doktora gittim sorun olmadığını söyledi ...aslında henüz 4 ay oldu evleneli ama insan yinede çok düsünüyor..sanırım fazla kafama takıyoruminternette yaş ve stres çok önemli diye yazıyor ..sabır lazımmış...ama hergun hala hamile değilmisin diye soranlar çok yoruyor beni .... hamile kalamadığımı düşünmek için çokmu acele ediyorum acaba ?
ah canım ya emin ol hepimizn dredi sorunu o hamile kalamamakne kadar çaresiz zor bi durum olduğunu çok ama çok iyi bilirim allahım sabır versin bizlere en yakın zaman da evlatlarımızı nasip etsin inşş
normal halde hamile kalanlar bu durumun keyfini çıkartırken biz secede üzülüyoruz dr dr geziyoruz çare derman arıyoruz
doktora gittim sorun olmadığını söyledi ...aslında henüz 4 ay oldu evleneli ama insan yinede çok düsünüyor..sanırım fazla kafama takıyoruminternette yaş ve stres çok önemli diye yazıyor ..sabır lazımmış...ama hergun hala hamile değilmisin diye soranlar çok yoruyor beni .... hamile kalamadığımı düşünmek için çokmu acele ediyorum acaba ?
bnmde 4 sene dir olmuyor sorun yok hamile kalırsın diyor doktorlarda..bence 4 ay içinde bu kadar panik yapıp kendini etkileme ...
4 aylık evliymişsin soranlara biz düşünmüyruz diyebilirsin ben 2 sene öyle oyaladım şimdi soranlarada ne kadar sıkıcısınız her gördüğünüzde aynı soru çok sıkıldım sizden diyorum
eşinde göründümü doktora sperm testi yptırdımı eğer ondada sorun yoksa ..yumurtlama günlerni kaçırıyor olabilirsin o günleri keşfedersen daha kolaylaşır..
daha yeni evliymişsimn canım olmaması için daha çok erken kendini üzme yıpratma bence evliliğinin tadını çıkar bunlar en güzel zamanlarınızbebek istemekte çok haklısın inşş rabbim en yakın zamanda da nasip eder
Allah yardımcın olsun seninde canım....okadar çok şey okudumki sanırım kafamı çok karıştırdım..dr.danda sorun yok die cevap alınca belki biri bana yardımcı olur die düşündüm.....
4 Ay cok kısa bır donem ve dr gıtmek ıcın cooook erkenn yasını bılmıorum ama yasın 30 gecmemısse 1 sene dr gıtmeden denemelısın zatn gıtsende basıt testlerle senı baslarındn savıolar 4 ay kısa bır donem gercekten sıkıntı etme sıkıntı ettıkce daha cok kılıtlersın kendını. Bıde yumurtlama donemlerıne dıkkat et ben adetım bıttıkten sonra gun asırıı dunzenlı ılıskı sonucu hamıle kaldım bıde her ılıskıden sonra ayaklrımı duvara dıktım hemen yıkanma yat uyu yanıı. Hem ayrıcada 4 ay olms daha cok erken degılmı gez egelen yaa ben 3 sene sonra anca karar verıp dogurdum o soranlar hep sorar onalra goremı planlıcaz aılemızı? Banada soruolrdıı hıc umrumda degıldıı kımse gelıp bakmıcak cocugaa onlar anca akıl vermeyı bılsınler. Bence dogal akısına bırak kendını kasmaa bana sımdı 2. yı yap cıkar aradn dıyolar bakamak kolaydıı yaaa ıkısı bır buyurmuss bu mılletee bakıp sınırlerımızı bozuoruz yaa ıstee yanlısı bız yapıoruzz. Sımdı konusmaya baslayanın agzına tıkıorum laffııı. Yanı demem su kıı kendını rahatt bırakk nezaman olacaksaa ozaman olacak. Ben 3 sene korundumm ama guya korundumm demekkı Rabbım 3 sene sonraya yazmıs demek ıstedıgım herseyın bır zamanı var senınde bebısıne kavusmanın bır zamanı var sadece ınancını kaybetmee Rabbım gonlune gore versın ınsallah.
amiiiin canım allah hepimizin bu konuda yardımcısı olsun derdimize derman olsunçok ta kafanı takmamaya çalış canım zaten dr herşey yolunda demiş ne güzel işte sorun yok bende evliliğimin 4. ayında dr gittiğim de bana da yanısını söylemişti daha çok erken diye zaten sonra 4 ay hamile kalmıştım o da malesef 8 haftalıkken dış gebelik oldum ameliyatla sonlandırıldı bir sürü şey geçti başımdan hiç evliliğimi bilemedim tadını bile çıkarmadım ama çok şükür halime
Ayrıca bır ornek daha vermek ısterım:)) Kuzenımın 5 sene cocugu olmadı en son asılama yaptırmaya karar verdıklerınde abısını kaybettı ve bıdahakı ay hamıle oldugunu ogrendıı yanıı burdan cıkaracgımz sonucc ılkkez aklı baska bıyerdeydı ve oldu. Belkıde guzel Rabbım bı yerden kapadı bı yerden actı dıyebılırz. Aklına taktıkca hormonlarına baskı yapıosun madem sorun yokk gercekten rahat bırak ayrıcaa bı ornek daha vereyım:) Bı arkadasımaa yıne dr senın asla cocugun olmaz dedı oda kocasına boyleyken boyle ıstıosan bosa benı dedıı artık olmak ıcın calısmadıgımz ılk ay hamıle kaldım dedı:)) Sımdı tosun gıbı 7 yasında ogulları var yanıı Rabbım yazdıysaaa olacak herseyın zamanı var uzme kendını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?