Arkadaşlar ben bişey soracağım sizlere;
Sizlere ilişki yasakmı yoksa serbestmi????????:
yasak canım ne yapcen :dilcikar: yavrular için hormonlarını bastırcan bizde rejimdeyiz :roflol::roflol:
yasak canım ne yapcen :dilcikar: yavrular için hormonlarını bastırcan bizde rejimdeyiz :roflol::roflol:
ben hamıleyım canım 6haftalık ve yasak tup bebek yaparkenı soruyorsan ben transfer olduktan sonra drum yasakladı drunasor tup bebekse sorunu pekte anlayamadım(
Evet tüp bebek canım.Benim transferden sonra kanamam olmuştu ilişki yasak dedi.Daha sonra kalp atışları için gittiğimde sormaya unutmuşum şimdide bir sonraki kontrolümü bekliyorum.Kadınlar için sorun olmuyorda erkekler için malum.delikafaduldendelikafadulden
artık alısın ben esıme 9ay bacı gardas gıbı yatıcas dıom sırnaşık şey oda bebıslerımız saglık olsun dıo bacım kal dıye gulusuoz dıkkat edın canım benımm rıske dokmeyın rabbım yardımcınız olsun canım sırnaşık şey
yasak canım yasak .benim 14.haftaya kadar lekelenmem vardı.yasaktı.ondan sonra olur dedi doktor ama şimdi 18.haftadayım hala tık yok:))
yani hesapladımda tam 4 ay olmuş anacım.
eşim arada soruyor ama olmaz diyom ben.oda alıştı garibim napsın
Aynen benimki artık sormuyor...Oda alıştı bunlara şap falanmı versek acaba:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?