Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gttim srekli farklı yerlere gittim hatta ama hiç birşey yok, evet 3 ay önce tüp bebek merkezinde hepsine bakıldı
Yorumlardan gorunduğu kadar sorun yokmuş. Unutmayinki stres en buyuk engeldir. Insan hastayim diyerek, çocuğum olmuyor, bu ay da olmadi diyerek beynini olumsuzluklarla doldurur. Halbuki hiç düşünmeseniz? 1 hamileliğiniz olmuş yine de olur. Yeterki hamile kalamiyoru diyerek olumsuzluğa salma. Bizde ailelikce bir kaç senemizi aldi. Annem 5 sene sonra hamile kaldi. Ard arda 3 çocuk doğurdu. Ablam 3 sene sonra kaldi ard arda 3 çocuk dogurdu. Ben 2 sene sonra hamile kaldim. Yani sorun yoksa bilki bebeğin zamabini bekliyor. Bir sene sonra doğmasi bile onun kaderinde o kadar onemliki. Tüm kaderi hayati doğduğu yilla şekillenir. O yuzden hayirli zamanda nasib edicekdir Allah. Yeterki sabrini inamini kaybetme3 yıllık evliyim hamilelik olmuyor 1 kez düşük yaptım, Sonrasında 2 yıl oldu hamilelik olmadı ne yapmalıyım Bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz![]()
14 aydır korunmuyoruz eşim ve benim için farkı yerlerde testler tekrarlandı bir sıkıntı yok gözüküyor hormon tahlilleri tüpler rahim filmi sperm testi yumurta takibi yapıldı gebelik elde edemedik diğer ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz neler hissetğinizi anlayabiliyorum 4 yıllık evliyim bende 1 seneyi geçti uğraşıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah mutlu haberi en kısa zamanda alırız sanırım stres çok etkili istiyoruz stres yapıyoruz hormonlar etkileniyor ama elde değilHayır hiçbir şey yok hormonlar temiz çıktı yumurtalarda problem yok spermler de gayet iyi durumda rahim filmi dahi çektirdim oda birşey çıkmadı oyuzden zaten ne yapacağını Bilmiyorum
Ne kadar da doğruYorumlardan gorunduğu kadar sorun yokmuş. Unutmayinki stres en buyuk engeldir. Insan hastayim diyerek, çocuğum olmuyor, bu ay da olmadi diyerek beynini olumsuzluklarla doldurur. Halbuki hiç düşünmeseniz? 1 hamileliğiniz olmuş yine de olur. Yeterki hamile kalamiyoru diyerek olumsuzluğa salma. Bizde ailelikce bir kaç senemizi aldi. Annem 5 sene sonra hamile kaldi. Ard arda 3 çocuk doğurdu. Ablam 3 sene sonra kaldi ard arda 3 çocuk dogurdu. Ben 2 sene sonra hamile kaldim. Yani sorun yoksa bilki bebeğin zamabini bekliyor. Bir sene sonra doğmasi bile onun kaderinde o kadar onemliki. Tüm kaderi hayati doğduğu yilla şekillenir. O yuzden hayirli zamanda nasib edicekdir Allah. Yeterki sabrini inamini kaybetme
5 yıllık evliyim 2 bebek kaybım var benımde gebeligim ilerlemiyor şuan tek sorun kanda pıhtılaşma görünüyor genetik sonuca göre tedaviye başlicaz 3 kez aynı şeyi yaşamamak için tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun bizim ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah bizlerinde kulaklarını doldursun3 yıllık evliyim hamilelik olmuyor 1 kez düşük yaptım, Sonrasında 2 yıl oldu hamilelik olmadı ne yapmalıyım Bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz![]()
Ben tedavi gordum ama kafam o kadar çok çocuk düşüncesiyle doluyduki her ay 2-3 yumurtam çatliyordu ama bir turlu olmadi. Surekli tedavi aldim. Hamile kaldiğim ay ama yuruyus yaptim, keyfime baktim. Şubatda asilama içi tup bebek merkezinde anlaşmişdik. Ama ocakda aşilamaya gerek kalmadan hamilr kaldim. Yavrucaklarim ikiz. Tup bebek yapsaydik ikiz yapicakdik Allahin izniyle. Ama kendiliğinden nasip etti yuce Rabbim.Ne kadar da doğru2 yıl sonra mı hamile kaldınız sizde bir tedavi gördünüz mü kendiliğinden mi oldu bizim ailede uzun yıllar bebek bekleyen biri olmadı ben ilkim sanırım 6 ay sonra stres biraz başladı ama olur diyor insan 1 seneyi de geçince stres daha da fazla oluyor dediğiniz gibi zamanını bekliyor elimizden geleni yapıp sabırla beklemek lazım
Ben tedavi gordum ama kafam o kadar çok çocuk düşüncesiyle doluyduki her ay 2-3 yumurtam çatliyordu ama bir turlu olmadi. Surekli tedavi aldim. Hamile kaldiğim ay ama yuruyus yaptim, keyfime baktim. Şubatda asilama içi tup bebek merkezinde anlaşmişdik. Ama ocakda aşilamaya gerek kalmadan hamilr kaldim. Yavrucaklarim ikiz. Tup bebek yapsaydik ikiz yapicakdik Allahin izniyle. Ama kendiliğinden nasip etti yuce Rabbim.![]()
Femara kullandim 6 ay. Doktor iwe yaramazsa asilama ve tup bebek deneyin demiwdiHayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Anladigim kadariyla hamile kaldiginiz ay-ya da onceki ay- hormon tedavisi gordunuz degil mi?Yani vücudunuzda bir ilac mevcuttu?
