Kizlar gelin hep birlikte bekleyelim. 1 yıllık evliyim ve hamile kalamiyorummm malesef 2 kez dermoid kist ameliyatları oldum bekarken ve suan çikolata kist im var malesef esimde problem yok ve bende psikoloji diye birşey kalmadı sizler ne durumdasiniz birbirimize yardimci olalım allahım isteyen herkese evlat nasip eder insallah🙏
Elbet geleceği bir zaman vardır cnm.bekliycez maalesef .mubarek ay bol bol dua edelim
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah canımm sen ne kadarlık evlisin
Haziran ayında 3 yılımı doldurdum.ilk iki yıl istemedik.sonra istediğimizde 2 .denememde hamile kaldım ancak 11 Mart'ta da 12.haftamda kürtaj olmak zorunda kaldım.malesef bebeğimin kalbi durdu.şimdi de bu ay korunma sürem bitti tekrar çalışmalar başladı
Inşallah tekrardan o güzel haberi alırsın canım allahım güç versin bizlere
Kizlar gelin hep birlikte bekleyelim. 1 yıllık evliyim ve hamile kalamiyorummm malesef 2 kez dermoid kist ameliyatları oldum bekarken ve suan çikolata kist im var malesef esimde problem yok ve bende psikoloji diye birşey kalmadı sizler ne durumdasiniz birbirimize yardimci olalım allahım isteyen herkese evlat nasip eder insallah🙏
Bende 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor.Pko olduğumu öğrendim 😔yumurta tembelliği var Allah herkeze anne olmayı nasib etsin 🙏
Bu pko tam olarak ne oluyo ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Polikistik Over yani pko çok sayıda kist içeren yumurtalık demek.Yani düzenli olması gereken yumurtlama işleminin gecikmesi demek.Adet düzensizliği tüylenme kilo artışı gebe kalamama gibi belirtileri var.
Hmm geçmiş olsun canım allah şifa versin peki soğan kürü iyi gelmiyo mu buna
Amin canım saol evet soğan kürü iyi geliyormuş ama bende bir işe yaramadı iki kür uyguladım ama nafile
Bi kaç ay daha deneseydin canım ben bi programda canlı yayında şahit oldum kadın 3 kez aşılama 1 kez tüp bebek denemis olmamış bu soğan kürüyle hamile kalmış
Canim ne kadar umutsuz bir baslik yazmissin.Henuz 1 yil olmus bu kadar bir zamanda hamile kalamiyorum diye umutsuzluk niye? Bende pko goruntusu vardi ve seker hastasiyim ama cok sukur Rabbime 2.5 sene sonunda hamileyim.Sadece bu ay ilk kez klomen kullandim catlatma igneside olmadim ve ilk denememizde elhamdulillah hamileyim.Rabbim ol dedikten sonra olur elbet.Kulun gorevi asla umutsuzluga kapilmadan bol dua ederek vakti beklemek.Rabbim bu mubarek ay hurmetine sana ve tum isteyenlere hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah.Umutsuzluk yok tamam mi:)
Hayırlı olsun canım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.Allah isteyen herkezr hepimize versin
Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?