Hamile kalamıyorum

Bende ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum 2 tane 2 ay önce 4 yumurtam vardı. Çatlatma iğnesinden 11 gün sonra beklenen adetten 10 gün önce adetim geldi. Doktora gittiğimde en büyüğü 41 mm en küçüğü 20 mm 11 tane kistim vardı. Doktor çatlatma iğnesiyle çatlamıyorsa buna yapılacak bir şey yok dedi. Tüp bebeğe yönlendiriyorlarmış böyle durumlarda.
Kist probleminize nasıl çözüm üretti doktor? Çok geçmiş olsun yaa valla zor

Kist probleminize nasıl çözüm üretti doktor? Çok geçmiş olsun yaa valla zor
Çok teşekkür ederim. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve hepsi geçti. Geçtiği ay tekrar tdeaviye başladım şimdi hamileyim ama yine kistlerim çok fazla

Çok teşekkür ederim. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve hepsi geçti. Geçtiği ay tekrar tdeaviye başladım şimdi hamileyim ama yine kistlerim çok fazla
Bende femara kullandım diye bi tane oluşmuştu ama dün gittim kist yok dedi. Sizin sayısi fazlaydı merak ettim sordum. Kullandığımız ilaçların maalesef yan etkilerini istemesek te görüyoruz. Allah beterlerinden korusun. Hamilesiniz de dua beklerim..🤲

Bende femara kullandım diye bi tane oluşmuştu ama dün gittim kist yok dedi. Sizin sayısi fazlaydı merak ettim sordum. Kullandığımız ilaçların maalesef yan etkilerini istemesek te görüyoruz. Allah beterlerinden korusun. Hamilesiniz de dua beklerim..🤲
Ben iğne kullandım inan bana daha çok yumurta daha çok hamile kalma şansı gibi geliyordu öyle değilmiş. İğnenin etkisi geçmek bilmiyor. Hem kist hem de dehşet kilo aldım ne yazık ki. Tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum canım. Zor bir süreç dile kolay sadece yaşamayan bilemez. Rabbim fazla uğraştırmadan sana da nasip etsin inşallah.🤲

Ben iğne kullandım inan bana daha çok yumurta daha çok hamile kalma şansı gibi geliyordu öyle değilmiş. İğnenin etkisi geçmek bilmiyor. Hem kist hem de dehşet kilo aldım ne yazık ki. Tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum canım. Zor bir süreç dile kolay sadece yaşamayan bilemez. Rabbim fazla uğraştırmadan sana da nasip etsin inşallah.🤲
Amin ya Allah razı olsun. Sağlıkla sürecini tamamlarsn insaallah.

Boşuna vakit kaybetme direk tüp bebek. Aynı yollardan geçtim içmediğim ilaç kalmadı. Hiç biri bi işe yaramadı. Tüp bebekle ilk denemede hamileyim. Şimdi boşuna geçen yıllarıma yanıyorum keşke direk tüp bebek yaptırsaymışım

Back
X