hamile kalan arkadaşlar lürfen yardımcı olurmusunuz?

pelinsee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
837
0
96
Ankara
bazı arkadaşlarımız ilk ve 2.3.4ci denemelerinde hemen hamile kalabirken bazılarımız bu kadar şanslı olamayabiliyor .sizlerden istedigim paylaşmanız belki bizlere bir faydanız olabilir hamile kalmadan önce uyguladıklarınız kürler ovulasyon tesleri ve aklıma gelmeyen her ne uyguladıysa bizimle paylaşırsanız cok seviniriz şimdiden cok teşekkür ederim

Ates olcme yontemi ve ovulaston testi kullandim. Duzenli sik iliskiye girdik. her 2 gunde bir, ve yumurtlama gunlerine yakin hergun (5-6) ustustte. Her iliskiden sonrada nerdeyse 1 saat hic kalkmadim, yastik bile koydum.
Ovulasyon testi size 1-2 gun onceden ne zaman yumurtlayacaginizi soyluyor, ates olcme de bu yumurtlama islemini dogruluyor (ates yukseliyor yumurtlama gunu).Yumurtlama gununde 2 gun once hergun iliskil, yumurtlama gunu ve 1-2 gun sonrasi da onemli(eger gec yumurtlama olursa).
belki bunlarim cogunu biliyorsunuz ama ben faydasini cok gordum siz de gorursunuz umarim :)

Bunlarla ilgili formlar var, ben tum bildiklerimi ordan ogrendim. Guzel formlar, bence bastan sona bir okuyun,ve denemediyseniz baslayin derim.

canım yumurta günlerine yakın demişsin 5 6 üst ürte nedir kusura bakma anlayamadım

canım yumurta günlerine yakın demişsin 5 6 üst ürte nedir kusura bakma anlayamadım
ben ovulasyon testini bulamadım sipariş verecektim internetten eşim izin vermedi onada dijital ver burdakı eczanede oda cok pahallı ya büyük bir aliş veriş yeri var bide oraya soracam belki vardır orda

Bunlarla ilgili formlar var, ben tum bildiklerimi ordan ogrendim. Guzel formlar, bence bastan sona bir okuyun,ve denemediyseniz baslayin derim.
canım ordamısın acık gözüküyor ama ben şimdi cıkıyorum eşim geliyor ilerleyen saatte görüşürüz senin hamilelik nasıl gidiyor seninle görüştük hatırlıyorum seni diger topikten şimdi cıkıyom by

5-6 gun ustuste calisma oldu yazmak istemistim yazamamisim:)

Bizim ates olcme formuna gir, bir ovulasyona formuna, bak orda insanlar aliyor ucuza ovulasyon testi.
Ben turkiyede olmadigim icin bilmiyorum nerden alinir, ama o forumda herkes biliyor. hem sana da yardimci oluruz her konuda.
ben ates olcme formundayim daha cok, gorusuruz.

ben ilk 3 ay kalmadım.4.ayda soğan kürü yaptım ve aynı zamanda eşimde 3-4 gün keçiboynuzu kürünü uyguladı.o ay hamile kaldım.Yumurtlama gunlerine 1-2 gun kala baslayıp günaşırı ilişki öneririm.Adetlerin düzenliyse zaten az cok bilirsin yumurtlama gününü.Vajinadan gelen yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonrada başlayabilirsin çalışmalara mesela...

canım ben 1.5 senelık evlıyım dr.a gıttık sımın sperm sayısı 0 oldugundan kesınlıkle normal yoldan hamıle kalamazsıız dedı bız 2 ay ara verdık tup bebek tedavısı gorucektık kı hamıle kalmısım ama hıc bıse yapmadım sadece esım 1 kere 1 bardak kecı boynuzu suyunu ıctı bıdahada ıcmedı ınanmıyodu bole seylere aradan 2 ay gectı hamıle oldugumu ogrendım belkı faydası olur dıye yazdım canım

cok teşekkür ederim canım allah analı babalı büyütsün benim eşimde pek inanmıyor öyle şeylere ben evlendigim yılın 4ay sonra kimyasal düşük yaşadım herhangi birşey cıkmadı 1ay öncesinde başka bir doktora gittim iltihap cıktı fitil ilaç verdi onları kullandım yarın tekrar gidecem bakalım kurumuşmu allah kısmet edince hiç bir şey engel olmuyor inan ki senin olayın mesela olmaz derlerken oluyor doktorlarada inancımı yitirdim inanki insanları yanlış yönlendiriyor bazı doktorlar senin gibi, kaç arkadaş aynı senin yaşadıklarını yazmişlar hele bir doktor senin cocuk olursa kulagımı keserim demiş ve kadın hamile kalmiş inanılacak gibi degil allahımın işine ki,mse karışamaz

canımtşk tşk ederim bende içirmek isterim ama içmiyor ki genelde düzenli olur adetim bu son 2 ayda 29 30 günde olmaya başladı 1 gün ileri vurmaya başladı bakalım bu ay takıp edecem inanki başka arkadaşlarada yardımcı oluyorsunuz tekrardan teşekür

canım en iyi yönTem düzenLi iLişki''aklında da kesinlikle hamile kalamıyorum düşüncesi olmasın'' -RELAX-
gün aşırımı düzenli dediginiz relax olayında haklısında insan aklından cıkartamıyor ki acabalarla ayı dolduruyoruz bu ay dediginizi uygulayacam inşallah diger arkadaşlarda okurlar fikir alırlar cok teşekkür ederim canım

ben yumurta çatlama tedavisi gördüm klomenle hamile kaldım ve düzenli ilişkiyle yarım saat ayaklar havada popomda yastık ve sonrasındada sabaha kadar kalkmadım yataktan çatlama olduktan sonraki ilk yada ikinci ilişkide hamile kaldım benim debir düşüğüm var şimdi ikinciye hamileyim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın....

aminnnn canım allah kucagına almayı nasıp etsin paylaşmiş oldukların için de ayrıca cok teşekkür ederim canım

canım sogan kürünü bende düşünüyorum yapmak adetimin 7günü bugün ne zaman başlamam gerekiyor

canım ya işte bende bunu anlamıyorum.Sen bebek için elinden geleni yapıyorsun,ama eşin gunde 1 bardak bir su içmeye mızıkçılık yapıyor.Ne demek içmem.Eğer gercekten istiyorsa 1hafta 10 gun sıksın dişini.ne olucak gece yatmadan önce bir bardak keçiboynuzu suyunu içecek.Sende soğan kürü yaparsın,ki zaten cok faydalı bir kür.ıçini temizleyen,gebeliği kolaylaştıran bir kür bu.
bu 2 kür ibrahim saraçoğlunun tarifi.Ve ben bu adama gercekten cok guveniyorum.Yıllarca migrenime çare bulamayan hastane ve doktorlardan sonra kendisinin aslanpencesi kürüyle yıllarca yaşadığım ağrılardan kurtuldum.Etrafım kürlerinden şifa bulanlarla dolu.
bu arada eşin sigara içiyormu.Eğer içiyorsa keçiboynuzu kürü akciğerleri içinde cok cok faydalı...

bu arada adetin bitsin 3 gun sonra falan başla.Yani adetinin ortalama 8.gunu falan başlasan olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…