InsaAllah canim tesekkurlerHayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Anladigim kadariyla hamile kaldiginiz ay-ya da onceki ay- hormon tedavisi gordunuz degil mi?Yani vücudunuzda bir ilac mevcuttu?
Elbette rabbim nezaman nasip ederse ozaman olacaktır ama insan işte sabır edemiyor bazenYorumlardan gorunduğu kadar sorun yokmuş. Unutmayinki stres en buyuk engeldir. Insan hastayim diyerek, çocuğum olmuyor, bu ay da olmadi diyerek beynini olumsuzluklarla doldurur. Halbuki hiç düşünmeseniz? 1 hamileliğiniz olmuş yine de olur. Yeterki hamile kalamiyoru diyerek olumsuzluğa salma. Bizde ailelikce bir kaç senemizi aldi. Annem 5 sene sonra hamile kaldi. Ard arda 3 çocuk doğurdu. Ablam 3 sene sonra kaldi ard arda 3 çocuk dogurdu. Ben 2 sene sonra hamile kaldim. Yani sorun yoksa bilki bebeğin zamabini bekliyor. Bir sene sonra doğmasi bile onun kaderinde o kadar onemliki. Tüm kaderi hayati doğduğu yilla şekillenir. O yuzden hayirli zamanda nasib edicekdir Allah. Yeterki sabrini inamini kaybetme
Ayenn hakkımızda hayırlısı herşeyin sabretmek lazımBende bi buçuk senelik evliyim çocukları çok seviyorum o yüzden ilk günden itibaren hiç korunmadik 1 sene doldu olmadi hastanede herşeyimiz bakıldi hicbir sıkıntı yok ikimizdede hsg çekildim eylülde oda temiz vaktini bekliyorum artık düşünmemek istiyorum hakkımızda hayırlısı
Sizede baya olmuş bilmiyorum gerçekten hicbirsey yokken neden olmuyor sabrtemeliyiz ama gerçekten çok zor. Sizin peki tahlilleriniz falan temiz çıktı mı yoksa bir problem mi varmış14 aydır korunmuyoruz eşim ve benim için farkı yerlerde testler tekrarlandı bir sıkıntı yok gözüküyor hormon tahlilleri tüpler rahim filmi sperm testi yumurta takibi yapıldı gebelik elde edemedik diğer ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz neler hissetğinizi anlayabiliyorum 4 yıllık evliyim bende 1 seneyi geçti uğraşıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah mutlu haberi en kısa zamanda alırız sanırım stres çok etkili istiyoruz stres yapıyoruz hormonlar etkileniyor ama elde değil![]()
Hayır hiç bir problem gözükmüyor tahlil spermiogram rahim filmi tüpler hatta doktorum her tahlil normal olduğu için 1.5 sene denememi öneriyor 3-4 ay daha bekleyelim diyor ama istersek tedaviye başlayabiliriz dediSizede baya olmuş bilmiyorum gerçekten hicbirsey yokken neden olmuyor sabrtemeliyiz ama gerçekten çok zor. Sizin peki tahlilleriniz falan temiz çıktı mı yoksa bir problem mi varmış
Ne güzelBen tedavi gordum ama kafam o kadar çok çocuk düşüncesiyle doluyduki her ay 2-3 yumurtam çatliyordu ama bir turlu olmadi. Surekli tedavi aldim. Hamile kaldiğim ay ama yuruyus yaptim, keyfime baktim. Şubatda asilama içi tup bebek merkezinde anlaşmişdik. Ama ocakda aşilamaya gerek kalmadan hamilr kaldim. Yavrucaklarim ikiz. Tup bebek yapsaydik ikiz yapicakdik Allahin izniyle. Ama kendiliğinden nasip etti yuce Rabbim.![]()