Ayane bende öyle düşündüm başka doktora gitmeliyim ama yumurtaliklarin çok iyi diyince içimde kuşku kaldı acaba çatlamadı da geçmi catlayacaközel hastanedeki dr'lar cevap vermek yerine bilmeceli konuşmayı daha çok seviyolar... başka bir dr görünün
Ayane bende öyle düşündüm başka doktora gitmeliyim ama yumurtaliklarin çok iyi diyince içimde kuşku kaldı acaba çatlamadı da geçmi catlayacak
Evet onu anladım da yani yumurta çatlamıştı yenimi çatlayacak onu anlamadım yumurtam çatlamış olsa görünürmu hiç bu konularda bilgim yok zaten dr bisi açıklamadı boşuna gittim geldim elimde mantar fitili ileYumurtaliklarin cok iyi demek uretkensin demek yumurtan olusuyor demek. Ben 7 yil kalamadim hersey normalken
Mantariniz varken hamile kalmayin zaten belki onu kullanmaniz gerektigi ici bisey dememistirEvet onu anladım da yani yumurta çatlamıştı yenimi çatlayacak onu anlamadım yumurtam çatlamış olsa görünürmu hiç bu konularda bilgim yok zaten dr bisi açıklamadı boşuna gittim geldim elimde mantar fitili ile
Haklısınız ama bende mantar belirtisi de yok akıntı kaşıntı ve bu doktora bu ilçede en iyi doktor diye gittimMantariniz varken hamile kalmayin zaten belki onu kullanmaniz gerektigi ici bisey dememistir
Belirtiniz olmasi gerekmiyor muayene gorduyse oyle uygun gormus demek ki yada bi temizlik yapmak istemisHaklısınız ama bende mantar belirtisi de yok akıntı kaşıntı ve bu doktora bu ilçede en iyi doktor diye gittim
sevgili ipad, bu gibi durumlarda doktorlar ilk önce adetinin 3ncü günü çağırıp kandaki hormon değerlerine bakarlar. daha sonra adet gectikten sonra 12nci gün çağırmalarının nedeni yumurtalarının ne zaman çatlayacağını söylemek içindir. yani eğer doktorun birşey söylemediyse göremediği içindir. çünkü yumurtalar henüz çatlama olgunluğuna erişmemiştir. siz dediği günlerde mutlaka gidin ve tahlillerinizi yaptırın. herşey gönlünüzce olsunArkadaşlar bugün doktora gittim hamile kalmak istediğimi ama 2 yıldır kalmadığını kalmak için kullandığım ilaçları söyledim muayene etti yumurtaliklarin yaşına göre çok iyi dedi çatlamısmı dedim bisi demedi. Bide özel hastane konusturamadim doktoru hgs çekilmem gerek dedi sonra döndü adetin 12 ci günü gel bakalım dedi pek memnun kalmadım iyice psikolojimi bozdu sorularıma cvp vermemesi ben merak ettim cahilliğime verin yumurtalıkların çok iyi ve fazla dediğinde yumurtaliklarim çatlamamış mı oluyor ne olur yardımcı olun bugün edetin20ci günü adetime 10 gün var . Yumurtalıklar çatlasada görülürmü
Teşekkür ederim hayrıca hamilesiniz sanırm rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinsevgili ipad, bu gibi durumlarda doktorlar ilk önce adetinin 3ncü günü çağırıp kandaki hormon değerlerine bakarlar. daha sonra adet gectikten sonra 12nci gün çağırmalarının nedeni yumurtalarının ne zaman çatlayacağını söylemek içindir. yani eğer doktorun birşey söylemediyse göremediği içindir. çünkü yumurtalar henüz çatlama olgunluğuna erişmemiştir. siz dediği günlerde mutlaka gidin ve tahlillerinizi yaptırın. herşey gönlünüzce olsun
çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sevgilerTeşekkür ederim hayrıca hamilesiniz sanırm rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
Aminnnçok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sevgiler
Merhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.Arkadaşlar bugün doktora gittim hamile kalmak istediğimi ama 2 yıldır kalmadığını kalmak için kullandığım ilaçları söyledim muayene etti yumurtaliklarin yaşına göre çok iyi dedi çatlamısmı dedim bisi demedi. Bide özel hastane konusturamadim doktoru hgs çekilmem gerek dedi sonra döndü adetin 12 ci günü gel bakalım dedi pek memnun kalmadım iyice psikolojimi bozdu sorularıma cvp vermemesi ben merak ettim cahilliğime verin yumurtalıkların çok iyi ve fazla dediğinde yumurtaliklarim çatlamamış mı oluyor ne olur yardımcı olun bugün edetin20ci günü adetime 10 gün var . Yumurtalıklar çatlasada görülürmü
Nedir o ürünlerMerhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?