Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. Amh 2,06. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu.

Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. Amh 2,06. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bu jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hangi jel öğrenebilir miyim

Yumurtlama döneminde hep kasıklarım ağrır takip etmeme gerek bile kalmıyor , dr hamile kalmak isteyenler bunu takip eder ama seninki direk belli oluyor demişti ama bir şey ifade etmiyor
Bazen yumurtlama belirtileri olsa da yumurta yeterince kaliteli olmayabilir ya da yeterli
Büyüklüğe gelmeden çatlıyor olabilir . Yani belirti yaşamanız sağlıklı bir şekilde yumurtladığınız anlamına tam olarak gelmiyor maalesef .. yumurtlama zamanında bir doktora gidip vajinal ultrasonla ne kadara kadar büyüyor ne zaman çatlıyor bi takip etmenizi öneririm naçizane 3 yıldır hamile kalamamış son 3 aydır takip ettiren biri olarak …

Baktırdım yumurta sayımın yeterli olduğunu söyledi kandan da baktılar yumurta kalitesi de gayet iyi dedi artık anlam veremiyorum gerçekten

3 kere aşılama yapalım dediler ama daha başlamadım ihtimali düşük olduğu için kararsızım , tüp bebek fiyatlarıda çok uçuk
Canım amh değer
Baktırdım yumurta sayımın yeterli olduğunu söyledi kandan da baktılar yumurta kalitesi de gayet iyi dedi artık anlam veremiyorum gerçekten
Zamanı var bekle umutsuzluğa kapılma.unutma ummadığım beklemediğin anda bi bakmışsın hamile kalıvermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…