitmedik. İlk önce nasıl başlayacağım. İlk olarak testler için hangi doktoru önerirsiniz, aşamaları nelerdir, İstanbul Anadolu yakasındayım. Devlet hastanesinde sperm testleri ve benden istedikleri testler ücretsiz mi ? Önerdiğiniz bir devlet hastanesi yada üniversite hastanesi var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Kartal eğitim araştırmada da başladı canım tüp bebek infertilite. Oraya da gidebilirsin

Devlet hastanelerinde çok sıra olur ve ilgilenmezler boşuna vakit kaybederim diye endişe ediyorum. İlk etapta sorunun ne olduğunu söyleyecek, özel sağlık sigortası geçen iyi bir hastane arıyorum Anadolu yakasında. Öyle bir yer var mı bildiğiniz ya da duyduğunuz?

Sprem testi kaç günde çıktı

Devlet hastanelerinde çok sıra olur ve ilgilenmezler boşuna vakit kaybederim diye endişe ediyorum. İlk etapta sorunun ne olduğunu söyleyecek, özel sağlık sigortası geçen iyi bir hastane arıyorum Anadolu yakasında. Öyle bir yer var mı bildiğiniz ya da duyduğunuz?
Test yapmadan sorunun ne olduğunu söyleyen yer bulamazsınız test içinde devlet daha uygun olur özelde test yapsanız cok zorlar . Ben Süleyman Yalçın’a gitmiştim hemen hormon testi yapmışlardı

Sprem testi kaç günde çıktı
Tam hatırlamıyorum ama randevu alma , numune verme ve sonuç 1 ,1.5 ay civar sürmüş olabilir.
O arada zaten bayanların adetsiz muayne ve tahlil, adetli muayne ve tahlil ve adet bitimi rahim filmi çektirme işlemleri oluyor aynı zamana sonuç çıkmış oluyor. O nedenle sadece sperm kaç günde çıktı hatırlamıyorum.

Birde devlette rahim filmi sistemini bilmiyorum.
Anestezili ve anestezisiz çeken özel merkezler var. Anestezisiz cektireceksin merkeze cihazın c kollu olup olmadığını sorabilirsin daha az acılı bir çekim oluyormus

Cevap için teşekkür ederim Anadolu yakasında özel sağlık sigortası geçerli olan bildiğiniz başka bir hastane veya doktor var mı ? Zeynep Kamil çok yoğun oluyor diye duymuştum
özel saglık sıgortanız var ıse özel hastanelerı arayıp ya da sıgorta sırketını arayıp ogrenebılırsınız ,
hangı bolumlerı kapsadıgını..
hatta uygulamaları var saglık sıgortasının ordan hangı hastane oldugu cıkıyor, ben sonrasında hastaneyı arayıp istediğim bölümde özel saglık sıgortasının gecıp gecmedıgını soruyorum ..

Back
X