Cevap için teşekkür ederim Anadolu yakasında özel sağlık sigortası geçerli olan bildiğiniz başka bir hastane veya doktor var mı ? Zeynep Kamil çok yoğun oluyor diye duymuştumİnfertilite bölümü olan bir devlet Hastanesi'ne giderseniz tahlillerin hepsini ucretsi yaptırabilirsiniz.
Anadolu yakasında Zeynep Kamil hastanesi var
Başka nerelerde var bilmiyorum.
6 aylık evliyseniz gidebilirsiniz.
Sizden adetli ve adetsiz kan tahlili , ve rahim filmi
Eşinizden sprem testi istiyorlar. Sonrası geliyor sonuçlara göre tedavi başlıyor.
Anadolu yakası hakkında hiç bilgim yok.Cevap için teşekkür ederim Anadolu yakasında özel sağlık sigortası geçerli olan bildiğiniz başka bir hastane veya doktor var mı ? Zeynep Kamil çok yoğun oluyor diye duymuştum
Kartal eğitim araştırmada da başladı canım tüp bebek infertilite. Oraya da gidebilirsinHerkese merhaba, denememize rağmen çocuğumuz olmuyor, daha hiçbir doktora gitmedik. İlk önce nasıl başlayacağım. İlk olarak testler için hangi doktoru önerirsiniz, aşamaları nelerdir, İstanbul Anadolu yakasındayım. Devlet hastanesinde sperm testleri ve benden istedikleri testler ücretsiz mi ? Önerdiğiniz bir devlet hastanesi yada üniversite hastanesi var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Sprem testi kaç günde çıktıİnfertilite bölümü olan bir devlet Hastanesi'ne giderseniz tahlillerin hepsini ucretsi yaptırabilirsiniz.
Anadolu yakasında Zeynep Kamil hastanesi var
Başka nerelerde var bilmiyorum.
6 aylık evliyseniz gidebilirsiniz.
Sizden adetli ve adetsiz kan tahlili , ve rahim filmi
Eşinizden sprem testi istiyorlar. Sonrası geliyor sonuçlara göre tedavi başlıyor.
Test yapmadan sorunun ne olduğunu söyleyen yer bulamazsınız test içinde devlet daha uygun olur özelde test yapsanız cok zorlar . Ben Süleyman Yalçın’a gitmiştim hemen hormon testi yapmışlardıDevlet hastanelerinde çok sıra olur ve ilgilenmezler boşuna vakit kaybederim diye endişe ediyorum. İlk etapta sorunun ne olduğunu söyleyecek, özel sağlık sigortası geçen iyi bir hastane arıyorum Anadolu yakasında. Öyle bir yer var mı bildiğiniz ya da duyduğunuz?
Tam hatırlamıyorum ama randevu alma , numune verme ve sonuç 1 ,1.5 ay civar sürmüş olabilir.Sprem testi kaç günde çıktı
özel saglık sıgortanız var ıse özel hastanelerı arayıp ya da sıgorta sırketını arayıp ogrenebılırsınız ,Cevap için teşekkür ederim Anadolu yakasında özel sağlık sigortası geçerli olan bildiğiniz başka bir hastane veya doktor var mı ? Zeynep Kamil çok yoğun oluyor diye duymuştum
bizz 15 gün önce avrupa yakası deblet hastanesinde yaptırdık ertesi gün çıkıyor canımSprem testi kaç günde çıktı
Siz kartala başladınız mı?Kartal eğitim araştırmada da başladı canım tüp bebek infertilite. Oraya da gidebilirsin
Zeynep kamile gidiyorum benSiz kartala başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?