- 18 Aralık 2021
- 163
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi ayseggglll
-
+1Gezin tozun, etraf yazik diye bakacağına ne güzel ayagina takilan yok hayatını yaşıyor diye baksın.
Bende pko var onun dışında bir sorun yokEşinize ve size gerekli tetkikler yapıldı mı? Tanı var mı
Ben bir kez denedim ikinciye hazırlanıyorum ama ilkinde sonra doktor olumsuz konuştu baya hatta evlatlık al daha değişik şeyler söyleşide yazamıyorum şu An çok üzüldümİnsanları bosver yeterince zor bir surec birde etrafı dusunerek kendimizi strese sokmamalıyız.. Kendine ve tedavilerine odaklan.. Vakti gelince Allahım Ol deyince olacaktır inşallah.. Bu yolda sabır ve duayı elden hiç bırakmamak gerekiyor. Asla umitsiz olma lütfen..
Edit :benim 8 yıl bitti üç tüp bebek denemem var. Dorduncuye hazırlanıyrm umidim her zman var..
Siz kac deneme yaptınız?
Ben adana da yasiyorum inanın 7 yıldır arkadaş edinemedim güvenmiyorum çok kötü insanlar var.burda çok yalnızım eşimle fırsat buldukça geziyorum ama o da tır şoförü çok zamanı olmuyor açıkçası.öyle dört duvar arasında kalıyorum.memleketime gittiğimde de anneme çok üzülüyorum benim için gerçekten üzülen o ben babamı 4 yaşımda kaybettim o bana hem anne hem baba oldu onun üzülmesine dayanamıyorum ve etrafim da sadece benim çocuğum yok öyle insanlar hamile kalıyor ki isyana düşücem diye çok korkuyorum öyle insanlardan kastım yolunda olmayan bakamayacak insanlar heba oluyor çocuklar hep .çok uzattım sanırımGezin tozun, etraf yazik diye bakacağına ne güzel ayagina takilan yok hayatını yaşıyor diye baksın.
Ben İstanbuldayım cnm. İki kere bahçeci de bir kez de memorial de denedik. Erkek faktoru..Ben bir kez denedim ikinciye hazırlanıyorum ama ilkinde sonra doktor olumsuz konuştu baya hatta evlatlık al daha değişik şeyler söyleşide yazamıyorum şu An çok üzüldüm
Senin sorunun belli mi neden olmuyor?bir de hangi hastanede tedavi görüyorsun
Birbirimizi çok iyi anlarız. Sizin kaç yıl oldu acaba.siz vazgecmissiniz gibi.ben yoruldum ama vazgecmedim.vazgecemem başka çarem yok inşallah Rabbim bize ve olmayan herkese nasip eder.bazen çocuklu misafir gelince çocuğunu sevmeye çekiniyorum bebek kıyafetlerine bakınca kaynanamin dalga geçer bakışı Allahim çok kötü durum kimseye yasatmasin kimseyi yankizlikla sınamasin.Dışarda çocuk sesi bile duyduğumda ağlayarak eve dönmek istiyorum bazen .neden diyorum ben anne olmayı haketmiyomuyum.boşver düşünme zamanı gelince olur falan dediklerinde daha da zoruma gidiyo boş teselliler gibi geliyo.mantığımla duygularımla hala kabullenemedim ben şahsen.ama çalışırken işe verince kendimi en azından kafam dağılıyo eskisi kadar odaklanmıyorum.hiç Canım gezmeye yürüyüşe çıkmak istemesem bile zorla çıkıyorum en azından daha az düşünüyorum.güçlü olmam gerektiğini söylüyorum kendime .ama gerçekten çok bi süreç kimseye yaşatmasın yaşayan herkesin de kucağını doldursun.doktorunuza güveniyorsanız pes etmeyin umarım sonunda sizinde yüzünüz güler
Evlatlık almak kolay değil ki.ama bende bazen düşünüyorum almayi. kocami ikna etmek çok zor olur bu konuda.1 yıl çocuğum olmadi.Tedaviler de gördüm.Cok üzüldüm de ama olmasaydı kesinlikle evlatlık almaya karar vermiştim.illa doğurmak gerekmiyor.
