Hamile kalamıyorum

Allah bağışlasın cok sagolun gidecez

Hic aklıma gelmemisti hep uygulamaya gore yaptık belki ondan olmuyordur biz bir de sadece 2 kere yapmıştık adetten sonra demekki 1 2gun arayla yapmak gerekmis birde ovulasyon testine gore yaptınız mi hic
Şöyle soyleyim ben adetime on gün varken döllenme oldu ben hiç kullanmadim ovulasyon testini kullanmadım

Rahim filmi yaptır bence canım en azından için rahatlar
Agustosta İstanbul Brüksel deki Cem hocaya gideceğim.ozamana kadarda hem troidimi düşürüp fazlam olan 15 kg vereceğim ve Cem hocaya gittigimde ne gerekiyorsa o yapacaktır zaten ben şimdilik iki ayın var ozaman kadar bana dusenleri halledeyim gerisi ondaillaki cekecektir

He anladım ben sandım yaptırmaktan çekindiğin için yaptır dedim pardon herşey gönlünce olur umarım

Ben de 29 yaşındayım canım. 6 ay sonra oldu bizim de çocuğumuz. Yeğenim 20 yaşında o da 3 yıllık deneme sonrası hamile oldu. Yani yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ki yaşın da büyük değil bence. Stres kaynaklı da olmayabilir. Stres çok etkliyor çünkü. Ben hiç ovulasyon yapmadım. Sadece belli bir süre tanıdım kendime. Bu zaman içinde olmazsa ovulasyon testi alırım dedim ama hamile olacağıma da hep inandım ve çok şükür 20 haftalık hamileyim. İnşallah Allah size de nasıl eder

Peki aldiniz mi test bende ona gore alacağım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…