Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım şu yüzden soruyorum bazen ağrılı adetler normal değildir diyen doktorlar oluyor. Benim de genelde ağrılı geçer. Endometriouz hastalığı gebe kalmayı engelliyor ve önemli belirtisi adet ağrısıymış. Bilginiz olsun inşallah bizlerde yoktur.
Tam 1 yıl bitti. Asla gebelik oluşmadı. Eşimin tüm değerleri çoook iyi. Benim de tüm hormonlarım vs normal. Amh 2.8 çıkmış. 2 gün önce 28 yaşına girdim. Tanısal amaçlı histeroskopi yapılacak. Çok yoruldum. Adetlerim ağrılı geçer. Ağrı kesici hemen rahatlatır. Ağrılı adet bir hastalık olabilir diyorlar. Ya da adet öncesi 2 gün kahverengi lekem olur. Bunların bir ilgisi var mı sizce? Çoook yoruldum arkadaşlar
Benim de kasımda tam 2 yıl oluyor hiç gebelik oluşmadı 2 aşılama oldum negatif sonuçlandı İnternetten takviye edici gıdalar bulup kullanıyorum onlar da ise yaramıyor adetlerim düzenli hiç bir sorunum yok hormonlarım da sorun yok ama olmuyor hsg cektirdim ovulasyon takibi yapıyorum sonuc bos
Benim de kasımda tam 2 yıl oluyor hiç gebelik oluşmadı 2 aşılama oldum negatif sonuçlandı İnternetten takviye edici gıdalar bulup kullanıyorum onlar da ise yaramıyor adetlerim düzenli hiç bir sorunum yok hormonlarım da sorun yok ama olmuyor hsg cektirdim ovulasyon takibi yapıyorum sonuc bos
Benim de kasımda tam 2 yıl oluyor hiç gebelik oluşmadı 2 aşılama oldum negatif sonuçlandı İnternetten takviye edici gıdalar bulup kullanıyorum onlar da ise yaramıyor adetlerim düzenli hiç bir sorunum yok hormonlarım da sorun yok ama olmuyor
Hiçbir sorunun yoksa ve yaşın 30’un altıysa 5 6 ay daha bekle bence takviyelere devam et. Eğer ki hala olmuyorsa ve maddi durumun varsa tüp bebek araştır ben ocakta hala kalamamışsam tüpe başlayacağım