Hamile kalamiyorum :(

Gul1895

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
66
0
1
Fransa
Merhaba ben yeni uye oldum siteye bir kac aydir takip ediyorum yorumlari okuyorum bazen fikirler ediniyorum yorumlardan herkesin ayri ayri problemi var herkesin rabbim sifasini versin insallah ve benim gibi bebek isteyenlerede bebis versin saglikli .. Ayrica 1 sene 2 aylik evliyim hic korunmadikda doktora gittim sonuclarim temiz ciktii sukur ama olmuyor cok istiyorumm bebegim olsun :((

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

bende 3 aylik evliyim bende korunmadim ama gunum hic gecikmedi bile aksine evlendm evlneli her ay daha erken oluyorum bisey sorcam gul1895 ilk tetkikler nasil yapiliyor adetken mi gitmek gerk veya hangi doktora gitmelyiz esimle bilgilendirirsen sevinirim allah isteyen herkese cocuk nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde hic gecikmez genelde 2 gun once adet olurum canim ala senin daha cok erken olur inslh eger istiyorsan ben 6 aylik fln evliyken doktora gitmistim adetim icin gitmedim cnm ben oyle bi kontrol icin gitmistim hersey temiz cikti adetlerimde cok duzenli bekliyorum ne zaman hamile kalacagim ama ben cok istiyorum ..

Yok adetliyken degil canim sildi bi randevu al bence konrol ol her ihtimale karsi hic gittinmi jinekologa?

Merhaba ben yeni uye oldum siteye bir kac aydir takip ediyorum yorumlari okuyorum bazen fikirler ediniyorum yorumlardan herkesin ayri ayri problemi var herkesin rabbim sifasini versin insallah ve benim gibi bebek isteyenlerede bebis versin saglikli .. Ayrica 1 sene 2 aylik evliyim hic korunmadikda doktora gittim sonuclarim temiz ciktii sukur ama olmuyor cok istiyorumm bebegim olsun :((

Canim esinde gittimi doktora.sorun sadece bizlerde olmuyo erkeklerdede bazi sorunlar mevcut olabiliyo.eger gitmediyseniz bir an once gitmenizi tavsiye ederim.bizimde basimiza geldi ben 2 sene korundum sonra biraktim hapi bi kac ay olmadi doktorlara gittim tabi hapi birakali 1 sene olmamisti ama ben oldu dedim sonra bende sorun olmadigi esimin gitmesini doktorlar soyledi.ve esimde varikosel cikti.ameliyat oldu ama bebegim ameliyattan hemen once oldu.ilacin etkisi benden biraktiktan 6 ay sonra gecti cunku adet duzensizligi yapti vede o ay yumurtaliklarim buyumustu catlamak uzereydi tabi catlamadi orasi ayri,esim ameliyati erteledi ertledi tam olmaya karar verdi o ay bebegimiz oldu.Bizim bebegimiz ameliyat kararini bekliyomus,demem o ki esinde bir an once giderse sizde sorun var mi yada yokmu bir an önce buna cozum ararsiniz,normalde bayanda sorun olmayinca direk erkegin doktora gitmesini istiyolar ama,,

Tsk ederim cvp verdigin icin oncelikle , ve rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisini cok sevindim adina .. Ben birkac kez gittim doktora bazi testlerden gectim ve sonuclarim temiz cikti daha dun randevum vardi muane etti esimin spermlerini test edecekler . Insallah temiz cikar .

bence hersey strese baglı bende 1 yılı gectı kalamadım dk gıttım ınsallah hamıle kalabılırım allahım herkeze nasıp etsın ama sen yıne stres yapma stresten kalamayan arkadaslar cok duydum ınsallah sende bır an once hamıle kalırsın

10 aylık evliyim 19 yaşındayım 8 aydır korunmuyoruz hamile kalamıyorum şuan ovulasyon testi kullanıyorum eger kalamassam doktora gidiyim mi kızlar ne dersınız:18::14:

Back
X