• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amann sakin bacim isyan etme Allahin gucune gider bebek nasiptir ve dogru zamanda rabbim nasip edecektir insallah icini ferahtut isini allaha birak beklmedigin anca bi mucize olacak insallah
Tabi ki öyle, inancım asla şüpheye düşmedi sadece insan neden diyor 😐

İmtihan dünyası burası canım. Hepimizin ayrı ayrı imtihanlar var Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız birbirimizden ❤️
Amin, bu konuda ortaklık olmaz ama duygularımı anlayan birilerinin olması iyi hissettiriyor 🥲❤️

Ben inositol de aldım kullanmaya başlayacağım artık inşallah hayırlısıyla olur. Çok yoruldum vallahi. Başkaları için kolay olan şey bizim için dünyanın en zor şeyi
Ben de alacağım inositol regl bitince her şeyi tekrar deneyeceğim . İsin kötü ve zor olan kısmı kendimi motive edip her ay hüsrana uğramak 😔

merhaba kızlar 2.5 yıldır evliyiz yaklaşık 10 aydır bebek düşünüyoruz tabi bunun 2 ayi boş geçti şehir dışına çıkma sebebiyle . 2 kez da düzensizlik yaşadım derken 10 ay tamamen düzenli bir ilişki olmadı ama ben çok stres yapıyorum rahim filmi amh hormonlar eşim de dahil tüm testler bakıldı bir sorun görünmedi. Sadece gittiğim bir doktor pco görüntüsü var demişti. Bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum fakat sonuç alamadım. Bir kaç ay hiçbir şekilde hastane görmek istemiyorum evde kendim ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum . Siz nasıl ve ne kadar uğraştan sonra gebe kaldınız . Kolaylaştıracak tavsiyeleriniz var mı acaba ? 😔
Klomen ve ovulasyon testi ne ek hayıt kullan canım çakşır suyu(bunu eşinle birlikte) ve eşin keçiboynuzunu kaynat içine keçiboynuzu pekmezi karıştır sabah akşam tüketicek
Her gün çörek otu çiğne ve arı sütü bal polen karışımı

Bende hamile kalmakta çok zorlandım, elhamdulillah prolaktin ve tsh hormonu düzene saldıktan sonra rahim filminin 3cü ayı hamile kaldım🌸(ilk ayı korunma verdi, her iki tüpüm açıktı ama hidrosalpinks vardı sağ tüpümün 1/3 kısmında ama Allah bebek verdikten sonra kim bakar o salpinkse🤭hamile kaldım hemde sağ tüpümle)
İn şe Allah sizede tez bir zamanda benim gibi güzel haber almak nasip olsun🥰🫠hiç umudunuzu yitirmeyin🌸
Sağlıkla kucağınıza alın 😊🌸
Bu ymtalıklarda bir belirti oldu mu böyle bi rahatsızlık olduğu önceden belirti verdi mi hiç

Back
X