hamile kalamıyorum :(

bzky_maya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
3
0
1
Slm arkadaşlar…
Aranıza yeni katıldım ve ilk kez yazıyorum.
Yaklaşık 13 aydır korunmuyoruz ve hala hamile kalamadım.
Benimde adetim ilk defa bu ay 5 gün gecikti 6.gün adet oldum. Sizce yinede hamile olma ihtimalim var mı ?
Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Eger adet olmussan deilsindir cnm .. stresten gecikmis olabilir ! Doktora gittin mi ? Sorun ne ?

mutlaka doktora gitmelisiniz.. hemen moralinizi bozmayın, belki basit bir enfeksiyon, belki basit bir troid sorununuz vardır.. bunlar giderilir ve hamile kalırsınız

sevgiler

Merhaba arkadaslar,
bende araniza yeni katiliyorum
Hamile kalma esnasinda ki dönem cok zor, insan her ay ümit ediyor ve dolayisiyla kendini strese sokuyor. Allah herkese bu konuda sabir versin ve tüm evlat sabihi olmayi arzu edenlerin yüzünü güldürsün.

Sevgiler

Arkadaşlar çok teşekkür ederim....
Bebek sahibi olmayı ilk düşündüğümüz zaman gitmiştim doktora problem görünmüyor demişti. Bir yılı geçince insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor adetim biter bitmez tekrar doktora gideceğim.

Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

Bizde 10 aydır korunmuyoruz, aynen bende doktora gittim, sorun yok biraz enfeksyon var dedi ve fitil verdi. Kullandım ses seda yok.
Bazen bende takılıyorum acaba neden diye ama Allah en uygun zamanı bilir diyorum.
Yapılacak ne varsa yapmak gerek, gerisi Allah'ın takdiri

Kesinlikle eşlerin de gitmesi gerek en azından hormon ve spermiogram testlerini yaptirsinlar.. bende 15 ay boyunca gotim geldim şükür hep temiz çıktı tahliler.. en son eşim gitti ve hamile kalamamin sebebi ortaya çıktı..

Rabbim hasretimizi dindirsin çocuk hasretiyle sınamasın ..

Doğru doktor dedi zaten eşin test yaptırsın diye, sonuç ne oldu dizin merak ettim, sorun eş de olunca daha zor oluyor sanırım :/

Bu da bir cesit imtihan... Dua her derde cagredir arkadaslar, dua etmeyi de ihmat etmeyin!

arkadaşlar iyi akşamlar konuyu okuyunca bende kendimi yazayım dedim 16 aylık evliyim bu kasımda tam bir sene oldu korunmadan çocuk isteyeli..benim de halen yok.en son doktorum tüm tahlilleri yaptı ve eşim de spermiogram testi yaptı ikimizin de hiçbir problemi yokmuş hatta normalin üstünde iyiymişiz.neden olmuyo diye üzülürken doktorum Allahın beklediği zamanı vardır dedi artık ben sadece buna inanıyorum inşallah hayırlı zamanda gelir hepimizin bebişi ama insan gene de her ay hüsrana uğrayınca üzülmüyo değil..hatta korkuyorum bile denebilir ya hiç cocugum olmazsa ya bu sebepsiz infertilite dedikleri şey olursa diye

Kendinizi olumsuz etkilemeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Zamanı gelince Allah'ın izniyle bizde bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah. Bu süre zarfında dualarınızı da eksik etmeyin. Yüce yaradanın istemeyi bildikten sonra kabul etmeyeceği dua yoktur. Rabbim bizlere hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip et - âmin

kızlar selam.2012 yılında kist ameliyatı oldum(laporoskopiyle) 1.5 aydır bebek yapımına başladık :) şimdiden başladım ya olmazsa diye.benim gibi kist ameliyatı olan(endometrioma) ve işlemsiz doğal yolla hamile kalan var mı????

Canim bizde eşimle hiç korunmadik ama bir türlü çocuğum olmadı ne kadar doktora gitsemde hiçbir sıkıntı yok senin çocuğun olur dediler sonra hiç beklemediğim bi anda adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim fakat bu sevincim çok sürmedi kesesini görmeye gittiğimde düşüşe geçtiğini öğrendim ve sonra eşimi doktora getirdik meğer sorun ondaymis Sperm değerleri düşük çıktı şimdi Varikosel ameliyatı oldu ve yine beklemedeyiz.. yani demem o ki kafana sakin takma psikoloji çok önemli birde eşini de muayene ettir belkide ortada bir sorun vardır erkenden tedavi görünün derim. Rabbim hepimize çocuk sahibi olabilmeyi nasip etsin inşallah

Benimde herşeyim normal çıktı ve eşiminde! Doktor tamamen ümidimizi kesip bu zamana kadar olmuyorsa bu saatden sonra olmaz dedi ve tüp bebek önerdi, sanki dünya başıma yıkılmıştı adeta hsg çektirmek için inatlaştım doktorumla, öğrendimki tüplerim kıvrılmış ve bunun için olmuyormuş 2.ayıma giricem henüz bebiş yok ama en azından artık umudumuz var :)

bana hsg filan önermediler yaaa...şimdi kafam iyice karıştı :s

Bence kesinlikle çektir! En azından kafan rahat olsun ve ne olduğunu daha net öğreniyorsun!
şimdi ben radyoloji teknisyeniyim yani o hsg yi biz çekioruz ben o yuzden tedırgınım cok fazla rasdyasyon var ve de direk yumurtalıklara alıyorsun kaş yaparken göz çıkartmayalım :) pek sıcak bakmıyorum buna aslında ama bi yanım da git çektir dio... bilemedmmm

Ama şimdide sen benim kafamı karıştırdın kötü birşeymi yaptım Acaba diye

Ama şimdide sen benim kafamı karıştırdın kötü birşeymi yaptım Acaba diye
yo hayır kötü bişi değil yanlış anlama ben zaten radyasyonun içindeyim yaklaşık 8 senedir de bu işle uğraşıyorum yeterince radyasyon aldım zaten birde bunu çektirirsem daha da zarar görürüm die düşünüyorum.ben hsg ye tavsiye ederim mükemmel bşi diyemem ama kimi bayanlar için çok iyi bişey bildiğim kadarıyla da bazı kadınlasr hsg den snra daha rahat hamile kalabiliyo..içinizi rahat tutun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…