Ben Adana da tedavi gördüm başkent şimdi ise bahçeciye gitmeyi düşünüyorum inşallah güzel şeyler söylerler orayı çok övüyorlar bakalım bana da çare olucak mi.yani doktor öyle söyledikten sonra eşim ağladı çok üzüldüm ona da.bazı doktorlar hastalarını çok incitebiliyorlar.bazıları da olmasa dahi çok güzel bir şekilde aciklayabiliyorlar bu dr farkı işte.Ben İstanbuldayım cnm. İki kere bahçeci de bir kez de memorial de denedik. Erkek faktoru..
Sadece pko varsa drun resmen sacmalamıs drunu değiştirmeni öneririm. Durum ne kdr kotu olursa olsn oyle bir yorumu hiçbir dr yapmaması gerektiğini bilir.
Pkolo olupta iki kere spontan hamile kalan arkadaşım var. Pko da tüp bebek sansı da cok yuksek.
Bu nasıl saçma bı doktor ya onlar için o kadar kolay ki hiç halden anlamıyorlar bı insana bu söylenir mi umut her zaman var küçük ihtimalde olsa vardır.Biz her ay hüsrana uğruyoruz belki ama rabbim ol derse yoktan var ederBen bir kez denedim ikinciye hazırlanıyorum ama ilkinde sonra doktor olumsuz konuştu baya hatta evlatlık al daha değişik şeyler söyleşide yazamıyorum şu An çok üzüldüm
Senin sorunun belli mi neden olmuyor?bir de hangi hastanede tedavi görüyorsun
Geçmiş olsun.tedavi mi görüyordun adet mi oldun.o acı çok zor bende aralıkta tüp bebek yaptım çok inanmistim test yaptım idrar da gözümü açıp bakamıyordum cesaret edip baktığım da ise tek çızgi kaçinci tek çizgi olduğunu sayamam tabi ama bu sefer öyle bir yıkıldım ki iki gün gözümün yanması geçmedi ağlamaktan .Bugün bende yine bir hüsran yaşadım ve artık o kadar zoruma gidiyor ki millet doğurup çöpe atıyor biz yanıp tutusuyoruz neden diyorum artık yaaa
Evet canım tedavi gördüm femara ovitrelle falan ama yine yok yine yok bende pcoyum tüp bebekle 3kere hamile kaldım kalpleri durdu şimdide böyle bı tedavi denedik ama olmadı bana tüp bebek gozukuyor yine sanırım ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumGeçmiş olsun.tedavi mi görüyordun adet mi oldun.o acı çok zor bende aralıkta tüp bebek yaptım çok inanmistim test yaptım idrar da gözümü açıp bakamıyordum cesaret edip baktığım da ise tek çızgi kaçinci tek çizgi olduğunu sayamam tabi ama bu sefer öyle bir yıkıldım ki iki gün gözümün yanması geçmedi ağlamaktan .
Hersey Allahın elinde kimi doktorlar imkansız dedikleri hastaları normalde yolla hamile kalıyor bunlara şahit oluyoruz kiminin kesin olur diyorlar olmuyor bir turlu herşey Rabbimizin ol demesiyle olur.biz elimizden geleni yapacağız olmasa da Allahın var bil bildigi deyip kabullenmekten başka çare kalmıyor.Bu nasıl saçma bı doktor ya onlar için o kadar kolay ki hiç halden anlamıyorlar bı insana bu söylenir mi umut her zaman var küçük ihtimalde olsa vardır.Biz her ay hüsrana uğruyoruz belki ama rabbim ol derse yoktan var eder
Seni çok iyi anlıyorum canım ama tüp bebekte ilk transferde genelde tutmuyormus zaten dondurulmuş embriyo varmiGeçmiş olsun.tedavi mi görüyordun adet mi oldun.o acı çok zor bende aralıkta tüp bebek yaptım çok inanmistim test yaptım idrar da gözümü açıp bakamıyordum cesaret edip baktığım da ise tek çızgi kaçinci tek çizgi olduğunu sayamam tabi ama bu sefer öyle bir yıkıldım ki iki gün gözümün yanması geçmedi ağlamaktan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?