Hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var. Bilmediğim için açıklama yaparsanız sevinirim. Reglim düzensizleşti doktora gidiyorum dün adet söktürücü progestan iğne yapıldı ve reglim de başladı. soğan kürü ve diğer kür (herkes diğer kürüde yapacağım demiş ama tam anlamadım) nasıl yapıyor ve ne zaman başlayıp bırakacağım. Soğanı haşlayıp suyu mu içilecek? Geçen ay kullandım ama olmadı, bu ay da aldım ovulasyon testi kullanacağım. Bir de CONCEIVE PLUS sipariş ettim. Bu birliktelikte spermin kayışını sağlıyormuş ve kullanlar memnunmuş.
Bu konularda bilginiz var mı?

Canim onu bunu bilmem, hayıt hapı kullan derim. 10 aydir olmuyodu. Her yolu denedim, klomen çatlama iğnesi ovulasyon takip falan. Tık yok. En son bi arkadasin tanıdığınin 7 yıldır çocuğu olmuyordu bu hapı kullanarak gebe kalmış. Bende hadi ordan canim dedim ve arastirdim gercekten ise yarıyor. Her yolu denedim bi de bunu deneyeyim dedim kendimce kullandim ve daha ilac bitmeden kalmışım. Yeni ogrendim ve uyuyamadim.

çok teşekkür ederim, Allahım bebeğini sana bağışlasın hayırlı doğum versin.. hayıt hapı eczanelerde satılıyor mu?

ederim tabi :) bu ay da olmamış ise önümüzdeki ay alacağım. Teşekkür ederim...

hadi bakalım hayırlı haberlerini ver mutlaka, bu ay adet olursan eğer (ki inşallah olmazsın) adetinin ilk günü al başla ki diğer adetinin başlama tarihine kadar 1 ay sürsün. zaten kutuda 30 tane var. günde 1 tane kullanacaksın..

inşallah gerek kalmaz, mutlaka haber veririm arkadaşım, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…