- 2 Mayıs 2024
- 151
- 37
- 18
- 27
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
-
Yaş kaç canım bir de eşinde kontrollerini yaptı mı , daha öncesinde nasıl korunuyordunuz. Ben hap kullanıyordum o yüzden bi 7-8 ay olmadı maalesef tam çatlatma deneyecekken kendiliğinden hamile kaldımArkadaşlar hiç şaşmadan Regl olmaya devam ediyorumiki seneyi geçti her şey normal neden hamile kalamıyorum bu kadar sene durup doğal yolla hamile kalan var mı artık umutlarım bitti , böyle olan varsa yardımcı olabilir mi umutlu yazılar okumak istiyorum
Canım foliborn Myforce isimli takviyeyi öneririm 3 ay kullan ben 2.ayda hamile kaldımArkadaşlar hiç şaşmadan Regl olmaya devam ediyorumiki seneyi geçti her şey normal neden hamile kalamıyorum bu kadar sene durup doğal yolla hamile kalan var mı artık umutlarım bitti , böyle olan varsa yardımcı olabilir mi umutlu yazılar okumak istiyorum
28 yaşındayım eşim 30 , rahim filmi spermiogram her şey yapıldı normalYaş kaç canım bir de eşinde kontrollerini yaptı mı , daha öncesinde nasıl korunuyordunuz. Ben hap kullanıyordum o yüzden bi 7-8 ay olmadı maalesef tam çatlatma deneyecekken kendiliğinden hamile kaldım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım foliborn Myforce isimli takviyeyi öneririm 3 ay kullan ben 2.ayda hamile kaldım
3 kere aşılama yapalım dediler ama daha başlamadım ihtimali düşük olduğu için kararsızım , tüp bebek fiyatlarıda çok uçuk1 yıldan uzun süre olmadığında tedavi başlanıyor genellikle
Arkadaşlar hiç şaşmadan Regl olmaya devam ediyorumiki seneyi geçti her şey normal neden hamile kalamıyorum bu kadar sene durup doğal yolla hamile kalan var mı artık umutlarım bitti , böyle olan varsa yardımcı olabilir mi umutlu yazılar okumak istiyorum
Yumurtlama döneminde hep kasıklarım ağrır takip etmeme gerek bile kalmıyor , dr hamile kalmak isteyenler bunu takip eder ama seninki direk belli oluyor demişti ama bir şey ifade etmiyorYumurtlamayı takil ediyor musunuz
Ben bir gebenin günlüğünden jel almıştım 2 kere kullandım kullandığım ilişkide hamile kaldım bir bakın isterseniz instangramda varYumurtlama döneminde hep kasıklarım ağrır takip etmeme gerek bile kalmıyor , dr hamile kalmak isteyenler bunu takip eder ama seninki direk belli oluyor demişti ama bir şey ifade etmiyor
Bakayım bende teşekkür ederim , nasıl kullanılıyor sadece yumurtlama gününde içeri sıkıp o şekilde mi birlikte oluyoruzBen bir gebenin günlüğünden jel almıştım 2 kere kullandım kullandığım ilişkide hamile kaldım bir bakın isterseniz instangramda var
Ben varim, 2 sene sebepsiz olmadi, 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim hatta o donem, hersey de normaldi, 30du yasim, tam artik yeter ya olmazsa tüp bebek deneriz napiyim diye dusunurken hamile oldugumu ogrendimArkadaşlar hiç şaşmadan Regl olmaya devam ediyorumiki seneyi geçti her şey normal neden hamile kalamıyorum bu kadar sene durup doğal yolla hamile kalan var mı artık umutlarım bitti , böyle olan varsa yardımcı olabilir mi umutlu yazılar okumak istiyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen varim, 2 sene sebepsiz olmadi, 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim hatta o donem, hersey de normaldi, 30du yasim, tam artik yeter ya olmazsa tüp bebek deneriz napiyim diye dusunurken hamile oldugumu ogrendim
Suan 34 yasindayim, 2. Ye hamileyim ve ikincisi nasilsa olmuyo hemen diye korunmayi birakir birakmaz pat diye oldu, boyle bisey beklemedigimiz icin psikolojisi de baya zorladi en basta, suan hala saskiniz
Aşılamada oran düşük gerçekten bende denemiştim yaşınız rapora uygun değil mi tüp bebek için3 kere aşılama yapalım dediler ama daha başlamadım ihtimali düşük olduğu için kararsızım , tüp bebek fiyatlarıda çok uçuk
Bende o dönem ayni seyi dusunuyodum, hatta ikincisinin hemen olmicagindan o kdr emindimki nasil oldu bilmiyorum, hic bir sorun yoksa zamanini bekliyodur oyle dusunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinçok sevindiimmm, bende sürekli iki senedir olmayan şey sonradan nasıl olacak 24 ay boyunca nasıl olmaz diye düşünmekten kafayı yiyeceğim artık umutlarım tükendi böyle şeyler duydukça tekrar umut ediyorum teşekkür ederim
Evet bende bu takviye ile 1 yıl sonunda gebe kaldim hemde tek kutunun yarısıyla faydası olduğunu düşünüyorumCanım foliborn Myforce isimli takviyeyi öneririm 3 ay kullan ben 2.ayda hamile kaldım
1 sene olmuştuAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkaç ay denemiştiniz
Evet ben de 1 yılın sonuna doğru kaldımEvet bende bu takviye ile 1 yıl sonunda gebe kaldim hemde tek kutunun yarısıyla faydası olduğunu düşünüyorum
Amh yüksek olduğu için doktor uygun degılsın rapora dediAşılamada oran düşük gerçekten bende denemiştim yaşınız rapora uygun değil mi tüp bebek için
Amin inşallahBende o dönem ayni seyi dusunuyodum, hatta ikincisinin hemen olmicagindan o kdr emindimki nasil oldu bilmiyorum, hic bir sorun yoksa zamanini bekliyodur oyle dusun
Benim niye olmadi 2 sene de sonradan kendiliginden oldu Allah bilir, butun testler yapildi hicbsey yoktu bizde de ayni sizin gibi, vaktini zamanini bekliyodur insallah en kisa zamanda güzel haberler alirsiniz, zor ama baska seylere odaklanmaya baska seyler dusunmeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?