Kasım 2018 Konum: başka bir yer • Acil dogum
30.09.2018 gecesi benim ve bebegimin hayatini kurtaran guzel yurekli doktorum.Sadi Konuk'a 112 ile plasenta dekolmani sebebiyle gelmistim.Onca yogunluga zorluga ragmen dakikalarla yarisarak buyuk bir özveriyle ameliyatimi herceklestirdi.Hayatimin sonuna kadar minnettarim kendisine.
Görüşü şikayet et
M
mu...a
24 Mayıs 2011
sayın doktorumuzun hasta ile iletişimi çok güven verici. Şimiye kadar hiç böyle saygılı hastayı dinleyen bir doktorla karşılaşmamıştım. Kendisine çok teekkür
Kasım 2018 Konum: başka bir yer • Acil dogum
30.09.2018 gecesi benim ve bebegimin hayatini kurtaran guzel yurekli doktorum.Sadi Konuk'a 112 ile plasenta dekolmani sebebiyle gelmistim.Onca yogunluga zorluga ragmen dakikalarla yarisarak buyuk bir özveriyle ameliyatimi herceklestirdi.Hayatimin sonuna kadar minnettarim kendisine.
Görüşü şikayet et
M
mu...a
24 Mayıs 2011
sayın doktorumuzun hasta ile iletişimi çok güven verici. Şimiye kadar hiç böyle saygılı hastayı dinleyen bir doktorla karşılaşmamıştım. Kendisine çok teekkür ediyoum.Başarı dileklerimle
Sadece bir tedaviye başlamayıp gönderdiği için emin olamıyorum hormonlarım ve hafif pco ile benden hicbir türlü bisey istemedi bilemiyorum