HAMİLE KALAMIYORUM

Busra6565

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
14
10
1
Arkadaşlar merhaba. 22 yaşındayım ve 4yıllık evliyim. Evlendigim günden beri korumadık hic. Ama hamile kalamadım. Özel doktora da gittik. Tüm testler iyi çıktı. Esim de ve ben de bir sorun yoktu. Rahim filmi de,çatlatma iğnesi vs bunları da yaptırdık. Ama yine hamile kalamadım. Çok üzülüyorum bu duruma. Ne yapmam lazı?. Ya hiç anne olamazsam:KK43:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. 22 yaşındayım ve 4yıllık evliyim. Evlendigim günden beri korumadık hic. Ama hamile kalamadım. Özel doktora da gittik. Tüm testler iyi çıktı. Esim de ve ben de bir sorun yoktu. Rahim filmi de,çatlatma iğnesi vs bunları da yaptırdık. Ama yine hamile kalamadım. Çok üzülüyorum bu duruma. Ne yapmam lazım. Ya hiç anne olamazsam:KK43:
PPsikoterapialmayi düşündünüz mü hiç? Geçmişten gelen bazi olumsuz ogrenmelerimiz oluyor hayatimizi etkileyen. Belki anne olmaua hamile kalmaya karsi korkular geliştirmişsinizdir cocukluktan. Belki birilri yaninizda hamileligin zorlugundan dogumun acisindan vs bahsetmistir. Bilinçaltınız kendini korumak icin vücudunuzun hamile kalmasina izin vermiyordur.

Hayır. Hiç öyle bir korkum olmadi. Cocuklari da çok severim. Benim ve eşinin ailesinde de ilk kez biz bu kadar geciktik. Kimse de böyle bir sorun olmadi.

Back
X