hamile kalan arkadaşlar lürfen yardımcı olurmusunuz?

dogru diyorsun canım gelde anlat cocuk gibiler bilmezmmisin spermiogram bile yaptıramadım fazla üzerine varılmıyor tartışma oluyor bende üstüne varmıyorum sogana başlayacam bu ayda adetim normalde 6 gün sürerdi yarın 8günü haladaha bitmedi iltihap için fitil kullanmiştım herhalde ondan dolayı uzadı cok sağol canım

adetlerin düzenliyse kolay
düzenli ilişki yumurtlama takibi yumurtlama günlerini takip et
ben 17ay sora meleğime kavuştum süpris bi şekilde ummadığım anda yumurtlama günlerimde gün aşırı 3defa oldu sadece 1keresinde allah affetsin sabah banyo yapmıştım sabah hissettim galiba ordasın die diğerlerinde 10dk bile beklemedim çünkü psikolojim bozuluyodu beklediğimde ogün yorgunduk çok şimdi aklıma geldi bak içmiştik biz ogün aboooo allahım affetsin :Saruboceq:sağlıkla gelir inşallah bebeğim
RABBıM EN KISA ZAMANDA HEPıNıZE NASıP ETSıN :Saruboceq:
BEN HıÇ Bı ZAMAN HAMıLE KALABıLECEĞıME ıHTıMAL VERMıYODUM
HER AY ıSYAN EDıYODUM RABBıME
BU AY BıR KEZ OLSUN ıSYAN ETMEDıM SADECE ıKıZ BEBEKLERıNı BAKAMAM DıE ALDIRAN YENGEMı DUYUNCA ALLAHIM NEDEN DEMıŞTıM..
SADECE ıNANIN MUCıZE GERÇEKTEN VAR BU HAYATTA..

allah affetsin canım güldürdün beni herşey psıkolojik demekki o an kafana takmamişsın relakstın tabiki cocuk olacak diye düşünmeden birlikte olmuşsun allahım kucagına almayı nasıp etsin hayırlı evlat olur inşallah allahım saatini zamanını biliyor canım dua et bol bol isyanından dolayı töbe et insanoglu herşeyle karşılaşiyor valla adetlerim düzenli sayılır bu ay ilaçdan dolayı 31günü buldu kırmızıların gelmesi hala daha leke şeklinde geliyor normalde 6 gün sürer benimkisi 8gün olacak leke şeklinde bitmedi daha hayırlısı hakkımızda allah bizlerede nasip etsin cok teşekkür

inşallah bacım inşallah belki bize faydası dokunur ne bilim yazan arkadaşlar cok sagolsun devamını bekliyorum ama yoklarrr hamile kalan yok herhalde

hamile kalmamla alakasi var mi tabii ki bilinmez ama aklima geldigi icin yaziyorum,2-3 ay boyunca her sabah kalkar kalkmaz sicak su ictim ac karnina,aklima geldikce de bir iki kasik bal yedim aksamlari

arkadaşımın 8 yıl çocuğu olmamıştı 40 gün soğan suyu içti şimdi 4 aylık kızı var bir diğeride yumurta çatlatma yaptı 3 aylık hamile

TeŞekkÜr ederım arkadaŞlar bızlere en azından manevı destek oluyorsunuz.sonuÇda yıllar sonra kalan arkadaŞlar var ınankı okuyunca tesellı bır nevı olma ıhtımalını daha cok dÜŞÜnÜp pozıtıf dÜŞÜnmemıze neden oluyorsunuz bence okuyan arkadaŞlarımda aynı dÜŞÜncede olduklarını hıssedıyorum ınŞallah tÜm ısteyen arkadaŞlarda ve bende bu mutluluga erıŞebılmemızı temennı edıyorum allahımın ıznıyle allahım tÜm dualarımızı kabul eder ınŞallah....

benim yardımım dokunurmu bilemiyorum ama bahsetmek istedim. evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım fakat ben evlenmeden öncede sonrada hamile kalabilecegime inanmıyordum. zaten hiç doktora bile görünmemiştim. ama benim sorunum regl dönemlerimin agrıdan moraracak kadar sancılı geçmesiydi. ve maalesef ki hiç bir regl dönemim zamanında olmadı. aylarca regl olmadıgımı bilirim. dügün öncesi stresten zaten saçma sapan bir hal almıştı artık. dügüne son 6 ay falan kala hiç hasta olmadım. bende kist vardır kesin falan diyodum ama kısmet işte. zaten ilk ultrasound muayenesinde doktorum rahmin tertemiz hiçbişey yok deyince çok şaşırdım.şimdi çok şükür kucagıma alacagım günü bekliyorum. Allahım size de göbüşünüzde bebişlerinizle güzel günler göstersin..

merhaba arkadaşım, öncelikle bebek özlemi çeken herkes en kısa zamanda kavuşur. hiç doğum kontrol yöntemi kullanmadım. ben evliliğimin senesine hamile kaldım. ilk bebek fikrini oluşturduğumuz gece yarım saat bacaklarımı yukarı dikerek yastıkla destekledim. ve o gece döllenme oldu. maalesef herkes bu kadar kolay hamile kalamıyo ama umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar allahım herkese nasip etsin inşallah...

cok teşekkür ederim canım aminnnnnnnn inşallah hepimiz kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…